ja sa tim nemam problem. imate zemlju koja je u vasem vlasnistvu i imate dovoljan broj vjernika koji bi posjecivali jos jedan hram pored cetinjskog manastira.
online peticija naslonjena na bazu gradjana. unijeti ime, prezime, jmbg i brlk. da se izdate u PJ Cetinje i ako prelazi broj od 5% broja izdatih LK na tom mjestu... izvolite.
generalno se to dogovara izmedju opstine, religijske zajednice i vjernika, ali s obzirom da smo mi dijagnoza.... onda na gore opisani nacin
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
hram u baru je u potpunosti doniran od strane Ruske pravoslavne crkve. njihov je i dizajn jer je ono tzv vizantijski stil koji su naslijedile grcka i ruska pravoslavna crkva. mi smo bili sirotinja da to radimo u proslosti.
mislim da je poenta da u baru postoji ogromna ruska zajednica koja je stalno nastanjena ili bar dugi dio godine.
i da je ona zeljela da ima svoje religijsko mjesto. i da se ne bi ulazilo u komplikovane procedure izgradnje tog hrama, MPC je taj posao preuzela na sebe da zavrsi. tako da imamo hram MPC koji je mjesavina naseg stila sa vizantijskim
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kako jadno zvuče ove žalopojke Draška Đ. o prekršenim izbornim obećanjima nove većine.Ne sjećam se da je prozivao bivšu vlast kada je u predizbornim kampanjama obećavala 40K novih radnih mjesta, bolji standard,ulazak u Evropsku uniju...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Mislim da je Becicev ego ipak nenadjebiv [ja, ja i samo ja tip]
Elem, na jednoj od emisija Komnenica, prije par godina - kada je tek sonovao stranku - Petar mu je 3 puta postavio pitanje da li bi ikad podrzao Albanca u okviru svoje partije ili neke vece funkcije (davno je bilo, ne mogu se tacno sjetiti). Sva tri puta je izbjegao odgvor. Ocigledno je smanjio svoj radikalizam, sto je za njegovu partiju dobra stvar.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Па то ДПС кренуо у одбрану Косова, тробојке итд. Једноставно нису могли да утичу да свијет или Дритан промијене мишљење па кренули на другу страну, у свесрдну помоћ Вучка.
Едит: Оба храма и у ПГ и БР су мјешавина нашег стила и Византијског. Класични руски стил је другачији.
Last edited by Brk; 11-09-20 at 19:30.
Narod na Cetinju se u nedavnim dogadjajima pokazao razlicit od bilo kog drugog grada u CG sa pravoslavnom vecinom. Da im se po tim ostalim gradovima sprdaju - sprdaju im se. Ko je tu u pravu, 10.000 Cetinjana ili 200-300 hiljada ljudi po tim ostalim gradovima vec svako neka zakljuci za sebe.
Nije to ni 10k Cetinjana. Nego u vrh glave 3-4 kafica.
Imam dosta poznanika i prijatelja, i na onaj prvi skup na kruzni, a i na ovaj gdje su lutali sa identitetom i pjevali kojekakve gluposti, zvali me i rekli da to nije Cetinje i Cetinjani, vec grupa idiota.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Gleda li ko Kneževića na A1, dobar je, figurira kao šef ANB-a, ima moju podršku![]()
Što se tiče Kosova, mogu reći da sam možda među rijetkima ođe koji je imao prilike da se upozna sa situacijom tamo. Pamte stariji prve demonstracije na KiM nakon Titove smrti, pamti se kako su lomili slike istog Tita, kada nije bilo ugroženosti od nacionalizma. Oni su jednostavno decenijama kuraženi da budu prvo oružje raspada SFRJ. Ko god kaže da je Kosovo država, treba da zna da ta država i dalje je nepriznata od ogromnog broja zemalja, da je nastala čistom vojnom pobjedom nadmoćnije sile i da samo zahvaljujući sili i nasiljem dobija priznanje. To je zemlja etnički očišćena od nealbanskog stanovništva pa se i za nju može reći da je genocidna tvorevina, čiji zločinci nisu došli na sud pravde samo jer ih štite isti oni koji su im donijeli bombama nezavisnost. Crna Gora je takođe morala da sluša zapovijesti , pa je mimo narodne volje priznala njenu nezavisnost iako je mogla to vrlo lako da izbjegne. Sada je ta priča završena...
Slusam sad emisiju koju ste naveli na A1..
Jel moguce ovo sto kaze covjek da mu sad dolaze u kucu ljudi za koje nije znao ni "da li su zivi" i da mu dolazi vise ljudi nego sto je glasalo za njihovu koaliciju, i sve da bi pitali ima li mjesta za njih u drzavnim institucijama na racun budzeta CG naroda?
Ima li vise obraza i ikakvog ljudskog principa u CG? Koliko je rekao s tim.. strasno..
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks