Parlamentarni izbori 2020

Originally Posted by
extravaganca
Tripleta koji Srbe ne može smisliti sjedi sa njima po kafanama u Balabane. A što je ovo. I obiđe cijelu Crnu Goru i opet sjedi sa Srbima koji bi čuda radili ovuda. I baš on sjedi sa njima i sluša priče. A ne može nikako.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Tripleta je vise Srbin nego ti jer mi je baba s oceve strane Srpkinja (prava, iz Srbije). A nisam bio u kafanu s namjerom nego zbog posla, da ne ulazim sad sto i kako. A ja volim da slusam price i vidim kako narod razmislja, a to se najbolje vidi u kafani i po selima dje zivi obican narod. A jedan od omiljenih kanala iz Cg mi je Srpska tv jer se slatko ismijem svaki put (emisija onog sa malo duzom kosicom je kultna, sto se sve tu moze cut, hahahah), na fb ne prodje dan da ne udjem na profile prosrpskih “politicara” Spasoja Tomica, Veska Pejaka, Marka Milacica, Vladislava Dajkovica, Nebojse Medojevica, Marka Kovacevica, Starog Liberala. Ove profile moram svaki dan da posjetim jer mi poprave dan sa njihovim razmisljanjem i tacno znam kako razmisljaju i njihovi glasaci i njihovi predstavnici jer nisu samo statusi šlagort, komentari ispod statusa su ono najbolje 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 22-09-20 at 09:14.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bookmarks