Quote Originally Posted by Tonya View Post
I meni jedan od ovih kontakata juce rece da je bolja izolacija sa PVC-om nego sa aluminijuom, zbog samih karakteristika materijala.

nego, ne vidim da se igdje kod nas pominje staklo u profilima. Je li to uniformisano ili ima opcija? Jedini koji su u ponudi naznacili tip i debljinu stakla je Metal Inzenjering (4+16+4 FLOT), a vidim po drugim forumima vise diskutuje o staklima nego o profilima kad se prica o kvalitetu bravarije. Neki savjet oko toga?
Mislim da oni troslojno staklo kod njih,al mozes da ih pitas isto. Pa i ja sada vidim da vise pricaju o staklu,nego o bravariji. J
Quote Originally Posted by D.S. View Post
@miovrag Ja nisam ni razmišljao o pvcu zbog duplih balkonskih vrata (4m2) i 2 velika prozora (oko 3 m2), naročito jer su okrenuti ka istoku i jugu, pa kad upeče ljeti sunce, dugoročno bi sigurno bilo problema (kažu majstori da se pvc iskrivi s godinama i teži je od aluminijuma pa stradaju i šarke).

Послато са E6653 помоћу Тапатока
Eto,ne znam meni su rekli da se krivi aluminijum:lolblue:Nisu dzabe rekli stari: "Drži vodu dok majstoru ne odu!"
Meni je 3,9m zastakljena terasa isto juzna strana,pici sunce po cio dan. Eto 3.5godine,za sada je sve ok.