Page 414 of 487 FirstFirst ... 314364404410411412413414415416417418424464 ... LastLast
Results 10,326 to 10,350 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    4,311
    Thanks Thanks Received 
    8,326
    Thanked in
    3,172 Posts

Quote Originally Posted by _posmatrac View Post
    Dobro je sto su pali lopovi, ali imam osecaj da nas ceka burno i napeto vrijeme...

Dobra strana je to sto su lideri trojke pametni i odmjereni inace ode sve dodjavola, a i ovako nije daleko...

Ne znam jel Milo zvanicno priznao poraz, ali njegova vlast se tako ne ponasa.
    Vlada ne postoji... Prestala je da zasijeda... Sad smo u nekoj vrsti anarhije.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Amfilohije danas najavio pravljenje jos jednog hrama na Cetinju. Staje li ovaj covjek!?

SPC digao stepen provokacija na level max.

Bukvalno od ponedjeljka ujutru poslije izbora krecu sa svojim naumima dje se vidi da nije problem zakon vec je problem da oni uopste ispostuju ijedan zakon i da sebe vide izvan svakog pravnog poretka.
    Рекао је да би градио храм Свете Тројице гдје би биле изложене три хришћанске светиње. Са вјерске стране па и туристичке то и неби било негативно. Али мислим да до тога неће доћи.

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    aoooooooo ovo je vise sve mjere preslo! Ako im sad ne zabrane okupljanje stvarno ih treba govnjivom motkom pocerati! I NKT i MUP i sve! Kako me isjekira sad, po 200 i kusur dnevno zarazenih brate, koja je muka!
    Jok. Dozvoliti skup. Da se malo prorijedimo.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    Рекао је да би градио храм Свете Тројице гдје би биле изложене три хришћанске светиње. Са вјерске стране па и туристичке то и неби било негативно. Али мислим да до тога неће доћи.
    ja sa tim nemam problem. imate zemlju koja je u vasem vlasnistvu i imate dovoljan broj vjernika koji bi posjecivali jos jedan hram pored cetinjskog manastira.
    online peticija naslonjena na bazu gradjana. unijeti ime, prezime, jmbg i brlk. da se izdate u PJ Cetinje i ako prelazi broj od 5% broja izdatih LK na tom mjestu... izvolite.
    generalno se to dogovara izmedju opstine, religijske zajednice i vjernika, ali s obzirom da smo mi dijagnoza.... onda na gore opisani nacin

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Quote Originally Posted by Beethoven's C*** View Post
    Što mislite o Bečićevim nastupima nakon izbora?

Nekako je u sjenku pao u odnosu na ovu dvojicu. Meni djeluje puno odmjerenije, s tim što se mora priznat da nema iste probleme kao Krivokapić i Dritan. Jednoga čereče unutar njegove koalicije, drugog dušebrižnici spolja.

Sviđela mi se ova izjava sa grčkim ambasadorom danas. Kroji Aleksa finu karijeru za sebe, mislim da cemo ga gledat u mnogo ozbiljnijem izdanju narednih desetak godina.
    30 godina i za njega. Minimum.
    Dosta mi je druze lidera od 10, 20 i 30 godina. Uzelio sam se novih faca, mana i vrlina.

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Amfilohije danas najavio pravljenje jos jednog hrama na Cetinju. Staje li ovaj covjek!?

SPC digao stepen provokacija na level max.

Bukvalno od ponedjeljka ujutru poslije izbora krecu sa svojim naumima dje se vidi da nije problem zakon vec je problem da oni uopste ispostuju ijedan zakon i da sebe vide izvan svakog pravnog poretka.
    To nije novi hram, vec hram koji je predvidio da gradi i Kralj Nikola. E sada, nije on kriv sto je narod na Cetinje (manjina doduse) postao za sprdnju u CG i regionu.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by konzul View Post
    To nije novi hram, vec hram koji je predvidio da gradi i Kralj Nikola. E sada, nije on kriv sto je narod na Cetinje (manjina doduse) postao za sprdnju u CG i regionu.

Narod na Cetinje je za sprdnju jer ne ljube skute Amfilohiju ili...? Zanimljivo generalizovanje.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    ja sa tim nemam problem. imate zemlju koja je u vasem vlasnistvu i imate dovoljan broj vjernika koji bi posjecivali jos jedan hram pored cetinjskog manastira.
    online peticija naslonjena na bazu gradjana. unijeti ime, prezime, jmbg i brlk. da se izdate u PJ Cetinje i ako prelazi broj od 5% broja izdatih LK na tom mjestu... izvolite.
    generalno se to dogovara izmedju opstine, religijske zajednice i vjernika, ali s obzirom da smo mi dijagnoza.... onda na gore opisani nacin

Samo da ne bude plavozlatni ko u Bar, ili ogroman pa da zasijeni vizuelno cetinjski manastir.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

10. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Samo da ne bude plavozlatni ko u Bar, ili ogroman pa da zasijeni vizuelno cetinjski manastir.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    hram u baru je u potpunosti doniran od strane Ruske pravoslavne crkve. njihov je i dizajn jer je ono tzv vizantijski stil koji su naslijedile grcka i ruska pravoslavna crkva. mi smo bili sirotinja da to radimo u proslosti.
    mislim da je poenta da u baru postoji ogromna ruska zajednica koja je stalno nastanjena ili bar dugi dio godine.
    i da je ona zeljela da ima svoje religijsko mjesto. i da se ne bi ulazilo u komplikovane procedure izgradnje tog hrama, MPC je taj posao preuzela na sebe da zavrsi. tako da imamo hram MPC koji je mjesavina naseg stila sa vizantijskim

Thanks Thanks Given 
    1,419
    Thanks Thanks Received 
    5,614
    Thanked in
    2,637 Posts

Quote Originally Posted by George Jung View Post
    Evo klaster i u Nikšiććć
    Šta je pjesnik htio reći s ovim 'očekujte neočekivano'?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Mozda ce doci i Srbi? Posto samo oni nisu pozvani.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

14. The Following 3 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
    Novi klaster korone?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    205 Posts

Kako jadno zvuče ove žalopojke Draška Đ. o prekršenim izbornim obećanjima nove većine.Ne sjećam se da je prozivao bivšu vlast kada je u predizbornim kampanjama obećavala 40K novih radnih mjesta, bolji standard,ulazak u Evropsku uniju...

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

17. The Following User Says Thank You to ToJeMojBrat For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    hram u baru je u potpunosti doniran od strane Ruske pravoslavne crkve. njihov je i dizajn jer je ono tzv vizantijski stil koji su naslijedile grcka i ruska pravoslavna crkva. mi smo bili sirotinja da to radimo u proslosti.
    mislim da je poenta da u baru postoji ogromna ruska zajednica koja je stalno nastanjena ili bar dugi dio godine.
    i da je ona zeljela da ima svoje religijsko mjesto. i da se ne bi ulazilo u komplikovane procedure izgradnje tog hrama, MPC je taj posao preuzela na sebe da zavrsi. tako da imamo hram MPC koji je mjesavina naseg stila sa vizantijskim

Navedi mi jedan stub tamo u “nasem” stilu. Sad sam ovdje sazna kako je nastao hram u Baru mislio sam ranije ktitor bio neki ukoksani Rus i rekao “ja bih zelio da imam ovakvu crkvu”

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,301
    Thanked in
    2,627 Posts

Quote Originally Posted by Beethoven's C*** View Post
    Što mislite o Bečićevim nastupima nakon izbora?

Nekako je u sjenku pao u odnosu na ovu dvojicu. Meni djeluje puno odmjerenije, s tim što se mora priznat da nema iste probleme kao Krivokapić i Dritan. Jednoga čereče unutar njegove koalicije, drugog dušebrižnici spolja.

Sviđela mi se ova izjava sa grčkim ambasadorom danas. Kroji Aleksa finu karijeru za sebe, mislim da cemo ga gledat u mnogo ozbiljnijem izdanju narednih desetak godina.
    Mislim da je Becicev ego ipak nenadjebiv [ja, ja i samo ja tip]
    Elem, na jednoj od emisija Komnenica, prije par godina - kada je tek sonovao stranku - Petar mu je 3 puta postavio pitanje da li bi ikad podrzao Albanca u okviru svoje partije ili neke vece funkcije (davno je bilo, ne mogu se tacno sjetiti). Sva tri puta je izbjegao odgvor. Ocigledno je smanjio svoj radikalizam, sto je za njegovu partiju dobra stvar.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

20. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Па то ДПС кренуо у одбрану Косова, тробојке итд. Једноставно нису могли да утичу да свијет или Дритан промијене мишљење па кренули на другу страну, у свесрдну помоћ Вучка.

Едит: Оба храма и у ПГ и БР су мјешавина нашег стила и Византијског. Класични руски стил је другачији.
    Last edited by Brk; 11-09-20 at 19:30.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Narod na Cetinje je za sprdnju jer ne ljube skute Amfilohiju ili...? Zanimljivo generalizovanje.
    Narod na Cetinju se u nedavnim dogadjajima pokazao razlicit od bilo kog drugog grada u CG sa pravoslavnom vecinom. Da im se po tim ostalim gradovima sprdaju - sprdaju im se. Ko je tu u pravu, 10.000 Cetinjana ili 200-300 hiljada ljudi po tim ostalim gradovima vec svako neka zakljuci za sebe.

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Narod na Cetinju se u nedavnim dogadjajima pokazao razlicit od bilo kog drugog grada u CG sa pravoslavnom vecinom. Da im se po tim ostalim gradovima sprdaju - sprdaju im se. Ko je tu u pravu, 10.000 Cetinjana ili 200-300 hiljada ljudi po tim ostalim gradovima vec svako neka zakljuci za sebe.
    Nije to ni 10k Cetinjana. Nego u vrh glave 3-4 kafica.
    Imam dosta poznanika i prijatelja, i na onaj prvi skup na kruzni, a i na ovaj gdje su lutali sa identitetom i pjevali kojekakve gluposti, zvali me i rekli da to nije Cetinje i Cetinjani, vec grupa idiota.

24. The Following User Says Thank You to konzul For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,239
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Za 17.9.2020 zakazana konstitutivna sjednica skupštine opštine Budva. Da podsjetim kako su raspoređeni mandati:
    Za budućnost Budve - 14
    DPS+SD+Crnogorska+LP - 11
    Mir je naša nacija - 6
    Crno na bijelo - 1
    SDP - 1

Sent from my Motorola 8400
    Da li ćete i vi učestvovati u vlasti?

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Gleda li ko Kneževića na A1, dobar je, figurira kao šef ANB-a, ima moju podršku

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Što se tiče Kosova, mogu reći da sam možda među rijetkima ođe koji je imao prilike da se upozna sa situacijom tamo. Pamte stariji prve demonstracije na KiM nakon Titove smrti, pamti se kako su lomili slike istog Tita, kada nije bilo ugroženosti od nacionalizma. Oni su jednostavno decenijama kuraženi da budu prvo oružje raspada SFRJ. Ko god kaže da je Kosovo država, treba da zna da ta država i dalje je nepriznata od ogromnog broja zemalja, da je nastala čistom vojnom pobjedom nadmoćnije sile i da samo zahvaljujući sili i nasiljem dobija priznanje. To je zemlja etnički očišćena od nealbanskog stanovništva pa se i za nju može reći da je genocidna tvorevina, čiji zločinci nisu došli na sud pravde samo jer ih štite isti oni koji su im donijeli bombama nezavisnost. Crna Gora je takođe morala da sluša zapovijesti , pa je mimo narodne volje priznala njenu nezavisnost iako je mogla to vrlo lako da izbjegne. Sada je ta priča završena...

28. The Following 7 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,766
    Thanks Thanks Received 
    3,896
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Gleda li ko Kneževića na A1, dobar je, figurira kao šef ANB-a, ima moju podršku
    Sad se ukljuchih:-D
    ...

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Što se tiče Kosova, mogu reći da sam možda među rijetkima ođe koji je imao prilike da se upozna sa situacijom tamo. Pamte stariji prve demonstracije na KiM nakon Titove smrti, pamti se kako su lomili slike istog Tita, kada nije bilo ugroženosti od nacionalizma. Oni su jednostavno decenijama kuraženi da budu prvo oružje raspada SFRJ. Ko god kaže da je Kosovo država, treba da zna da ta država i dalje je nepriznata od ogromnog broja zemalja, da je nastala čistom vojnom pobjedom nadmoćnije sile i da samo zahvaljujući sili i nasiljem dobija priznanje. To je zemlja etnički očišćena od nealbanskog stanovništva pa se i za nju može reći da je genocidna tvorevina, čiji zločinci nisu došli na sud pravde samo jer ih štite isti oni koji su im donijeli bombama nezavisnost. Crna Gora je takođe morala da sluša zapovijesti , pa je mimo narodne volje priznala njenu nezavisnost iako je mogla to vrlo lako da izbjegne. Sada je ta priča završena...
    Tacno tako!

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Da li ćete i vi učestvovati u vlasti?

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
    Pozvani smo od većine

Sent from my Motorola 8400

32. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Slusam sad emisiju koju ste naveli na A1..
    Jel moguce ovo sto kaze covjek da mu sad dolaze u kucu ljudi za koje nije znao ni "da li su zivi" i da mu dolazi vise ljudi nego sto je glasalo za njihovu koaliciju, i sve da bi pitali ima li mjesta za njih u drzavnim institucijama na racun budzeta CG naroda?
    Ima li vise obraza i ikakvog ljudskog principa u CG? Koliko je rekao s tim.. strasno..

Hvala Lepo

Page 414 of 487 FirstFirst ... 314364404410411412413414415416417418424464 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)