Ja se slažem da postoje ljudi koji nemaju razvijen patriotsku crtu u svom karakteru.
Većina je za ovih 30 godina vjernost Crnoj Gori poistovjetila sa vjernošću DPS-u ili nekoj satelitskoj partiji.
Ali za to nije narod kriv. Kriva je politika DPS-a i njegovih saučesnika među kojima najveći dio odgovornosti snosi SDP, jer su uradili apsolutno sve što su mogli da ovaj narod ostane utamničen u kompletnom neznanju i realnom mraku.
Politika druge strane, koja bi nanovo da otvara pitanja jezika, zastave, himne ili Kosova je apsolutno identična DPS-ovoj, samo vuče u drugu stranu i stvara nove podjele.
Mi ako budemo svako 10-15 godina mijenjali zastavu, himnu, simbole ili spoljnopolitički kurs nikad niđe stić nećemo. Samo se iznova i iznova dijelimo i unazađujemo.
Nemamo više vremena za to. Trenutno su na programu individualni i kolektivni napredak svijesti i razumijevanja. 2020. je godina, vremena za emancipaciju naroda nema. Kasnimo 100 godina za razvijenim svijetom i više stvarno nema potrebe da to kašnjenje produbljujemo.
E sve ti ćetalo, ovo je prva vijest sto procitah danas i to na forum, ajde akobogda da krene konacno politicka smrt dps-a. Milica genije i moodo, u ovom trenutku najbolji potez od kojega vecina ima koristi, osim ovih parazita,da se vise batali sa pritiskom na novu vlast koja jos ni pocela nije sa akcijama.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Sad je pitanje hoce li pocet sa akcijama i da li ce nama biti bolje? Hoce li biti hapsenja i oduzimanja imovine? Hoce li biti smanjenja akciza i poreza? Hoce li biti novih radnih mjesta? Hoce li biti klanova, mafije i korupcije?
Prema tome, šta da ti kažem?
Sa Milicinom partijom ce DPS uspjeti da sacuva glasacko tijelo. Svi oni glasaci koji bi sad inace presli za URA-u, Demokrate, eventualno SDP... sad nece nidje, nego ce samo da preskoce u DPS2.A DPS1 i DPS2 ce ostati prirodni saveznici do kraja svijeta..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
O kojoj krizi vi pisete?
Hvala Lepo
O Boze..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Vi ste u konstantnom stanju svijesti krize..,
pa objasnite koju krizu sad projektujete..
CG neuroloski network je cudan...
Hvala Lepo
Jes bješe ona baš moodata da se smije odvojit. Izvlače se stari aduti.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Kad procitah ovo na Vijesti, pomislih da mu je stvarno dosao kraj i da DPS-u vise povratka nema.
Ali onda malo trezvenije razmislih i dodjoh do istog zakljucka kao i ovizionizi-na ovaj nacin se Dps zapravo cuva od totalnog kraha i odlivanja birackog tijela u druge partije. Te price o podjelama i klanovima unutar partije su sigurno tacne.
Ali opet, ono sto je Milo navodno rekao zapravo jeste cinjenica, da medju 140000 glasova nema tu ni 70000 pravih glasova.
Koliko dugo je Milo jos predsjednik? Kakav ce mu biti osjecaj kad nakon 30 i kusur godina ostane bez obezbjedjenja, Majbaha i ostalih privilegija. Jes da ce iz svog dzepa placati privatno ali nije to to kad ne mogu rotacije da upale![]()
Last edited by Totalno Lagan; 13-09-20 at 09:30.
Ekonomskoj.
Zvanično je turizam taj koji je punio državni budžet u iznosu od 30%.(realno više jer nisu uračunati indirektni prihodi). Ove godine je prihod od turizma na nivou od 8% naspram prošlogodišnjeg. Dakle, po tom osnovu velika rupa u budžetu.
Vrlo nepovoljni aranžmani sklopljeni sa kineskim kreditorima (autoput) čija realizacija počinje sledeće godine. Samo time, bez predhodne stavke, bi ušli ,,u crveno".
Za razliku od devedesetih nemamo nikakve rezerve, ne možemo da se pouzdamo u tzv. ,,crne fondove" i nema štampanja novca (inflacije) koji bi pružili neku amortizaciju krize.
Ovog ljeta je već zatvoreno oko 1.800 malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori, očekuje se da se taj broj poveća.
Dupliran je broj nezaposlenih u Crnoj Gori.
Ostale ugovorene nebuloze koje dodatno komplikuju ekonomsku situaciju (milionske pomoći propalim preduzećima, oprost poreza, subvencije određenim preduzećima,...) dodatno opterećuju budžet.
I prije izbora najavljeno je da će ovo biti jedna od najtežih godina za prebroditi.
Sent from my Motorola 8400
To je istina 1. Ali istina 2 koja je vjerovatnij je da Milica i Milo odavno ne stoje dobro, zato je ona daleko van CG. Jer zapad favorizuje Milicu na uštrb Mila (to se vidjelo kod predsjedničkih izbora), a ovaj joj to nikad neće dozvoliti. Na koncu, Zdravko Krivokapić se sastao sa njom, a on neće nikako u toku razgovora o kreiranju nove vlade kompromitovati sebe sastajanjem sa potencijalnim DPSom 2 koji je blizak Milu.
Ne znam koliko će Milica spriječiti rasipanje glasova, mada čudi me koliko je vijestima trebalo da potvrde ovo..
Da se sjutra ponove izbori DPS bi bio ispod 100k, jer je puklo to prije 30og avgusta a od tada se raspipaju i pucaju po šavovima..
Ko bi rekao da ćemo dobiti ultra cg opoziciju![]()
Last edited by Zedd; 13-09-20 at 09:47.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa dobro to je to , logican potez za parcanje DPS , DPS je izgubio glasove svojih pristalica iskljucivo zbog BS bosnjaka i ko ih izmisli jer se nijedan pristalica DPS se nije mogao zaposliti zbog ovih talibana ali sad ako Mika otvori partiju sad ce to zdravo tkivo DPS da zaposljava svoje glasace i tim ce da se privlace glasaci iskljucivo zbog interesa....
mada ako Dps ne pobijedi na sledece izbore tek tad tikva puca na 100 djelova
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pomoc prijatelja iz cro.
https://www.vecernji.hr/premium/drit...j-gori-1430784
Za sledece izbore moraju dobro da se potrude. Zato ima smisla ideja ciscenja drzavnih organa od DPS lojalista. Ne mislim na obicne radnike, naravno. Ali treba da ide bukvalno svako ko je na visocijoj poziciji i ko moze da vrsi bilo kakav pritisak na birace ili da iskoristi svoj polozaj na bilo koji nacin kako bi pomogao DPS-u. Bez tih ljudi na kljucnim mjestima u drzavnim institucijama, DPS ne moze da se oporavi, ako uzmemo u obzir da postoji sansa da u naredne cetiri godine dodje do epiloga jednog dijela afera.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Hvala BS-u i SD-u jer su itekako pomogli da padne nepomenik. Što bi mi bez Klice, Sulja, Muradifa, Husovića, Kenana i njegove šćerune aka Luj Viton i ostalih "patriota"?
Em su sebe poslali na gomilu ružnih iszotijskih "uspomena" em su svojom halapljivošću i nestručnošću i provokacijama pomogli da se i rastočki sveznadar oburda.
Milica je isti kancer covjek kao svi ostali s DPSom. Pa ona je jedan od osnivaca i voditelja iz sijenke najvece kriminalne organizacije koju je ovaj dio Evrope vidio. Ne moze se za nju rec da je 'umjerena' ili 'zdravo krilo'.
Da ne trosimo rijeci o njenom muzu, koji je pokra budzet i MA.
Oboje su paraziti 30 godina na drzavni budzet, sigurno imamo mnogo ljudi kojima je uskraceno obrazovanje, lijecenje ili nesto trece, da bi ovo dvoje mogli da gomilaju milione.
Tako da ce se jedan dio glasaca prelit u DPS2, ali ne previse, ipak zna narod koliko su pokrali.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
https://www.vijesti.me/kolumne/46874...pic-nije-kurti
Upozorava Žugić, kritikovaće ga mnogi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks