Kad onaj Brajovic zakazuje tu skupstinu?
Da ne bude samo da broje al da nikako ne izbroje do 41... to bi bio haos.... nadam se da je i ova budala od Medojevica svjesna toga.
Kad onaj Brajovic zakazuje tu skupstinu?
Da ne bude samo da broje al da nikako ne izbroje do 41... to bi bio haos.... nadam se da je i ova budala od Medojevica svjesna toga.
Oglasio se Miraš Dedeić. Sprema se veli nova aneksija Crne Gore.
Heroin loš, nikakav...
acodanilo12, A_R, extravaganca, kaemSe, kimmi, Mojsije, nikolaf7, raso_i, TAKUMI
Ekstremisti na aparatima.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo vele da Jadranka Barjaktarević je godinama na platnom spisku DPS-a i ima stan u PG čija je vrijednost 150k. Ako se ovo utvrdi da je tačno, svako ko je ikad glasao DPS treba da samog sebe išamara.
e meni je to novo...mada, ruku na srce ko je sve podobijao i koliko stanova, ne bih se čudila ni tome čudu više!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ја мислио на лидере и истакнуте чланове.
Видио сам те кометаре и чини ми се највише им смета како неће бити рефаншизма. Очито Медо би хапсио све без обзира на све.
Ono što bi ja lično volio da vidim jeste spisak svih "označenih" od strane režima, od 1990 do 30.08.2020 sa spiskom doušnika, da jednom za vazda saznamo ko je špijao. Lično sam nakon raspada DPS 1996 ili 1997 gledao označen birački spisak u kojem se za Stari Aerodrom imenom i prezimenom znalo ko je za, a ko protiv DPS-a bio. Gledao sam svojim očima komentare tipa "djeca su neopredijeljena-uticati" i tako to. Mrak druže. Pa samo nek se sjete ljudi od starijih ođe kakav je pakao bio širom Crne Gore kada je pukao DPS na Mila i Momira. Te godine kada mi je jedan đed umro, dofatiše se politike uz lozu kada su komšije dolazile, epilog je bio takav da sam sa braćom morao da izbačam iz kuće ljude u bukvalnom smislu koji je otrov podjela bio i što se činjelo. Svadbe su se prekidale zbog pjesama , a svatovi završavali tuče iza restorana širom PG...Ne ponovilo se nikad da se iko mrko pogleda zbog bilo kakve politike više. Manjeg naroda, a većih međusobnih krvnika zadnje 3 decenije, to ne vjerujem da je postojalo.
Neke stvari ne mogu da se mijenjaju tek tako.
Prvo CG mora mafije da se oslobodi i uspostavi sistem vladavine prava. Pa nakon toga sve po redu.
Nas narod je glup. Misle da moze odmah sve da se zaokrene.
Zanimljivo je da su i Manda i Medo inzinjeri po struci. Kao i chicha Krivokapic i Ludi Profa. Zanimljivo je i kako spajate Mandu i Meda, iako su politicki, ideoloski i nacionalno razliciti. No valjda je to Crna Gora.
Mogao bi dIkEJ/Dusko Knezevic na celu ANB, a Ratko Knezevic za svjedoka.
Pod "na platnom spisku DPS" autor ne misli bukvalno na platnom spisku vec misli da je angazovana na privatnim zurkama i lokalima ljudima u i bliskih vlasti. Kad kaze da ima stan od 150000 € ne misli da joj je drzava dala taj stan vec da ga je zaradila angazovanjem i baksisima na gore pomenutim manifestacijama.
Мафију из државе тешко да ће се моћи лако, али из институција може и мора.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...li-na-izborima
nastavak pajser demokratije u Kotoru.
HGI nije obezbijedio mandat, ali se glasanjem u OIK dodjeljuje.
pod hitno treba procesljati vecinu CG zakona i zatvoriti "korisne" rupe, koje godinama sluze za nagrade i kaznjavanje
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks