Page 132 of 210 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182 ... LastLast
Results 3,276 to 3,300 of 5229

Thread: Iz raznih medija [2020]

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    RTCG, Pink, Happy, Kurir, Telegraf, CDM, Portal analitika, antena m, ja ljudi to znači jednostavno preko 10 godina držim na ignore. Pokušajte, vrijedi...
    Попови су читали комунистички манифест, мора се знати како непријатељ мисли.

А да прескочим наслађивање постизборним жалопојкама са портала аналитике, цдм-а, антене м и понекад ртцг-а нема шансе.

Треба ми та душевна храна, постило се доста.

ПС
    И Златко Вујовић из Цемија се уписао у списак ожалошћених, на мосту радио слободне европе.
    Сад је јаснија онаква фаца у изборној ноћи.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

2. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Upisao se i ranije, prisustvom "patriotskom" skupu...

Sent using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

,,Pobjeda je poraz crnogorskog naroda" je transparent da nekog mitinga devedesetih (ne znam tačno kojeg). Uz ,,Pobjedu" tu su mnogi mediji...

Sent from my Motorola 8400

5. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Zlatko je odavno sitan pion režima.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Low-key View Post
    Upravo to, povezi dovoljan broj puta nesto gnusno sa necim posve neutralnim i uskoro ce to neutralno biti jednako gnusno u umu izmanipulisane osobe.
    To je i smisao djelovanja odredjenih struktura i sada a na sta stalno upozoravam, ne ovdje nego inace. Ovo cisto ogradjivanje jer su ovdje forumasi agitpropovski nastrojeni ubijedjeni u smislenost svoje propagande ovdje. Dakle zeli se iskoristiti momentum i poistovjetiti drzava, zastava i nacija sa DPS i kroz napade i kritike DPS koje idu do besmisla ustvari napadati ono sta im najvise i smeta a to je samo postojanje drzave, zastave i nacije. Postoji cijeli plan djelovanja i po toj matrici nastupaju udruzeno i vucicevi tabloidi kao i njima bliski mediji u CG i njegovi pioni u DF i Srpskoj kuci. Ukoliko se jasno ne identifikuju svi ti ispadi i namjere i ukoliko se one precutkuju onda nam je djavo izio rabotu. Recimo, URA se za sada opredijelila na cutanje i na unutarkoaliciono djelovanje na te pojave da se ne bi talasalo i govorilo o neslaganju pa se zahvaljujuci njima odredjene stvari momentalno koriguju ali toga ce biti sve vise i doci ce tren kada ce morati i glasnije da se odrede. U svakom slucaju ulazimo u period koji mnogi idealizuju nesvjesni koliko se ideja ostvaruje jasnim odredjenjem prema stvarima a ne cutanjem na neko "izdusivanje" gledas kako se problemi u stvari gomilaju.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    To je i smisao djelovanja odredjenih struktura i sada a na sta stalno upozoravam, ne ovdje nego inace. Ovo cisto ogradjivanje jer su ovdje forumasi agitpropovski nastrojeni ubijedjeni u smislenost svoje propagande ovdje. Dakle zeli se iskoristiti momentum i poistovjetiti drzava, zastava i nacija sa DPS i kroz napade i kritike DPS koje idu do besmisla ustvari napadati ono sta im najvise i smeta a to je samo postojanje drzave, zastave i nacije. Postoji cijeli plan djelovanja i po toj matrici nastupaju udruzeno i vucicevi tabloidi kao i njima bliski mediji u CG i njegovi pioni u DF i Srpskoj kuci. Ukoliko se jasno ne identifikuju svi ti ispadi i namjere i ukoliko se one precutkuju onda nam je djavo izio rabotu. Recimo, URA se za sada opredijelila na cutanje i na unutarkoaliciono djelovanje na te pojave da se ne bi talasalo i govorilo o neslaganju pa se zahvaljujuci njima odredjene stvari momentalno koriguju ali toga ce biti sve vise i doci ce tren kada ce morati i glasnije da se odrede. U svakom slucaju ulazimo u period koji mnogi idealizuju nesvjesni koliko se ideja ostvaruje jasnim odredjenjem prema stvarima a ne cutanjem na neko "izdusivanje" gledas kako se problemi u stvari gomilaju.
    O čemu pričaš čovječe? Pa ta smeća od medija i ovdje i tamo se utrkuju ko će da bude ogavniji. Udruženo djelovanje veliš i to obično kao tmurni oblaci koji dolaze naravno iz pravca Srbije. Više si ti opsjednut Srbijom no neki najveći radikal iz CG. Ako ste mi jasni sa tom pričom...Klasičan DPS spin. Non stop pominjanje Srbije kao nečeg prijetećeg po CG. Kako ti druže misliš da to ne proizvede reakcije tamo? Ja sam pratio B92 pa od kada je dostupna aplikacija za android, prelistam vijesti razne, znači vrlo rijetko je bio neki loš članak vezan za CG. Ljude tamo čovječe uglavnom ne zanima sve to, jednostavno je ljudima u Srb preko one rabote Milove retorike bilo. Sada dolazi drugo vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Quote Originally Posted by Low-key View Post
    Upravo to, povezi dovoljan broj puta nesto gnusno sa necim posve neutralnim i uskoro ce to neutralno biti jednako gnusno u umu izmanipulisane osobe.
    Operativno uslovljavanje
    Primjetio sam da ih je dosta podleglo i ovdje na forumu tom "ucenju"
    A nije da Dps nije kriv.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Operativno uslovljavanje
    Primjetio sam da ih je dosta podleglo i ovdje na forumu tom "ucenju"
    A nije da Dps nije kriv.
    Klasicno uslovljavanje.Greska.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

Nadjose nekog momka iz nk valjda sto se zove isto. Full PROVJERNE info...

f6

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post

Nadjose nekog momka iz nk valjda sto se zove isto. Full PROVJERNE info...

Nisi u toku da ima lik sa istim imenom i prezimenom i da ga mediji unistili ni krivog ni duznog evo 5-6dana vec

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Ne znam je li ko gledao gostovanje dr. Abazovića na RTCG večeras. Kakva dominacija.
    Dobro je što je čitava Crna Gora imala priliku da prvi put u životu vidi kakva opozicija postoji u parlamentu. Bilo mi je malo žao Dušku Pejović, baš je jadno izgledala pokušavajući sat vremena da izmanipuliše i ućari bilo šta na račun nekog prejeftinog nacionalizma.

Dritanu želim samo dobro zdravlje. On je budućnost Crne Gore. Samo da ovaj narod to shvati na vrijeme.

14. The Following 10 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

promasih temu...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 16-09-20 at 21:35.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Ne znam je li ko gledao gostovanje dr. Abazovića na RTCG večeras. Kakva dominacija.
    Dobro je što je čitava Crna Gora imala priliku da prvi put u životu vidi kakva opozicija postoji u parlamentu. Bilo mi je malo žao Dušku Pejović, baš je jadno izgledala pokušavajući sat vremena da izmanipuliše i ućari bilo šta na račun nekog prejeftinog nacionalizma.

Dritanu želim samo dobro zdravlje. On je budućnost Crne Gore. Samo da ovaj narod to shvati na vrijeme.
    Morao je na startu emisije da apeluje da i voditeljka bude relaksirana, ušlo se u neku tenziju

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

... Bilo mi je malo žao Dušku Pejović, baš je jadno izgledala pokušavajući sat vremena da izmanipuliše i ućari bilo šta na račun nekog prejeftinog nacionalizma...
    Meni je lično žao što na javnom servisu imamo Dušku i Šukovića. Mislim da je vrijeme da pređu na Novu M,ču'š mene pink...

Ne volim riječ zastiđe jer se u zadnje vrijeme popularno upotrebljava,ali ovo njeno vođenje intervjua je bruka.

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Meni je lično žao što na javnom servisu imamo Dušku i Šukovića. Mislim da je vrijeme da pređu na Novu M,ču'š mene pink...

Ne volim riječ zastiđe jer se u zadnje vrijeme popularno upotrebljava,ali ovo njeno vođenje intervjua je bruka.
    Da.

Ali nestaće oni. Prosto se ne snalaze kad preko puta sebe imaju nekog intelektualca. Dritan je od Pejovićke večeras napravio budalu i prikazao je javnosti kao DPS botinu koja sa jednim doktorom politikologije ne umije da progovori ništa što nije goli nacionalizam.

O Šukoviću ne bih trošio riječi. Svi znamo o kakvoj se splačini radi.

Problem je što su ovi režimski bot-novinari cijelog života imali pripremljena pitanja i pripremljene odgovore, a preko puta sebe polupismeni DPS kadar.

Dritan im je noćas opalio šamar i pokazao cijeloj Crnoj Gori koliko su nisko pali u svojoj profesiji.

19. The Following 6 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,235
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

https://www.b92.net/info/vesti/index...lmaBMLv5gv87KE

Evo se izgleda i Vučko zabrinuo zbog promjene vlasti cim je ovima iz B92 isti cilj kao i CDMu, a to je diskreditacija nove vlasti.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

Drago mi je sto ga je ova Pejovicka dobro isprigala i postavljala 'neugodna' pitanja. On je svakako odgovorio odlicno.

Ono sto je splacinasto je sto ga voditeljka nije ispitivala zbog sopstvene profesionalnosti i zelje da cuje kako Abazovic reaguje, nego sto je nahuskana i slusa Sundiceva naredjenja, znaci nije nezavisna.

Posto mi placamo RTCG od nasih poreza, takvi nas ne zastupaju, i nema im mjesta u novinarstvu.

Otkaz svim clanovima savjeta RTCGa u sto skorijem roku, kompletna sistematizacija i kuci da ide makar 500 ljudi. Tamo ne smije da radi preko 200 ljudi.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,410
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Slabo gledam TV, a tek politički talk šou je gubljenje vremena. Ono što sam provalio jeste da je voditelj bio naoštren na sagovornika, koji se dopada većini formuaša, pa i meni. Naravno takav voditelj je bagra. Kada je Komnenić naoštren na nekog iz vlasti koji se nama ne dopada, tada je on heroj.
    Kada Krivokapićev savjetnik kaže da treba zabraniti medij koji nam se ne doapda, a to prenese srpski medij, tada je to Vučić nešto muljao sa Milom. Nije problem što neko još nije zasjeo a već hoće da zabranjuje novine kakve god one bile.
    Eo nas kao u rasističkom vicu kad crnac kaže "Zločin je kada oni spale naše selo i siluju naše žene, junaštvo je kad mi zapalimo njihovo selo i silujemo njihove žene".

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Slabo gledam TV, a tek politički talk šou je gubljenje vremena. Ono što sam provalio jeste da je voditelj bio naoštren na sagovornika, koji se dopada većini formuaša, pa i meni. Naravno takav voditelj je bagra. Kada je Komnenić naoštren na nekog iz vlasti koji se nama ne dopada, tada je on heroj.
    Kada Krivokapićev savjetnik kaže da treba zabraniti medij koji nam se ne doapda, a to prenese srpski medij, tada je to Vučić nešto muljao sa Milom. Nije problem što neko još nije zasjeo a već hoće da zabranjuje novine kakve god one bile.
    Eo nas kao u rasističkom vicu kad crnac kaže "Zločin je kada oni spale naše selo i siluju naše žene, junaštvo je kad mi zapalimo njihovo selo i silujemo njihove žene".
    Komnenić je bez pardona i prema doskorašnjoj opoziciji....

Umije veoma dobro da postavi nezgodna pitanja svima.

Ne znam sjećate li se kad je Mandić htio da ustaje iz studije jer ga je Komnenić pritisnuo oko vikiliksa...

E sad što DPS koruptivne radnje daju materijala bilo kome da ih pritisne, a Petar to obilato koristi, to je druga stvar.

Što se tiče Duške, pozdravio bih njen pristup i insistiranje na "nezgodnim pitanjima i formulacijama" kada bi isti pristup imala i prema predstavnicima DPS i SDa. Ali nekako sam ubijeđen da sve i da hoće tako da se postavi, da bi u slučaju da ne dostavi pitanja sagovornicima prije emisije da bila po hitnom postupku skrajnuta i postavljen drugi voditelj.

Što se tiče Dnevnih novina principijelno sam protiv gašenja istih. Istup nekog iz tima ZZB na tu temu je glupost nevidjena. Gušenje slobode izražavanja je jako pogrešna.

Jedino što im treba uskratiti dosadašnju obilatu pomoć u vidu reklama državnih firmi i oglašavanja stečaja isključivo preko njih i Pobjede, pa neka funkcionišu na tržišnim principima. Bez pumpanja iz državne kase, sami će se ugasiti.

Mislim da ne bih bio jedini koji bi bio spreman da izrazi negodovanje ako neko krene da gasi medije po političkoj liniji. Sloboda medija i izražavanja mora da postoji, pa slagali se ili ne sa njima, bili oni gadni ili ne.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 17-09-20 at 11:14.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Црногорац би их гасио због изазивања вјерске и националне мржње.
    Поднијели су и кривичну пријаву због текста ђоновића.

Треба их кажњават за то (посебно портале), а прво их ускратит за рекламе државних фирми.

Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    7,410
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Komnenić je bez pardona i prema doskorašnjoj opoziciji....

Umije veoma dobro da postavi nezgodna pitanja svima.

Ne znam sjećate li se kad je Mandić htio da ustaje iz studije jer ga je Komnenić pritisnuo oko vikiliksa...

E sad što DPS koruptivne radnje daju materijala bilo kome da ih pritisne, a Petar to obilato koristi, to je druga stvar.

Što se tiče Duške, pozdravio bih njen pristup i insistiranje na "nezgodnim pitanjima i formulacijama" kada bi isti pristup imala i prema predstavnicima DPS i SDa. Ali nekako sam ubijeđen da sve i da hoće tako da se postavi, da bi u slučaju da ne dostavi pitanja sagovornicima prije emisije da bila po hitnom postupku skrajnuta i postavljen drugi voditelj.

Što se tiče Dnevnih novina principijelno sam protiv gašenja istih. Istup nekog iz tima ZZB na tu temu je glupost nevidjena. Gušenje slobode izražavanja je jako pogrešna.

Jedino što im treba uskratiti dosadašnju obilatu pomoć u vidu reklama državnih firmi i oglašavanja stečaja isključivo preko njih i Pobjede, pa neka funkcionišu na tržišnim principima. Bez pumpanja iz državne kase, sami će se ugasiti.

Mislim da ne bih bio jedini koji bi bio spreman da izrazi negodovanje ako neko krene da gasi medije po političkoj liniji. Sloboda medija i izražavanja mora da postoji, pa slagali se ili ne sa njima, bili oni gadni ili ne.

Da ne uletimo na nezgodan teren subjektivnog mišljenja, ipak cijenim da je kod Petra više kredita imala opozicija, a isto tako vlast na RTCG. Biće mi zanimljiv Petar kako će se odnositi prema gostima u budućnosti, nije to samo do njega, vjeruj. Mada je OK više cimat vlast, odgovornija je. Da li će imati malo popusta prema novoj opoziciji, a biti strožiji prema novoj vlasti.
    Samo jedno malo pitanjce... jel neko rekao vlasnicima 41 mandat da postaju vlast? Generalno, ono što očekujem jeste da će se ponašati i dalje kao opozicija u smislu majstora koji kaže "ko ti je ovo radio?". Ili i dalje da očekuju popuste svuda?
    Mislim generalno da Duška, makar dok sam gledao TV, nije bila tranja. Inače, trivia, nekada davno vodila je baš "Načisto"...
    Što se novina tiče, još jednom savjetnik Zdravka Krivokapića veli zabraniti Dnevne Novine. Evo ti reče da je to glupost, kakve god da su. Ne vidim da se neko sablaznio na to, jer je to malo više od gluposti. A padalo se u nevijest na manje gluposti prethodne vlasti.
    Ne sviđaju ti se, ali ti bi ih ugasio time što bi im uskratio reklamu. Hmmm... A gdje bi išle te reklame i oglasi? Po kojem kriterijumu da biraš? Onima koji ti se sviđaju i ne bi želio da se ugase? što je razlika u odnosu na ranije?
    Imaš stvari koje moraju ići u dva dnevna lista po zakonu. Imajući u vidu da jedino Dan proda 2K+ novina (Vijesti su se kanibalizovale sajtom i prinstom u PDF koji je besplatan) otvara se pitanje čitanosti, tiraža etc, mada mislim da su svi u kanal?
    ja bih dao na tender i ko mi da najniže cijene ide kod njega, jer je svakako forma, a onaj kojeg zanima će to svakako kupovati biklo koje novine da su u pitanju.
    Pa neka se dampinguju svi, država štedi...
    Sve je OK, ali mi je ovo u totalu samo case i dokaz da su svi manje/više Crnci iz rasisitičkog vica. Sam vic je nastao kao slika ljudske prirode. Pa ajde da budemo "manje".

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Da ne uletimo na nezgodan teren subjektivnog mišljenja, ipak cijenim da je kod Petra više kredita imala opozicija, a isto tako vlast na RTCG. Biće mi zanimljiv Petar kako će se odnositi prema gostima u budućnosti, nije to samo do njega, vjeruj. Mada je OK više cimat vlast, odgovornija je. Da li će imati malo popusta prema novoj opoziciji, a biti strožiji prema novoj vlasti.
    Samo jedno malo pitanjce... jel neko rekao vlasnicima 41 mandat da postaju vlast? Generalno, ono što očekujem jeste da će se ponašati i dalje kao opozicija u smislu majstora koji kaže "ko ti je ovo radio?". Ili i dalje da očekuju popuste svuda?
    Mislim generalno da Duška, makar dok sam gledao TV, nije bila tranja. Inače, trivia, nekada davno vodila je baš "Načisto"...
    Što se novina tiče, još jednom savjetnik Zdravka Krivokapića veli zabraniti Dnevne Novine. Evo ti reče da je to glupost, kakve god da su. Ne vidim da se neko sablaznio na to, jer je to malo više od gluposti. A padalo se u nevijest na manje gluposti prethodne vlasti.
    Ne sviđaju ti se, ali ti bi ih ugasio time što bi im uskratio reklamu. Hmmm... A gdje bi išle te reklame i oglasi? Po kojem kriterijumu da biraš? Onima koji ti se sviđaju i ne bi želio da se ugase? što je razlika u odnosu na ranije?
    Imaš stvari koje moraju ići u dva dnevna lista po zakonu. Imajući u vidu da jedino Dan proda 2K+ novina (Vijesti su se kanibalizovale sajtom i prinstom u PDF koji je besplatan) otvara se pitanje čitanosti, tiraža etc, mada mislim da su svi u kanal?
    ja bih dao na tender i ko mi da najniže cijene ide kod njega, jer je svakako forma, a onaj kojeg zanima će to svakako kupovati biklo koje novine da su u pitanju.
    Pa neka se dampinguju svi, država štedi...
    Sve je OK, ali mi je ovo u totalu samo case i dokaz da su svi manje/više Crnci iz rasisitičkog vica. Sam vic je nastao kao slika ljudske prirode. Pa ajde da budemo "manje".
    Ne bih im ugasio reklamu, ali ne bih im finansirao rad iz državne kase...
    Ima primjera more, ali kada Antena M dobije desetine hiljada eura za emisiju od pola sata o borbi protiv narkomanije, onda tu nešto nije u redu.

Svaka državna kuća nek odredi koja cijena reklame po broju štampanih primjeraka je za njih prihvatljiva.... Jer nije isto proda li se nekoliko stotina ili hiljada primjeraka.

Nek funkcionišu na tržišnim principima, ako umiju. Neka kvalitetom povećaju tiraž, pa tim udjelom na tržištu i cijenom neka guraju marketinšku primamljivost.

Što se tiče savjetnika u ZZB, ja ne nađoh taj tvit. Vjerovatno su ga zvali i rekli mu da ne budali i on obrisao, što samo po sebi govori da je budalaština u pitanju. Taj koji krene da gasi medije po političkoj liniji će dobiti po prstima..

Za sve govore mržnje prijave nadležnim organima pa nek pljušte kazne.

Last edited by kimmi; 17-09-20 at 12:12.

Thanks Thanks Given 
    7,410
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Црногорац би их гасио због изазивања вјерске и националне мржње.
    Поднијели су и кривичну пријаву због текста ђоновића.

Треба их кажњават за то (посебно портале), а прво их ускратит за рекламе државних фирми.

Pohapsiti svakoga ko ne misli da je Amfi sišao sa neba da nas usreći... Ili... Pročitah tekst, čovjek izbljuva safru, što i dalje nije širenje nacionalne mržnje. A i tu je klizav teren, sjutra možeš to napisati da je širenje nacionalne mržnje za sve što ti se ne sviđa...
    Krivičnom prijavom im samo dižu rejting.
    Pretpostavljam pare od reklama da se uplate Danu i Vijestima, sad su oni naši...
    Ajmo da spaljujemo njihovo selo...
    Klasika...

Thanks Thanks Given 
    7,410
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ne bih im ugasio reklamu, ali ne bih im finansirao rad iz državne kase...
    Ima primjera more, ali kada Antena M dobije desetine hiljada eura za emisiju od pola sata o borbi protiv narkomanije, onda tu nešto nije u redu.

Svaka državna kuća nek odredi koja cijena reklame po broju štampanih primjeraka je za njih prihvatljiva.... Jer nije isto proda li se nekoliko stotina ili hiljada primjeraka.

Nek funkcionišu na tržišnim principima, ako umiju. Neka kvalitetom povećaju tiraž, pa tim udjelom na tržištu i cijenom neka guraju marketinšku primamljivost.

Što se tiče savjetnika u ZZB, ja ne nađoh taj tvit. Vjerovatno su ga zvali i rekli mu da ne budali i on obrisao, što samo po sebi govori da je budalaština u pitanju. Taj koji krene da gasi medije po političkoj liniji će dobiti po prstima..

Za sve govore mržnje prijave nadležnim organima pa nek pljušte kazne.

saglasan u svemu, jedino je problem što svi lažu o prodatim primjercima. I naravno, kažu da drugi lažu, a da oni zbore istinu. nema mnogo veze sa temom ali mi je bilo vrlo zabavno, jer sam jednom imao neku kampanju gdje sam bio uključen, pa sam pričao sa svima.
    Inače, reklame u novine imaju smisla koliko reklame u pozorište. Zato ih i nema, sem obaveznih oglašavanja. Konkursi, sudovi, izvršitelji etc...

Kod TV je lako. Imaš mjerač nakačen na provajdere i odma znaš koliko se nešto gleda.

Al odosmo predaleko.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

vecinom si u pravu, ali nije bas poredjenje na mjestu. komnenic dozvoljava sirinu u razgovoru iako ponekad pita pitanja koja meni nisu toliko "kompromitujuca", a i nema obicaj da "pokopa" sagovornika potpitanjima jer ili ne zeli ili nema dovoljno informacija. nebitno.
    sinoc je zena u politickom razgovoru sa buducim clanom vladajuce vecine u sat i po postavila jedno pitanje.
    "idete li vi u koaliciju sa SPC i ravnogorskim pokretom"
    na stranu sto je pitanje u domenu fasistickih ideologija, izgubila je svo vrijeme na tome.
    gradjane interesuje kako misle da izvuku zemlju iz pravosudne i ekonomske krize. kako ce se boriti protiv pandemije. kako ce vratiti povjerenje u jako naruseni bezbjednosni sistem koji je sluzio za represiju.
    a ne znamo li sta je mandic izjavljivao i ko je df.
    znamo. opet smo glasali za uru. sta sad

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

30. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Page 132 of 210 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)