Oce kazes a?
Evo prodjoh 35 godina bez alke i koke. Cuo sam da neki ljudi piju/drogiraju se kad imaju problema, kad prolaze kroz tezak period, kad imaju veselje u porodici. E ja sam prosao kroz jedno i drugo, izgubio roditelje (vjerovatno najteza stvar koja moze coeka da snadje), izgubio sestrica od 22 godine zbog pijane budale, druzio se sa verbalnim 2 nedelje, karambolirao 2 auta (jedno mojom greskom, drugo zbog pijandure), diplomirao, napravio kucu, vjerio se, ozenio se...i nikad nisam osjetio potrebu da time dodam kapi alkohola a kamoli koksu.
Ja bih svakog vozaca koji pije i vozi strpao u tvorza pola godine.
Last edited by TAKUMI; 16-09-20 at 10:45.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kokajina i igara narodu
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa u sustini i nisi...Ako ne pijes,ne pijes,postovanje jel Bog dao.Ali onda nekad i plati.
Imas ljudi sto vole sa drustvom da sjednu popiju,pijedu,sale se.Ne mozes to nikad da ukapiras ako kako kazes nisi to dozivio i ne volis.No da ne skrecemo.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Zeta danas:
![]()
Ako je bio osiguran šteta će biti isplaćena a onda će ga osiguravajuća kuća tužiti za naplatu tog iznosa, tako je bar bilo prije.
zadnja vuca i najgori bulevar na svijet
neke pare kad zaradim
stazu za trke cu da napravim u cg
i svi da dolazite sa 1.5 i 1.6 da se trkamo
sou da radimo!
ja ne znam sto je ovo rodjaci...hoce li se ikad prelezati te djecije bolesti?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kaze nije imao ni postavljene pojaseve, dobro je prosao, nek je glava na ramenima.
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Pakao, još na kraj pravca đe treba da koči, parkira 2 auta..
Ovaj auto je mrtvački sanduk i full ispravan, a ne sa lošim kočnicama i bez pojasa i to ga sklapao neko koga ne znaš..
Dobro da je živ i zdrav, pa za drugo je lako
jedinica sa 200 konja, neispravnim kocnicama i bez pojaseva...
sad ce dobro razmislit u kakav ce auto opet sjednut da snima klipove.
odlicno je prosao
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks