Jos jedno pitanje od promatraca: koliko u CG ima vanstranackih eksperata u sferi drzavne sigurnosti?
Možda malo crnjačim. Mensečini da potpisani koalicioni sporazumi obično sadrže i resore ko će šta das dobije. Ovdje to baš i ne vidim. Bojim se da je ovo sporazum kojim ćemo malo (ne malo no zaista mnogo, svaka čast) da se dopadnemo javnosti dok se ne dogovorimo oko mjesta, što izgleda ne ide baš lako.
Ima 17 partija od čega 11 u ZBB i to treba sad posložiti u jednu vladu. Medo se već javljao, a i Radulović, a koliko ih ima koji vide sebe kao ministre. Biće ovo sastaviti velika muka, a još veća kasnije funkcionisanje.
Ovo je samo troje ljudi koji su potpisali od čega jedino iza Bečića stoji 9 poslanika Demokrata. Iza Dritana dvoje iz Ure, a iza Krivokapića on sam.
Veoma čudno je sporazum o načelima, bez podjele resora. Do sada za tako nešto ne znam, ne samo u CG.
Jos jedno pitanje od promatraca: koliko u CG ima vanstranackih eksperata u sferi drzavne sigurnosti?
Eno medo cvili po fbu opet, masoni prave vladu bez njega, oce da aminuju dps
ahahahahahah
Podgorica Podgoricanima!
Izem ti sporazum dje mora da se naglasava da nema promjene grba, zastave i himne. Ostalo je manje vise ok.
Moram da primijetim - DF se ne oglašava povodom sporazuma. Niko ništa ni na jednom kanalu.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Clanstvo DF-a u neveri.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Evo se Medo žali da ga oko ovog sporazuma ništa nisu pitali. :mrgreen:
![]()
Last edited by ASC; 09-09-20 at 14:43.
vec mi idu na zivce.
nekoliko stvari treba jasno definisati poslije ovoga i to pod hitno.
zakon o javnom interesu
zakon o skupstini.
zakon o javnoj upravi
izmjena zakona o javnim nabavkama
da nemamo sad izgovore, morao sam da potpisem jer mi je sef rekao.
vec puna primjena zakona o zvizdacima.
da se iskorijeni znam kuma brata, i morao sam jer su me pritisli
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
ne razumijem ove ljude. što su oni mislili? odma’ izlazimo iz NATOa?
baš mi je ža’ što Meda veljeg poznavaoca masonskih loža nisu konsultovali. Krivokapiću maestro, ugasio čoek Meda i Mandu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kupio sam kokica dovoljno da mi ne fali za Septembar mjesec.
Kakav shiit show vec danima a sve su prilike da je tek pocelo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Од свих реакција ДФ-оваца само Медо луди
Сатјерани су у ћошак.
Знају да ако раскину коалицију да им бирачи неће опростити, а немају довољно стрпљења да за овако битне ствари раде дугорочне планове.
Настављају да лају дворски аналтитичари, сада пујдају гласаче дф-а (србе) на споразум, тојест подржавају исте оне које су до избора звали клерофашистима, четницима, и слично.
Да није толико озбиљна ситуација, свако њихово отворено писмо, или ламент над црном гором бих читао уз ерекцију али нема времена за таква уживања, треба преживјет ову јесен и зиму.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Belma Gušmirović, kćerka ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, prima platu u Budvanskoj rivijeri, iako ne živi u Crnoj Gori, potvrđeno je Borbi iz više izvora.
Kako saznajemo, Belma Gušmirović je udata i živi u Pragu
Naši izvori potvrdili su da je pronađena dokumentacija u Budvanskoj rivijeri i da se ona nalazi na platnom spisku, iako ne živi u Crnoj Gori.
“Ona prima platu u Budvanskoj rivijeri od 500 evra i ima Ugovor na određeno, iako ne živi, ni u Budvi ni u Crnoj Gori, kažu naši izvori.
Ovo je još jedan dokaz nepotizma u Crnoj Gori, gdje je porodicama funkcionera DPS-a sve bilo dozvoljeno.
Ministar ne odgovara na poruke
Naša redakcija je pokušala da stupi u kontakt sa odlazećim ministrom unitrašnjih poslova, vezano za ovu informaciju. Međutim, on nije odgovarao na sms poruke do objavljivanja ovog teksta.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ubise se dpsovci da pokazu kako je opozicija prevarila svoje glasace
Podgorica Podgoricanima!
neka su. smiješno mi je ovo Medovo lamentiranje kako eto njega nisu pitali ništa. i kako Vijesti prave novu Vladu. tužno mi je ovo paljenje naroda koji kažu kako su im iznevjerana očekivana. ne znam kad je to u toku kampanje Krivokapić rekao nešto o istupanju iz alijanse, Kosovu? kapiram ja Meda, više se ne pita ništa pa ga to nervira
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Medojević se ozbiljno igra sa slobodom dočekanom nakon 30 godina. Bolje i da ne mislim što bi bilo da krene da vrda.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks