Page 419 of 487 FirstFirst ... 319369409415416417418419420421422423429469 ... LastLast
Results 10,451 to 10,475 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Naravno da je bitno i da nam ne treba divlji zapad, bas zbog toga Evropa i nece da dozvoli jednom DF-u ili Starom liberalu da biraju koga treba na koju poziciju, pa sve da ce se na glavu poperit'.

Inace, reci mi iskreno.. obzirom da si glasao DF.. Jel vas Zdravko Krivokapic zaista IZDAO ovim sporazumom?
    A ti inače sjediš svaki dan na kafu sa EU izaslanicima, pa znaš što će i kome će Evropa nešto da dozvoli. Inače, kada čitam kako pišete o DF-u koji je sviđalo se tebi to ili ne, dobio najveće povjerenje građana poslije DPS-a i sa kojom nervozom i mržnjom ih posmatrate, to mi djeluje ali preslikanom šizofrenijom DPS-a. A đe je Bečić u svoj toj priči? Demokrate su više mandata uzele od URA-e.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Ako cemo posteno, Dritana je prebrza i prevelika slava malo udarila u glavu rekao bih. Ono sa lelekacima je bio veliki lapsus, na stranu sto mu postujem dosadasnji rad i ponasanje.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

4. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    66
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A ti inače sjediš svaki dan na kafu sa EU izaslanicima, pa znaš što će i kome će Evropa nešto da dozvoli. Inače, kada čitam kako pišete o DF-u koji je sviđalo se tebi to ili ne, dobio najveće povjerenje građana poslije DPS-a i sa kojom nervozom i mržnjom ih posmatrate, to mi djeluje ali preslikanom šizofrenijom DPS-a. A đe je Bečić u svoj toj priči? Demokrate su više mandata uzele od URA-e.
    Upravo o tome pričam.

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ako cemo posteno, Dritana je prebrza i prevelika slava malo udarila u glavu rekao bih. Ono sa lelekacima je bio veliki lapsus, na stranu sto mu postujem dosadasnji rad i ponasanje.
    Ne da mu ono nije bio lapsus ne je potrefio iz prve. Dritana je raskuban izmedju uspostavljanja Vlade, raspadjene Crne Gore, DPS sabijenog u cosak, ocekivanja EU.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by George Jung View Post
    Ali isto tako kao što EU neće dozvoliti DF-u da sastavlja vladu neće ni DF dozvolit da mu Vijesti i Ura sa 4 mandata sastavljaju vladu jel tako?
    Oni to mogu da urade, ali zatezanjem kanapa DF ustvari vraca Mila u igru. Jer Milo po lojalnosti zapadu definitivno nije nista gori od URA-e. On je zapad slusao sto god mu kaze. Ali Evropa nece takvo breme korupcije i kriminala u svom dvoristu, a vidi da sa Milom to ne moze da se rascisti. Dok je za njih DF jos vece zlo, jer aktuelizuje pitanja poput Kosova, NATO-a.. i onda opiruci se "kadrovima Vijesti", pruzicete ruku spasa Milu Djukanovicu. Kao, uostalom, X puta do sada.. sve nepromisljeno i bezglavo...

A tek da bi shvatio da UOPSTE nije rijec o kadrovima Vijesti i URA-e, vec da ce za svakog kandidata biti neophodan amin Evrope (sto znaci da je ONA ta koja bira Ministre & co), shvatio bi i da DF ne zateze kanap URA-i, vec Evropi. Sto znaci da ce ga ispusit, zajedno sa svima nama odje, ali cete bar biti veseli sto ste "dusmanima" usrali rabotu. I ojha, nanovo lajanje iz opozicionih klupa protiv Mila narednih 30 godina...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

8. The Following 3 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Često ste u odbranu dfovih motiva pominjali da su poslije prošlih izbora nudili BS-u da im podrže manjinsku vladu, a sada bi da se matematički dijele pozicije. Šta se promijenilo u međuvremenu pa je po retorici dfovih podržavalaca ura gora nego bs?

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Inače, kada čitam kako pišete o DF-u koji je sviđalo se tebi to ili ne, dobio najveće povjerenje građana poslije DPS-a i sa kojom nervozom i mržnjom ih posmatrate, to mi djeluje ali preslikanom šizofrenijom DPS-a. A đe je Bečić u svoj toj priči? Demokrate su više mandata uzele od URA-e.
    Direktore, zaslijepio si.. Ja sam na ovom forumu od kad je poceo. Ni trunku ja nisam odstupio od svojih stavova, a njih odlicno znaju svi stariji forumasi odje. Tesko da ces naci nekog ko bi vise volio da se povuce priznanje Kosova ili da se izadje iz NATO-a.. ili da se povuce SRAMNA osuda "diktatora" Gadafija.. ili sankcije Rusiji... Isti sam sad sto sam bio i prije. Ali ovo nije momenat, ljudi!!! Koji vam je kuuurac?? Jel stvarno toliko nemoguce doprijeti do vase svijesti i nagnati vas da skapirate da sve mora da ide nekim redom, a ne bezglavo?? Jbt...

Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    66
    Thanked in
    38 Posts

Oni to mogu da urade, ali zatezanjem kanapa DF ustvari vraca Mila u igru. Jer Milo po lojalnosti zapadu definitivno nije nista gori od URA-e. On je zapad slusao sto god mu kaze. Ali Evropa nece takvo breme korupcije i kriminala u svom dvoristu, a vidi da sa Milom to ne moze da se rascisti. Dok je za njih DF jos vece zlo, jer aktuelizuje pitanja poput Kosova, NATO-a.. i onda opiruci se "kadrovima Vijesti", pruzicete ruku spasa Milu Djukanovicu. Kao, uostalom, X puta do sada.. sve nepromisljeno i bezglavo...

A tek da bi shvatio da UOPSTE nije rijec o kadrovima Vijesti i URA-e, vec da ce za svakog kandidata biti neophodan amin Evrope (sto znaci da je ONA ta koja bira Ministre & co), shvatio bi i da DF ne zateze kanap URA-i, vec Evropi. Sto znaci da ce ga ispusit, zajedno sa svima nama odje, ali cete bar biti veseli sto ste "dusmanima" usrali rabotu. I ojha, nanovo lajanje iz opozicionih klupa protiv Mila narednih 30 godina...
    Ja baš zato kažem da Uraši moraju malo da spuste loptu.Evo neka svako uzme dio kolača uz amin evrope, ali da se ne traži više nego što se može. U suprotnom će DF opet u opozicione klupe a ura će proći kao pokojna pozitivna.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ja ne znam da li ste vi pogledali sporazum, mada sam ja javno postavio odje pitanje da se do kraja pojasni, ali niko ne odgovori.. Medjutim, onaj drugi paragraf lijepo kaze:

"Da ce nova demokratska vlast u Crnoj Gori izvrsiti POTPUNU DEPOLITIZACIJU KLJUCNIH INSTITUCIJA VLASTI radi obezbjedjivanja beskompromisne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije."

Molim vas, ako ce biti depolitizovane institucije, kako tu onda moze biti ikakav Pipun, Manda, Medo.. ili bilo koji drugi politicar??
    U normalnoj vladi na Zapadu imas politicka imenovanja (ministar, zamjenik ministra itd) i profesionalna (visi sekretari, drzavni sekretari) koja partije ne diraju.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

A eno se ubi, kukavac, vristi od muke po vas dan. Trides' postova dnevno, sve: "Izdaja! Izdaja! Izdaja!!!!" Covjek se osjeca prevarenim, ocekivao odmah invaziju na Kosovo i rat sa NATO-om. Kakav bolesnik...
    Tragedija, sto se ucini od dobre mim stranice. Tacno kao da gledas mentalno propadanje Slavka Perovica na fast forvard.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Ja baš zato kažem da Uraši moraju malo da spuste loptu.Evo neka svako uzme dio kolača uz amin evrope, ali da se ne traži više nego što se može. U suprotnom će DF opet u opozicione klupe a ura će proći kao pokojna pozitivna.
    Pa tako reci, sunce.. da vam je milije bit pod Milom... Cemu dalja rasprava?

15. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

U redu je to brate,evo slušam sinoć Milana Kneževića na A1 kaže da se vlada već sastavlja po kuloarima i kafanama po Crnoj Gori, pa mi to malo smrdi na Vijesti,Pozitivnu i Žeksa. Ja znam da bi masu vas voljelo da vidi na pozicije i Milku Tadić Mijovic i Boženu Jelušić i čitavu URU na ministarska mjesta ali polako ne ide to baš tako..
    To je ono odvratno mrmljanje ispod glasa po kojem je DF postao poznat... ili ignorisi te "kuloare" koji mozda postoje a mozda ne postoje, ili pokreni to pitanje na sastanku sa koalicionim partnerima, ali ne gundjaj i zakeraj kao uvrijedjeni Vucic po televizijama.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Dio kolača... Nisam naivan da vjerujem u specijalno poštenu vlast i političare bez mane, ali zar nije poenta da se Crna Gora prestane od političara i povezanih lica gledati kao kolač, plijen, krava muzara...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Vi kad pričate o DFu kao da ne kapirate da nije ni malo slučajno to što su ove tri budale sklonjene prije izbora i što se nakon izbora javljaju sa sporednih pozicija. Neko je to sve fino posložio, nimalo slučajno i nimalo naivno. To je potez koji je odlučio ove izbore i iza toga stoji neko ko se ozbiljno bavi politikom, neko sa strane koji je odigrao tu partiju šaha. DF sad ima šansu da na sasvim bezbolan način promijeni diskurs ka umjerenoj nacionalnoj priči i čini mi se da će ka tome ići. Treba li da napomenem da se na čelu te koalicije nalazi čovjek koji se otvoreno izjašnjava kao crnogorac, a neko i dalje tripuje da će da nam kradu državu?

19. The Following User Says Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by ćepanica View Post
    Često ste u odbranu dfovih motiva pominjali da su poslije prošlih izbora nudili BS-u da im podrže manjinsku vladu, a sada bi da se matematički dijele pozicije. Šta se promijenilo u međuvremenu pa je po retorici dfovih podržavalaca ura gora nego bs?
    Licemjerje tad, licemjerje sad. Kao sto su Lekica bili pregazili, tako bi sad i krivokapica. Ali da bi oni zatezali oko Vlade i bas napravili nemjerljivu stetu, oni ce prvo morati Krivokapica ili da preobrate ili da ga jednostavno smaknu sa cela koalicije. Znaci, morace prvo skandal u svojim redovima da naprave. Dok je URA po pitanju principijelnosti cista kao suza. Od pocetka zagovara istu stvar, isti uslov, svi se dogovorili oko toga.. I sad se povampirio DF, kojem nije sve bas najjasnije. Heh, vazi...

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Stari liberal...
    Slabo se ko zdušno zalagao da posvađa opoziciju međusubno kao on
    To je pravi nezavisni se*onja po FBu. Taj po svima prosipa go*na.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    66
    Thanked in
    38 Posts

Pa tako reci, sunce.. da vam je milije bit pod Milom... Cemu dalja rasprava?
    Važi brate, mi radimo svi za Mila. U redu je to Mi smo izmanipulisani, a vi niste Samo pazite da ko od tih eksperata ne preleti za Mila pod plaštom odbrane države...

Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    66
    Thanked in
    38 Posts

Dio kolača... Nisam naivan da vjerujem u specijalno poštenu vlast i političare bez mane, ali zar nije poenta da se Crna Gora prestane od političara i povezanih lica gledati kao kolač, plijen, krava muzara...
    druže u pitanju je politika, daleko smo mi od poštene vlasti decenijama...

24. The Following User Says Thank You to George Jung For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by konzul View Post
    To je pravi nezavisni se*onja po FBu. Taj po svima prosipa go*na.

Zar on nije pravio sajt Mandićevj stranci? Ne znam baš je li član, ali onaj momak je u najmanju ruku izraziti podržavalac df-a a vjerovatno je i član nsd. Nema govora o nezavisnosti.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Direktore, zaslijepio si.. Ja sam na ovom forumu od kad je poceo. Ni trunku ja nisam odstupio od svojih stavova, a njih odlicno znaju svi stariji forumasi odje. Tesko da ces naci nekog ko bi vise volio da se povuce priznanje Kosova ili da se izadje iz NATO-a.. ili da se povuce SRAMNA osuda "diktatora" Gadafija.. ili sankcije Rusiji... Isti sam sad sto sam bio i prije. Ali ovo nije momenat, ljudi!!! Koji vam je kuuurac?? Jel stvarno toliko nemoguce doprijeti do vase svijesti i nagnati vas da skapirate da sve mora da ide nekim redom, a ne bezglavo?? Jbt...
    Naravno da nije momenat. Takođe mislim da nije momenat da se toliko pljuju mnogi ljudi iz opozicije. Ono što smatram fer i korektnim , jeste da svi zajedno sjednu iz svih ovih partija i da se dogovore. Jasno je da je budalaština da se poteže pitanje ulaska u vladu jer su se dogovorili prije izbora oko ekspertske vlade.
    Oko NATO i Kosova je suvišna polemika. Mislim da samo vrlo tvrdoglav i glup čovjek ne vidi realnost. Posebno važi za NATO savez čiji smo član. Sve po strani ali previše se drami oko članova DF-a ...Ja vjerujem da nisu oni toliko ludi da nisu svjesni ovog trenutka. Svakako bi trebali malo da sjednu i neke stvari riješe međusobno.

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Od kada ima glasacko pravo, od nedje 2000te, sam uz opoziciju.
    I zaista, nisam nacionalista, ali zelim revansizam. Debeli, masni revansizam za aktivne clanove DPSa
    Dakle, da se svi koji su agitovali, isli po kucama, prijetili, obecavali, zaposljavali, kreirali spiskove siguran glas.... da se svi ostave bez drzavnog hleba.
    Iz toga cu izuzeti doktore (medicinske radnike), i to jedino njih. Svi ostali, pa bio strucnjak pur excellence, da se ostavi bez drzavne plate.
    Zao mi je, ali te ljude gledam kao poklonike treceg Rajha. To je nepopravljivo.

28. The Following 6 Users Say Thank You to konzul For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ne brate, da sam se ja pitao ovaj sporazum se trebao napravit prije izbora,oko nato-a,kosova i ostalog da se završi s tim da će neko Crnu Goru ponijet za Čačak i Kragujevac. Ali isto tako kao što EU neće dozvoliti DF-u da sastavlja vladu neće ni DF dozvolit da mu Vijesti i Ura sa 4 mandata sastavljaju vladu jel tako? Eto samo malo realnosti ako može
    Kao Meda da slusam. Trideset godina ne mozemo vlast da smijenimo i sad kad je konacno uspjelo, velikim dijelom zahvaljujuci unaprijed prihvacenom principu ekspertske vlade, sad je nekim ljudima zinula guzica pa su, i prije nego sto se vlast preuzela, poceli da zakeraju "ali mi smo dobili vise glasova, nama treba ovoliko vlasti".

Je li toliko tesko strpjeti se posle 30 godina jos par mjeseci, izbjeci kritike Zapada time sto ce se URA i umjerena prica isturiti u prvi plan, formirati vladu, otjerati DPS u opoziciju, preuzeti kormilo i poceti demontazu ove kleptokratije?

To bi i djetetu od 10 godina trebalo da bude jasno, ali ne, Medojevic i Zogovic i Stari liberal i slicni su toliko navikli na poraz i da ih gazis i samaras i ponizavas na svakom koraku da jednostavno ne mogu a da ne sabotiraju taj krajnje jasan cilj.

30. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Zar on nije pravio sajt Mandićevj stranci? Ne znam baš je li član, ali onaj momak je u najmanju ruku izraziti podržavalac df-a a vjerovatno je i član nsd. Nema govora o nezavisnosti.
    Ne znam zaista sem da lazem.
    Ali znam da je i DF prcao na momente. A tek oko litija, tu je izvrsio suicid jer je smatrao da treba ici ostro na ulicu (i ja sam bio istog misljenja).
    Zestoko kritikuje SPC...

Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    66
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kao Meda da slusam. Trideset godina ne mozemo vlast da smijenimo i sad kad je konacno uspjelo, velikim dijelom zahvaljujuci unaprijed prihvacenom principu ekspertske vlade, sad je nekim ljudima zinula guzica pa su, i prije nego sto se vlast preuzela, poceli da zakeraju "ali mi smo dobili vise glasova, nama treba ovoliko vlasti".

Je li toliko tesko strpjeti se posle 30 godina jos par mjeseci, izbjeci kritike Zapada time sto ce se URA i umjerena prica isturiti u prvi plan, formirati vladu, otjerati DPS u opoziciju, preuzeti kormilo i poceti demontazu ove kleptokratije?

To bi i djetetu od 10 godina trebalo da bude jasno, ali ne, Medojevic i Zogovic i Stari liberal i slicni su toliko navikli na poraz i da ih gazis i samaras i ponizavas na svakom koraku da jednostavno ne mogu a da ne sabotiraju taj krajnje jasan cilj.
    Aha DF-u je zinula guzica a Uri i Vijestima sa četiri mandata nije zinula guzica pa bi oni vladu da sastavljaju je li? Oće to...

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ista ovakva priča u vezi URE je bila pred izbore. samo su tad svi pisali da su ispod cenzusa. sad već da se oni pitaju za sve

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Page 419 of 487 FirstFirst ... 319369409415416417418419420421422423429469 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)