Uopste nije slucaj. PZP posebno, a i NOVA, su partijski strukturisani tako da clanstvo prakticno nema mogucnost da smijeni lidere.
Kao sto rekoh vec, SPC je morala da ide na podrsku DF, jer njihova podrska Dritanu, a u znatnoj mjeri i Becicu, samo steti. Opstepoznata je cinjenica (ako znas ikog i sa jedne od te dvije strane) da postoji duboka uzajamna antipatija i nepovjerenje izmedju SPC i DF vodja.Pored toga, na osnovu čega iznosiš ovu tezu o crkvi koja više simpatiše Demokrate i to "očigledno", kad Amfilohije maše glasačkim listićem na kojem je zaokruženo 9 a Krivokapić mu ide pod noge?
Mislim da nije lose podsjetiti da su dva lidera DF a osudjena na po 5 godina zatvora tako da oni imaju najvise razloga da se raduju razvlašćivanju DPS a.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Aoooook![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kakva vrijedjanja Jadranke..i maltretiranje. I insta su joj iskljucili.
Napravila je ****** + nije izvinjenje uputila, ali ipak je previse za moj ukus.
ništa joj nije trebalo sve ovo, i previše je za svačiji ukus. ali šta znaju primitivci koji u životu dalje od svog sela vidjeli nisu. nule prekrižene, sve bukači i mudonje iza telefona. ne postoji nacija da nekog više vrijedja i omalovažava od ove naše. a u suštini smo mi ti koji smo za sprdnju. narod dojča i tiketa od tombole
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 08-09-20 at 23:44.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Treba imati obraz kao djon pa dati ovako ljigav komentar,
zivis i radis u srbiji ,koju dodjes da ispljujes za saku eura, i taj isti narod treba da joj da, jos vise prostora para paznje kad se vrati,
jos da je zalimo sto ju je neko napusio preko tastature
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
One Ring to Rule them all...
znate što, Jadranka je super cura, jedna čestita đevojka i ovo nije ok sto se desava....sto ej to toliko strasno rekla da bi se Srbija toliko uvrijedila??? Da li ce se ikad sresti Srbija i Crna Gora, ne, nema zbora? Pa i neće, što je pogriješila...plus nije ona to samovoljno pjevala no su mitingasi tj gosti pjevali.... Sprdate li se da ovo treba da rezultira gomilom debila koji je vrijedjaju na najgrdji moguci način?
I da je ćutala isto bi joj se pripisalo da je to pjevala posto su oni iz mozga pjevali te stihove...Zaboravljaju svi da ona pjeva i ovima i onima i da je na privatnim veseljima (a i ovo je kao privatno veselje) pjevala vjerovatno stihove mnogih pjesama 'prekrojene kako se svidja tima kojima pjeva....tako da je ovo bas odvratno - ovo što joj se desilo, ni krivoj ni duznoj...bogomi kao da je psovala Srbiju i Srbijance makse tamo...posrani zanat ovi te pljuju ako zapjevas srpsku pjesmu ovi ako pjevas crnogorsku ma dajte budite ozbiljni! To bi isto bilo kao da neko od vas radi reklamni materijal po zahtjevu klijenta, ili print na majici na zahtjev klijenta,,,ma nemoj, ne bi niko od vas na majici napisao klijentu SVE što mu nam padne? Pa ste onda vi veće patriote od Jace? Puštite đevojku da radi svoj posao i ni pod razno je ne pljujte jer to ne zasluzuje zbog ovoga!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pricamo li ovo o nekoj narodnoj pevaljki sto joj je domet pjevanje na privatne zurke na Kuckim Koritima?
Zabrinut sam za zdravlje sunarodnika. Da se radi o nekom vrsnom muzičaru kalibra Vlada Georgijeva rekao bih zabranite joj ulaz u Srbiju ovako samo porucujem pustite malu neka odradjuje tezge na magistrali.
Nije bitno dje radi tezge..koliko je dobra pjevacica..i ostalo.
Pogrijesila je! Ali je sve preuvelicano. Ako je nesto strasno sto je u stihu "jaci smo i od sudbine"..sudbinu zamijenila Srbijom..eee onda jbg.
Djevojka je zrtva napete situacije odje. Ako Merlin pjeva u Srbiju..pjevace i ona.
Ali toliko uvreda i to od muskaraca, zaprepascen sam.
Pa muskarac ako drzi do sebe, ako ima ista musko kod njega, on ne smije sebi da dozvoli da vrijedja zenu. Nista viteski ni ljudski nema u tome.
Jadranka je ispala glupa, nesmotrena. Ali nije to opravdanje za ovakav mediski linc koji dozivljava.
Last edited by zvoncica; 09-09-20 at 01:57.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
prvo nije bas da je na privatnoj zurci, pa je ponijelo, nego je to uradila na trgu, pa onda ispred lokala. tako da prica o "ponijelo je" nije bas najtacnija.
a i mnogo kukamo za drzavu koja je zabranila ulazak Vladu Georgojevu i Beogradskom Sindikatu iz bezbjednosnih razloga
samo svako gleda iz svojeg ugla. oni samo imaju aktivnije online zajednice. vratice joj se brzo IG profil, za ostatak karijere ostaje da se vidi. ipak zaradjuje novac na njihovom trzistu.
nije bas da se i mi nismo proslavili na profilu Andrije Milosevica sa komentarima
Last edited by Hell Raiser; 09-09-20 at 05:52.
https://m.facebook.com/story.php?sto...78786275684229
hoce li i ovo da bude da ga je ponijela atmosfera
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Samo za Prijekog jedno "preneseno značenje" :lolblue:
Jadranka uči se
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Dobi ova pevaljka reklamu nece joj falit tezgi.
Juce medjunarodni dan pismenosti ali slabo nesto obiljezen kod nas.
![]()
Ovu Jadranku bih ja preselio...na temu Žensko dupe!
...
Ja bih rekao da je zasluzila svaku kritiku.
Povraca mi se od tih splacina sto zaradjuju pare u Srbiji a pljuju je svakom prilikom.
je li se ovo pocelo da utrkuje ko ce prije veljovica da potkaci
sad ce pojedini da kazu da je normalno da se ovako upada u kuce sa starim ljudima i djecom.Veliki broj uključenih policijskih službenika u obavljanju zadatka (16), te činjenica da je određeni broj pripadao specijalnoj jedinici, da su radnji pristupili s automatskim oružjem, upaljenim laserima, bez identifikacionih oznaka, ukazuje da je način realizacije akcije i postupanje policijskih službenika bio suprotan načinu određenom Zakonom”, stoji u mišljenju zamjenice zaštitnika.
radi se o upadu u kucu milana knezevica iz januara mjeseca
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...avali-porodicu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks