Page 460 of 487 FirstFirst ... 360410450456457458459460461462463464470 ... LastLast
Results 11,476 to 11,500 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

За ове који прате ...

Температура у шумама не територији ЦГ данас неће прелазити 12 ступњева Целзија.

Courtesy of Accuweather

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Može li neko da otvori posebnu temu Crna Gora 2020 konsolidacija budžetske potrošnje gdje bi mogli pokušati da na jednom mjestu objedinimo budžetske podatke za nekoliko prethodnih godina (uključujući u 2020-tu) i gdje bi mogli svakodnevno da predlažemo i pratimo promjene (if any) u narednom periodu, po formiranju nove parlamentarne većine.

Smatram ovo jako važnom temom i primjećujem da na forumu ima dosta ljudi koji razumiju problematiku, pa bi valjalo da imamo jednu temu kao zaseban kutak za nas koji malo više volimo da se bavimo analitikom realnih problema crnogorskog društva.

3. The Following User Says Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Joanikije nije dao proekciju budžetskih rashoda za 2021?

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Može li neko da otvori posebnu temu Crna Gora 2020 konsolidacija budžetske potrošnje gdje bi mogli pokušati da na jednom mjestu objedinimo budžetske podatke za nekoliko prethodnih godina (uključujući u 2020-tu) i gdje bi mogli svakodnevno da predlažemo i pratimo promjene (if any) u narednom periodu, po formiranju nove parlamentarne većine.

Smatram ovo jako važnom temom i primjećujem da na forumu ima dosta ljudi koji razumiju problematiku, pa bi valjalo da imamo jednu temu kao zaseban kutak za nas koji malo više volimo da se bavimo analitikom realnih problema crnogorskog društva.
    Pa što ti ne otvoriš? Kao da je to neki problem.

I ja sam tako kukao što nema ankete za izbore, pa sam je sam otvorio na kraju...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

6. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Default Parlamentarni izbori 2020

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Tripleta koji Srbe ne može smisliti sjedi sa njima po kafanama u Balabane. A što je ovo. I obiđe cijelu Crnu Goru i opet sjedi sa Srbima koji bi čuda radili ovuda. I baš on sjedi sa njima i sluša priče. A ne može nikako.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
    Tripleta je vise Srbin nego ti jer mi je baba s oceve strane Srpkinja (prava, iz Srbije). A nisam bio u kafanu s namjerom nego zbog posla, da ne ulazim sad sto i kako. A ja volim da slusam price i vidim kako narod razmislja, a to se najbolje vidi u kafani i po selima dje zivi obican narod. A jedan od omiljenih kanala iz Cg mi je Srpska tv jer se slatko ismijem svaki put (emisija onog sa malo duzom kosicom je kultna, sto se sve tu moze cut, hahahah), na fb ne prodje dan da ne udjem na profile prosrpskih “politicara” Spasoja Tomica, Veska Pejaka, Marka Milacica, Vladislava Dajkovica, Nebojse Medojevica, Marka Kovacevica, Starog Liberala. Ove profile moram svaki dan da posjetim jer mi poprave dan sa njihovim razmisljanjem i tacno znam kako razmisljaju i njihovi glasaci i njihovi predstavnici jer nisu samo statusi šlagort, komentari ispod statusa su ono najbolje

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Tripleta; 22-09-20 at 09:14.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Pa što ti ne otvoriš? Kao da je to neki problem.

I ja sam tako kukao što nema ankete za izbore, pa sam je sam otvorio na kraju...

A što znam.

Nešto pokušah da pronađem te neke podatke koji su relevantni, tipa iznos bruto zarada u javnom sektoru na godišnjem nivou, iznos penzija, troškova reprezentacije, službenih putovanja itd. i ne mogah da pronađem ništa, samo se zapetljah kroz neke Vladine sajtove i niđe ništa konkretno ne nađoh.

Zato smatram da bi temu trebao da otvori neko ko bi nam u prvom postu mogao ''nalijepiti'' te neke finansijske bilanse, koje bi kasnije u postovima mogli komentarisati. Isto bi dosta značilo ako neko, ko je vičniji pronalaženju ovakvih podataka (jer su zaista, dobro sakriveni) napravio neko kratko uputstvo kako da mi građani dođemo do istih ne lutajući i gubeći se.

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

A što znam.

Nešto pokušah da pronađem te neke podatke koji su relevantni, tipa iznos bruto zarada u javnom sektoru na godišnjem nivou, iznos penzija, troškova reprezentacije, službenih putovanja itd. i ne mogah da pronađem ništa, samo se zapetljah kroz neke Vladine sajtove i niđe ništa konkretno ne nađoh.

Zato smatram da bi temu trebao da otvori neko ko bi nam u prvom postu mogao ''nalijepiti'' te neke finansijske bilanse, koje bi kasnije u postovima mogli komentarisati. Isto bi dosta značilo ako neko, ko je vičniji pronalaženju ovakvih podataka (jer su zaista, dobro sakriveni) napravio neko kratko uputstvo kako da mi građani dođemo do istih ne lutajući i gubeći se.
    Jesi li gledao http://mojnovac.me/web/home
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Supci DFa i Vucica su se posvadjali sa Krivokapicem. Ne sa URA. Krivokapic zeli da ih skloni i zeli stiktno Vladu bez njih. Najvise zbog stvari u koje su sami upetljani. A nakon toga zbog veza sa Beogradom.
    Tamo je haos..izmedju njih.

Klasicna borba za fotelje. Prihvatili su bili ekspertsku vladu i sad zele da uvale guzice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Supci DFa i Vucica su se posvadjali sa Krivokapicem. Ne sa URA. Krivokapic zeli da ih skloni i zeli stiktno Vladu bez njih. Najvise zbog stvari u koje su sami upetljani. A nakon toga zbog veza sa Beogradom.

Klasicna borba za fotelje. Prihvatili su bili ekspertsku vladu i sad zele da uvale guzice.
    Heheh da da... Vucic je odradio svoje...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Pa ako krenu da napadaju profesora, mogu da se ugase odmah. Kakvi moroni što je to.

Do sad si imao dobre informacije, pretpostavljam da je i sada to slučaj.

Thanks Thanks Given 
    26,292
    Thanks Thanks Received 
    8,431
    Thanked in
    4,153 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Tripleta je vise Srbin nego ti jer mi je baba s oceve strane Srpkinja (prava, iz Srbije). A nisam bio u kafanu s namjerom nego zbog posla, da ne ulazim sad sto i kako. A ja volim da slusam price i vidim kako narod razmislja, a to se najbolje vidi u kafani i po selima dje zivi obican narod. A jedan od omiljenih kanala iz Cg mi je Srpska tv jer se slatko ismijem svaki put (emisija onog sa malo duzom kosicom je kultna, sto se sve tu moze cut, hahahah), na fb ne prodje dan da ne udjem na profile prosrpskih “politicara” Spasoja Tomica, Veska Pejaka, Marka Milacica, Vladislava Dajkovica, Nebojse Medojevica, Marka Kovacevica, Starog Liberala. Ove profile moram svaki dan da posjetim jer mi poprave dan sa njihovim razmisljanjem i tacno znam kako razmisljaju i njihovi glasaci i njihovi predstavnici jer nisu samo statusi šlagort, komentari ispod statusa su ono najbolje

Prava Srpkinja. Hahaha. Znači priznaješ da si Srbin? Vrijeme je bilo. Mada realno nisi samo po babinoj liniji, ima tu još.
    Po tvojoj priči brzo će ti Medo biti šef

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Default Parlamentarni izbori 2020

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Prava Srpkinja. Hahaha. Znači priznaješ da si Srbin? Vrijeme je bilo. Mada realno nisi samo po babinoj liniji, ima tu još.
    Po tvojoj priči brzo će ti Medo biti šef

Ne priznajem ja nista, samo kazem da imam malo njihove krvi za razliku od tebe, hahah. Ovo sto kazes “ima tu jos”, znam da mislis na porijeklo (promjena vjere), onda ocito mislis da su pravoslavni Crnogorci u stvari Srbi pa sam i zbog toga Srbin a nikako Crnogorac je Crnogorci ne postoje?

