Objasnili sve. Svakome.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Objasnili sve. Svakome.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Director, glasalo se za Partije i narod je odlucio sta hoce i sta nece po Ustavu i zakonima CG.
Ne moze se govoriti o Slobodi i postovanju zelje naroda, i potpisati Sporazum koji to negira.... ili moze?
Ja ne slusam previse politicare, ali citam sta pisu a posebno sta potpisuju.
Samo oni kojima takve greske odgovaraju - skretace temu i pogled sa te greske svim silama sa propagandno snishodljivim pricama, dok im to ne bude u korist kao argument.
Ali.. nemam nista ni sa jednima ni drugima ni trecima, pa nek ukljuce mozak.
Hvala Lepo
Odgledah press konferenciju Trojice i svaka im čast.
Potpisali su principe pomirenja i ozdravljenja Crne Gore i zapušili su usta huškačkim medijima ,analitičarima i pripejd intelektualcima koji rade SAMO i ISKLJUČIVO za interes kapitala odlazeće vlasti i sa njima povezanih lica.
Ukratko :
- nema izmjene Ustava
- nema izmjene grba, zastave, himne
- Evropski put je JEDINI PUT
- nema povlačenja priznanja Kosova
- nema rasprave oko NATO statusa
- bavimo se ekonomijom i nagomilanim problemima a ne identitetskim ili drugim vještački nametnutnim pitanjima
- po izmjeni zakona o slobodi vjeroispovjesti Crkva svoga posla Vlada svoga posla
- borba protiv korupcije i kriminala jedan od prioriteta
- nema revanšizma, oni koji nisu korumpirani, koji nisu pljačkali nema čega da se boje
- sve manjine biće pozvane da vrše dio vlasti bez obzira bili predstavnici parlamentarnih ili ne stranaka
I mnogo šta još ali ovo je glavno.
Prvi put imamo političke predstavnike koji iza sebe nemaju :
- krivična djela
- afere korupcionaške
- afere inostrane
- nijesu učestvovali u politici 90ih
- nijesu učestvovali u ratnim zločinima
- iskreno su proevropski
To je to.![]()
One Ring to Rule them all...
A+A, aleksa111111, Dzi, goozica, jakov_ct, kimmi, nikolaf7, Sidewinder, Zedd, zvoncica
Toliko vas je taklo sto sam dobronamjerno skrenula paznju na tesku gresku u tekstu ove koalicije, da ne prezate od pokusaja vrijedjanja.. Eto mi stizu crvene sa epitetima da je za smijeh.
A tek kad vidim ko tu gresku lajkuje kao pozitivnu... Ma divota.
Stvarno, sta je Maja napisala?![]()
Nije bilo dovoljno sto ste lagali narod, zamajavali mazalicama i zloupotrebljavali njihovu naivnost? Opet im mazete ono sto je pred njihovim ochima..
Precizirati rijec Partije a ne pojedince iz tih partija i to predstavljati kao jednakost... E zaista vrijedja inteligenciju.
Nego, hocete li i dalje coporativno da pisete uvrede jer ste se razotkrili sa malicioznim podrzavanjem "greske" u tekstu ?
Hvala Lepo
Majo, nista protiv tebe, ali napisi nekad nesto da svi razumijemo.![]()
Pa imate tekst pred vama i vidite sta pise.
Da Maja nije takla sustinu ne bi vrijedjali i kiselili se od Maje.
A bas ja pisem bzvze.. Reda radi?
Hvala Lepo
Na listama koje su ušle u parlament zastupljeno je 34 (tridesetičetiri) partije, od te 34 partije ima ih koje nemaju parlametarni status (pozicija na listi je takva), a među tim partijama ima i predstavnika manjinskih nacionalnih zajednica (albanske i bošnjačke). Konkretno, na listi ,,Crno na bijelo" koja ima parlamentarni status su se nalazili i predstavnici Stranke pravde i pomirenja (SPP) koja zastupa bošnjačku manjinu, a koja nije dobila parlamentarni status. Eto, u kojem pravcu treba gledati kada se pominju stranke koje nemaju parlamentarni status. Forca (albanska) nema parlamentarni status, ali njen koalicioni partner ima... itd.
Sent from my Motorola 8400
Medo, Mandic i Pipun na aparatima
Sent from my p30pro using Tapatalk
wulfy, sve to moze da se precizira na koga se misli i zasto, a pravno se tumaci suvo kako je napisano i zato se jako dobro pazi na izraze.
Samo vidite ko je vrisnuo na moju dobronamjernu primjedbu i sve ce vam biti jasno.
Izvinite sto se umijesah u vase interne stvari i obaveze.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 09-09-20 at 13:27.
Da, ali je fora je sto on predstavnik najjace koalicije.
Lekic bi mogao da bude sef diplomatije.
Last edited by TAKUMI; 09-09-20 at 13:41.
Prema tome, šta da ti kažem?
Last edited by A+A; 09-09-20 at 13:49.
Kolika je realna šansa da Medo uzme ANB ili Manda?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
^ 0.00000001
Mislim da je Zero. Za ANB, odbranu, diplomatiju a i unutrašnje poslove treba neka vrsta saglasnosti partnera iz NATO; da ne cure informacije.
Mislim, može i bez te saglasnosti, ali onda ostaješ bez informacija, između ostalog i informacije kakvu će ti žurku spremiti isti NATO
To je minimalan razlog (NATO). Ubijeđen sam da bi polugu anb-a Manda/Medo koristili na potpuno sličan način kao i njihovi predhodnici..
Provlače ih sve glasnije pojedini mediji tj. stavljaju ih na te funkcije..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
To ne smije da se desi i neće se desiti. Mjesto direktora uprave policije i direktora ANB su mjesta koja se moraju aminovati na zapadu
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks