Momci, imam ođe jednu grupu parfema koju bih da razmičem. Slabo pratim temu pa pišite na PP. Nisam zainteresovan za razmjene, jer bih da smanjim kolekciju što je moguće više. U rotaciji je već duže samo par parfema, tako da mi neće biti žao da udomim ostatak

Cijene su jače jer su parfemi rariteti i više za kolekcionare i nudim ih po nabavnoj cijeni. Potrošeno je možda par sprejeva, bočice su pune. Šaljem slike na PP.

Na početku, tu su dva mini parfema (po 9ml) od niche brenda Bortnikoff - Oud Monarch i L'Heure Exquise. Vrhunske prirodne sirovine i mirisi koji su stvarno unikatni. Prodajem ih u paketu za 150EUR (na poklon ide sempl njegovog parfema Musk Khabib). Nabavljeni su direktno od Dmitrija Bortnikofa.

U sledećem paketu su dva parfema iz Dior Homme linije - 50ml EDT iz 2013. godine (batch 3R01) i 75ml Parfum iz 2016. godine (6P01). Parfum je prva (nereformulisana) verzija i fenomenalan je, a i EDT je jedna od starijih reformulacija. Oba sam 2x kupovao jer sam mislio da ću ih koristiti, ali prosto mi samo skupljaju prašinu. Cijena za oba parfema je 230EUR (dhp 150 i dh 80), a uz to, kao poklon, ide i sivi Narciso Rodriguez for Him 50ml.

Dodao bih još i YSL M7 Fresh 65/100ml. Nisam formirao cijenu tako da šaljite predloge u inboks.