Last edited by Tripleta; 22-09-20 at 10:16.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Pa ako krenu da napadaju profesora, mogu da se ugase odmah. Kakvi moroni što je to.

Do sad si imao dobre informacije, pretpostavljam da je i sada to slučaj.

Sve sto znam i saznam..direktno mi dodje od ljudi koji treba da ucestvuju u toj vlasti. Ne zelim da imenujem, ali nemaju veze sa DF.

Mislim da je Zaro fino predvidio sta ce biti posle onih intervjua od strane Krivokapica i Dritana. Dje se jasno istaklo da Vucic i vrh DF suruju.

Zamisli ti kad Krivokapic indirektno optuzi DF lidere da su nabavili i distribuirali one Srbijanske zastave na dan proslave pobjede. I da je to saznao u 9ujutru i da ga je to uznemirilo. A nijedan od njih mu se na telefon nisu javljali.

To je jedna banda koju treba sklonit..ili nas ceka MiloV2 i neka kopija Vucica. Kanceri klasicni..jebao ih Vucic.

16. The Following 4 Users Say Thank You to samson For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Sve sto znam i saznam..direktno mi dodje od ljudi koji treba da ucestvuju u toj vlasti. Ne zelim da imenujem, ali nemaju veze sa DF.

Mislim da je Zaro fino predvidio sta ce biti posle onih intervjua od strane Krivokapica i Dritana. Dje se jasno istaklo da Vucic i vrh DF suruju.

Zamisli ti kad Krivokapic indirektno optuzi DF lidere da su nabavili i distribuirali one Srbijanske zastave na dan proslave pobjede. I da je to saznao u 9ujutru i da ga je to uznemirilo. A nijedan od njih mu se na telefon nisu javljali.

To je jedna banda koju treba sklonit..ili nas ceka MiloV2 i neka kopija Vucica. Kanceri klasicni..jebao ih Vucic.
    Makneš jedne što dijele narod, dođu drugi...Ima li tamo ko da im otvoreno reče da odjebu jer ih niko neće

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

pa one bakljade ispred hramova su isto finansirane od strane DFa. drago mi je što ljudi jasno prave razliku izmedju Krivokapića i ovih splačina iz DFa. ja ih kapiram, oni to rade zbog para. oni su najbolji u sistemu DPSa, oni plivaju odličnu u nacionalizmu i podjelama

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ne priznajem ja nista, samo kazem da imam malo njihove krvi za razliku od tebe, hahah. Ovo sto kazes “ima tu jos”, znam da mislis na porijeklo (promjena vjere), onda ocito mislis da su pravoslavni Crnogorci u stvari Srbi pa sam i zbog toga Srbin a nikako Crnogorac je Crnogorci ne postoje?

Постоје Црногорци, али постоје и Срби у ЦГ и они су равноправни грађани (надам се) са свима осталима.

У случају не договара народу мислим да неће бити битно ко је крив. Такође сам и ја начуо нешта слично попут Самсона.
    Last edited by Brk; 22-09-20 at 10:40.

20. The Following 2 Users Say Thank You to Brk For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Ma vidi to je nacrtano.. zdravko je u tom intervjuu rekao mnogo stvari... pocev od srpske kuce, zastava i zakljucka da du vucic i milo bolji nego on i kum...

Milion posto Vucic preko Mandica pre svega ovo radi...

22. The Following User Says Thank You to zaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Makneš jedne što dijele narod, dođu drugi...Ima li tamo ko da im otvoreno reče da odjebu jer ih niko neće
    Pa izgleda da nije problem u nosiocima lista, jer se oni slažu oko toga kako treba da CG izgleda u budućnosti, a i samim tim oko karaktera buduće vlade.

Problem su oni što su prije 10 dana izjavili da će podržati ekspertsku vladu samo da u njoj nema DPSa a sad im je uslov da oni budu ministri u vladi. Kapiraju oni da ih narod ne voli, ali oće da pošto poto kapitalizuju foteljama te mandate koje su uzeli preko leđa profesora, jer su svjesni da beh njihovih glasova nema vlade.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Možda ovi podaci pomognu, izdaci u 2019 god. (zaokruženo):
    plate - 472 miliona eura
    ostala lična primanja (naknade, putni troškovi,...) - 15 miliona eura
    materijal - 37 miliona eura
    usluge - 83 miliona eura
    održavanje - 23 miliona eura
    kamate - 96 miliona eura
    renta - 10 miliona eura
    subvencije - 31 milion eura
    ostali izdaci - 50 miliona eura
    socijalna zaštita - 81 milion eura
    tehnološki viškovi - 14 miliona eura
    penzije i invalidnine - 429 miliona eura
    lečenje van CG - 19 miliona eura
    zdravstvena zaštita - 11 miliona eura
    transferi institucijama, javnom sektoru i NVO - 209 miliona eura
    Kapitalni izdaci - 390 miliona eura
    Otplata dugova - 392 miliona eura
    budžetska rezerva - 20 miliona eura

Mislim da je slično predviđeno i za 2020 god. (prije rebalansa).

Sent from my Motorola 8400

25. The Following 3 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Hoce bogami. Forum nikad nije bio mjerilo a cinjenice s terena govore da je 70% naroda glasalo dps i df. Narod je zgotivio Krivokapica POSLE izbora zbog pomiriteljskog tona, tokom kampanje je bio nebitan lik i ljudi su ga znali samo kao Amfilohijevog covjeka i da treba da zaokruze broj 9 zbog toga. That is it. Ja sam siguran da Zdravko oformi politicku partiju da bi ga DF oduvao s glasovima, i ne samo njega nego i Demokrate i Uru, kao sto su to uvijek i radili

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

U soku sam da je onaj marko kovacevic iz nove poslanik. Mozda gora glava od nikolica debelog iz DPS-a

Udjite mu na profil, vrlo vjerovatno prvi lik koji mozda izda ovu vecinu tobos zato sto mandic izdaje politiku decenijsku hahahahaha
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    1,060
    Thanked in
    552 Posts

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by babbo natale View Post
    može li neko da otvori posebnu temu crna gora 2020 konsolidacija budžetske potrošnje gdje bi mogli pokušati da na jednom mjestu objedinimo budžetske podatke za nekoliko prethodnih godina (uključujući u 2020-tu) i gdje bi mogli svakodnevno da predlažemo i pratimo promjene (if any) u narednom periodu, po formiranju nove parlamentarne većine.

da se sloŽimo oko ovoga, jer se od istoga Živi, a ibori pasali prije 20 dana. Ovdje se sada maltene trpa sve Što se tiČe cg politike. Trebao bi split na makar 3-4 teme. VeĆ sam pominjao, ali nov sam pa dako baba posluŠaju. Velikim slovima da se bolje vidim, ne grajem ni na koga)

30. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

ahahhaahah kakva hajka na uru a sve instruirano od strane lidera DF-a, kakav sou se cini.

Daj dritane cijepaj sporazum ponudi svima da ti daju manjinsku podrsku ili daj nove izbore. Nema vajde od ovoga, ovo nicemu ne vodi. Ne moze se ovim ljudima ovako. Kad ovo rade sad sta da se ocekuje za koji mjesec
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by bayo View Post
    Eto, tako to ide. Tako se spinuje iiii kao vrsi pritisak.

Ja sam Dritana glasao i istinski bih se razocarao da im popusti. Makar Djukanovic se spasio sa time. Eto.. A ove bitange iz DF..pa kukala im majka ako se ne povuku.

Page 460 of 487 FirstFirst ... 360410450456457458459460461462463464470 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)