To je toPamtim ga kao ljepseg od tabac rouge-a, a ovaj je poceo opasno da mi se svidja pa reko da potvrdim. Isto se sjecam da mi je previse naginjao na zensku stranu, tabac je bas unisex zbog jake animalne note kod meda...
Hahaha tako je, sad je vrijeme da se uzima black orchid i TV, isfurali su ga vise svi sa ovim turskim testerima. Vidjeh da jedan na fb prodaje Frederic malle za 15 eura...dzabe.
Je li probao neko essens parfeme? Hvale ih da traju dugo
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
E zato je ova ovdje nasa mala "zajednica" top. Nije dan prosao vec 3je ljudi me zvalo da mi da TF TV. Sjajno.
Da bi se ovo razvijalo i da bi sto vise parfema probali i ja se vazda nudim da dam da se proba bilo sta iz moje kolekcije. Za one parfeme koje nisam papreno platio ili koji nisu rijetki uvjek cu castit i probicu. Evo moje kolekcije pa ako neko zeli nesto da proba neka javi slobodno.
https://www.fragrantica.com/member/1215659
Valja li sto ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Slaba mu je trajnost ali miris je prelijep, šmekerski...
Za trajnost sam i ja primijetio. Kad se naprsam osjeca se dobro, posle sat vremena nista. Od muke pitah djevojku aj pomirisi me kod vrata i reci kakav je, ona veli odlican ali sam primijetio da je morala dobro da se priblizi da bi osjetila (perverznjaci) miris. Veli da je top ali joj nisam vjerovao jer sam mislio da je rekla iz kurtoazije.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Stari dobri Bvlgari Aqua, blag, a drzi dosta.
https://fraguru.com/mdimg/perfume/375x500.153.jpg
Da si procitao post pazljivo vidio bi da da me sve to i mučilo.
1. zastita lagano 8+ sati kod mene. Sto znaci da je kod drugog co’eka sigurno 12+ sati.
2. Nit’ majca bijela nit’ mokra, nista. Nevjerovatno. Jos ako se uzmu u obzit temp ovih dana.
3. Miris neki blagi, vrlo blagi. Skoro i neosjetan. Ali vrlo vrlo prijatan.
Danas bih u parfimeriji u porto montenegro, probah nekoliko parfema. Probah roja dove elysium pour homme, prelijep miris, cak me malo podsjeca na neke stare batcheve Aventusa, ali performansama ne da ne vrijedi 455€ za 50ml, nego ne vrijedi 150. Nisu imali parfum cologne verziju elysium-a
Probao sam i Roja dove enigma parfum cologne i enigma pour homme. Na kozi mi se vise dopada ovaj parfum cologne, cak mi se cini i da su mu bolje performanse. Bas mi se dopao, u otvaranju malo vuce na miris koke koleal kad se slegne malo, bas bas lijep parfem.
Mislio sam da ce mi sledeca trgovina biti alexandria II ali mi se enigma bas dopala, tu su cjenovno a enigma mi djeluje kao nesto sto ce biti univerzalnije i dosta nosivije.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Last edited by the0sorrow; 17-09-20 at 15:07.
Pa i meni je alexandria bas nesto wow, jos je atomska bomba, ni sam ne znam koliko mi na kozi traje. Nego me strah da je necu previse koristit, a i imam i netaknut naxos
Koko se prodaje taj Naxos?
Haha pa ne prodajem ga, nego sam se opucio dok ga nisam nabavio, i stigao mi je kad su vec temperature pocele ozbiljno da rastu pa ga nisam nosio.
Ako bi se sto promijenilo, vas 2 cete biti prvi ponudjeni
Pa i ja bih nego mi nekad znaju ti medast sladunjavi parfemi koji traju vjecnost smetati kad je pretoplo, i onda ljeti preferiram of "svjeze"
Danas sam dobio nekoliko komplimenata za ovu enigmu, iako sam samo malo jednu ruku prsnuo
Kad sam koristio semplove alexandria II i naxos prosle zime, ne znam ni sam koliko me ljudi pitalo za miris
Enigma je gospoce za alexandriu.Ima miris koka kole na pocetku ali posle cista skupoca. Ja sam zaljubljen u taj miris. Moram taj cologne probati. Elysium mene podsjeca na dior eau sauvage na momente...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks