Verstapenu rasformirali bolid - ima problem sa motorom evo ga spakovase u minut do 3h![]()
milije mi je kad ovaj paksu od verstapena odustane no da se polome izmedju sebe luis i valteri
luis bi mi u zatvor zbog ovogatj botas...on je prvi bio...nijenni cudo sto pobrkah kad je luis vazda prvi
Last edited by E_K_V; 13-09-20 at 14:31.
HaHaHaHaHaHaHaHa
Što uradi Botas
HaHaHaHaHaHaHaHaHa![]()
![]()
![]()
![]()
A bježi, nema smisla više počeće trka za pola sata..
Botasa treba da kazne zbog ovoga.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
a i sc je bas pogrijesio....gledah citsvo vrijeme i rrko ladno gasi svijetlo u zadnju krivinu
Pratiš dobro F1 pa znaš pravila - da kazne Botasa (šou)
Ovo je dobro rekao Hamilton - SejftiKar je kasno ugasio svijetla - pa ja sam se i čudio i kazem sto ne gase ovi rotaciU - to rekoše i komentatori.
Baš grdno od Bottasa, mada njegovo pravo da ovako krene
Dako rusell uzme poen
SC je odje kriv iz1u1... mada i botas nije morao da cekanzadnji momenat da krene
Stvarno debil, ali i ostali su profesinalci pa moraju malo paznju obratit na stazu
pogledaj kimija i seba na kraju...
oni su bili odvojeni od grupe...iskustvo ili je kimi zaspao opet![]()
Bazna stanica pala u 15:13.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ali i KMag nevjerovatan.. stvarno ima nekoliko njih kojima nije mjesto u F1
ne moze se odje nikome nista zamjeriti sa zacelja...ko bi ocekivso da pr i jos nije krenuo, a oni biki razdvojeni taman toliko da mogu da ubrzaju...niie ginulo nekome da bude nasadjen
I'm okay and it looks like everyone is okay which is the main thing because that crash was very scary. It looked like we were racing, then we were not racing and all braking again.
Carlos Sainz, McLaren
Ajmo riciardo do podiuma..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks