Page 387 of 487 FirstFirst ... 287337377383384385386387388389390391397437 ... LastLast
Results 9,651 to 9,675 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Iza te vijesti stoji saopstenje pomenute politicke organizacije sto naravno nema jacinu i pouzdanost jednog mima ili skrinsota profila nepostojece osobe ali vele da u normalnom svijetu takve izvore smatraju pouzdanijim od ovih drugih mada ja mislim da je taj normalni svijet soroseva podmetacina i globalisticko satanisticka zavjera.

O mores, o tempora...
    Ta vijest je veoma namjerno plasirana sa sve slikama opozicionih lidera, kako bi se stekao pogrešan utisak, a dojučerašnji dps glasači, sada URA građanisti poslije izbora, krenuli u pljuvačinu i omalovažavanje, bez pročitanog teksta koji je vrlo nejasan, koji su to "opštinski odbori" tražili...Očigledno se radi o nekim pojedincima za koje i ne znamo ko su. Ostatak posta o soroševcima i zavjerama je tipičan za tvoj intelektualni nivo, u rangu ljudskog.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ta vijest je veoma namjerno plasirana sa sve slikama opozicionih lidera, kako bi se stekao pogrešan utisak, a dojučerašnji dps glasači, sada URA građanisti poslije izbora, krenuli u pljuvačinu i omalovažavanje, bez pročitanog teksta koji je vrlo nejasan, koji su to "opštinski odbori" tražili...Očigledno se radi o nekim pojedincima za koje i ne znamo ko su. Ostatak posta o soroševcima i zavjerama je tipičan za tvoj intelektualni nivo, u rangu ljudskog.
    Ne, prica o zavjerama i slicnom je tvoja prepoznatljivost na ovom forumu sto i samo tumacenje spomenute vijesti potvrdjuje. Odredjena politicka struktura je sama izdala saopstenje i niko njemu nista nije ni dodao, niti oduzeo ono samo govori sve osim tebi koji nalazis zamjerke sto je tekst ilustrovan sa slikama lidera DF sa konferencije za stampu koju su oni istovjetno obradili sto na svom sajtu, sto na profilima a sto u krajnjem potpuno normalno jer cime ces ilustrovati izjavu neke licnosti ili organizacije nego sa njihovim slikama. No, eto nismo mi tvog intelektualnog nivoa pa ne vidimo tu neku zavjericu. Ima li ista u tvom okruzenju da nije zavjera i urota?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

zavjera (ijek.) ili zavera (ek.), odn. urota ili konspiracija (latinski: conspiratio), u najširem smislu označava tajno udruživanje dviju ili više osoba u svrhu pripremanja, pomaganja i izvršavanja određene radnje na štetu neke osobe ili organizacije, i to najčešće uz zloupotrebu nečijeg povjerenja.
    Ja mislim da je sve transparentno i fer, da uopste ljudi ne bi trebali da ukljucuju mozak..
    Totalno je povjerenje u sve partije i svi oni na fer igraju, pricaju i rade, i ne koriste svoje medijske i propagandne kapacitete zbog sopstvenog karaktera, kucnog postenja i logike.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 08-09-20 at 09:28.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Maja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne, prica o zavjerama i slicnom je tvoja prepoznatljivost na ovom forumu sto i samo tumacenje spomenute vijesti potvrdjuje. Odredjena politicka struktura je sama izdala saopstenje i niko njemu nista nije ni dodao, niti oduzeo ono samo govori sve osim tebi koji nalazis zamjerke sto je tekst ilustrovan sa slikama lidera DF sa konferencije za stampu koju su oni istovjetno obradili sto na svom sajtu, sto na profilima a sto u krajnjem potpuno normalno jer cime ces ilustrovati izjavu neke licnosti ili organizacije nego sa njihovim slikama. No, eto nismo mi tvog intelektualnog nivoa pa ne vidimo tu neku zavjericu. Ima li ista u tvom okruzenju da nije zavjera i urota?
    Ti očigledno ne znaš što je stid, jer si ođe mjesecima plasirao razne podrugljive slike, širio vjersku mržnju, čas bio DPS bot, čas mijenjao mišljenje i predstavljao se građanistom. Ne radi se o nikakvim strukturama u ovoj vijesti nego o vrlo perfidnom članku sa sve slikom opozicionih lidera kako bi se stekao utisak da lično oni pozivaju na nove proteste. Tipično za DPS sektu. Njima ništa čojski nije bivalo 30 godina, samo laži i podmetačine. Kad smo već kod "soroševaca", skoro je bio članak da je svaki peti dolar uložio u obaranje Trampa. Toliko o "zavjerama".

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

taman koliko li i u tvojoj. vidim da si uporan oko DF-a iz pozicije "starog URAsa"
    ne vidjeh da ti smeta, tj da si slovo napisao oko toga da imamo bukvalno partijsku podgoricu
    koja na pitanje novinara odgovara sa "patriotske organizacije". koja se krila ispod kamena nedelju dana, da bi joj prva akcija bila da ide na celu kolone "patriota" koji dolaze u policiju.
    mozda je vama "starim urasima" problem u mim stranicama i mandicu, ali nama "novim urasima" su problem (sad vec i otvoreno) zarobljene i partijski obojene institucije.
    i zelimo da su samostalne a ne produzena institucionalna ruka jedne partije
    kad smo kod mim scene, koja vam bode oci

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Last edited by Hell Raiser; 08-09-20 at 09:44.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ti očigledno ne znaš što je stid, jer si ođe mjesecima plasirao razne podrugljive slike, širio vjersku mržnju, čas bio DPS bot, čas mijenjao mišljenje i predstavljao se građanistom. Ne radi se o nikakvim strukturama u ovoj vijesti nego o vrlo perfidnom članku sa sve slikom opozicionih lidera kako bi se stekao utisak da lično oni pozivaju na nove proteste. Tipično za DPS sektu. Njima ništa čojski nije bivalo 30 godina, samo laži i podmetačine. Kad smo već kod "soroševaca", skoro je bio članak da je svaki peti dolar uložio u obaranje Trampa. Toliko o "zavjerama".
    Sto bi rekao Robert de Niro, you talking to me? Stvarno nekad ne znam jel pricas o sebi ili o drugima. Jedina nejasnoca glede tebe je zasto svojevremeno nisi dobio trajni ban nego samo tromjesjecni jer za ono sta si ti izrekao svuda je nulta tolerancija.

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    taman koliko li i u tvojoj. vidim da si uporan oko DF-a iz pozicije "starog URAsa"
    ne vidjeh da ti smeta, tj da si slovo napisao oko toga da imamo bukvalno partijsku policiju.
    koja na pitanje novinara odgovara sa "patriotske organizacije". koja se nije krila ispod kamena nedelju dana, da bi joj prva akcija bila da ide na celu kolone "patriota" koji dolaze u policiju.
    mozda je vama "starim urasima" problem u mim stranicama i mandicu, ali nama "novim urasima" su problem (sad vec i otvoreno) zarobljene i partijski obojene institucije.
    i zelimo da su samostalne a ne produzena institucionalna ruka jedne partije

Ja sam za DPS, idemo dalje. Ocigledno je vama potrebno kvalifikovanje, pretpostavljanje i oznacavanje u raspravama da bi osnazili svoje stavove i izvukli neku smislenost tako da samo DPS i niko vise. To bi ti bilo kao da igramo saha a ja ti dam kraljicu fore. Eto, sta ces vise od mene.
    Last edited by Rodion Romanovich; 08-09-20 at 09:45.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ja sam za DPS, idemo dalje. Ocigledno je vama potrebno kvalifikovanje, pretpostavljanje i oznacavanje u raspravama da bi osnazili svoje stavove i izvukli neku smislenost tako da samo DPS i niko vise. To bi ti bilo kao da igramo saha a ja ti dam kraljicu fore. Eto, sta ces vise od mene.
    evo jer imam kraljicu protiv takvog stratega, u najmanju ruku se osjecam jako povlasceno
    ako je glasanje zavrseno kako je zavrseno, da ne postoji varijanta da DF na neki nacin bude ukljucen kroz koaliciju ZBBCG.
    sta je tvoje vidjenje
    1. trazenje podrske za manjinsku vladu URA i od koga
    2. Trazenje podrske za vladu URA Demokrate BS(ostali nisu pokazali interesovanje i od koga?
    3. Manjinska vlada koju podrzava DPS
    4. Ulazak u vladu DPS i partnera

bez posalica iz osnovne i svetomarovicanja u odgovorima
    i molio bih da obrazlozis

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    evo jer imam kraljicu protiv takvog stratega, u najmanju ruku se osjecam jako povlasceno
    ako je glasanje zavrseno kako je zavrseno, da ne postoji varijanta da DF na neki nacin bude ukljucen kroz koaliciju ZBBCG.
    sta je tvoje vidjenje
    1. trazenje podrske za manjinsku vladu URA i od koga
    2. Trazenje podrske za vladu URA Demokrate BS(ostali nisu pokazali interesovanje i od koga?
    3. Manjinska vlada koju podrzava DPS
    4. Ulazak u vladu DPS i partnera

bez posalica iz osnovne i svetomarovicanja u odgovorima
    i molio bih da obrazlozis

Ja da znam bice ekspertska Vlada na usaglasenim principima uz podrsku DF i trazi se samo sira podrska takvoj Vladi i mislim da ce na koncu sto se tice glasanja u Parlamentu dobiti podrsku od svih poslanika jer ce neki htjeti da naprave politicki gaf.

Ne postoji druga varijanta osim dogovorene i ukoliko neko od partnera odustane ici ce se na nove izbore. Niti postoji razlog, niti nedostatak povjerenja da bi bilo ista drugacije od dogovorenog.
    Last edited by Rodion Romanovich; 08-09-20 at 10:18.

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Dvostruki aršini: Jedne hapse, s drugima slave

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-drugima-slave

Vijesti standardno fantasticni.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,190
    Thanked in
    473 Posts

Jaka je prica... ako je bilo oprastajte

http://www.promoticus.com/v/izbori.htm
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

da je bilo inicijative opštinskih odbora i da je javnost obaviještena o tome napisao je budući član parlamenta sa liste koalicije oko DFa na FBu. dakle, istina je. i kolega Brk je ovdje napisao šta su ljudi koji glasaju DF pisali ispod objave na FBu. DF samo zaslužuje pljuvačinu - prošle nedelje Medo izlazi sa onim da je on najbolji i da nije za ekspertsku Vladu sad ovi sa skupovima. ka’ da smo mi od juče tu pa ne znamo kakve su splačine ovi iz DF. srećom Krivokapić je nivo iznad u svakom pogledu u odnosu na ekipu tu pa može da ih neutrališe

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

13. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    da je bilo inicijative opštinskih odbora i da je javnost obaviještena o tome napisao je budući član parlamenta sa liste koalicije oko DFa na FBu. dakle, istina je. i kolega Brk je ovdje napisao šta su ljudi koji glasaju DF pisali ispod objave na FBu. DF samo zaslužuje pljuvačinu - prošle nedelje Medo izlazi sa onim da je on najbolji i da nije za ekspertsku Vladu sad ovi sa skupovima. ka’ da smo mi od juče tu pa ne znamo kakve su splačine ovi iz DF. srećom Krivokapić je nivo iznad u svakom pogledu u odnosu na ekipu tu pa može da ih neutrališe
    Nadam se, a ovo kazem sa punom svijescu o njihovom doprinosu i ovoj i ranijim opozicionim pobjedama, da ce DF clanstvo da i Meda i Mandica istjera motkom iz partije. Ti ljudi su vec godinama jedan od najvecih aduta protiv opozicije uopste i DF specificno.

U vecini partija je rukovodstvo razumnije od ekstremnog clanstva, pa ono pegla incidente koje ovi naprave. U DF je obrnuto, vodjstvo pravi gluposti a clanstvo im prijeti, moli i kuka da se urazume.

15. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ima tu još kandidata da se maknu. ali ova dvojica prednjače. tolike godine gube izbore, a izmedju njih burliču i grinjaju. pozivaju se ratni drugovi, prijeti se. kao zadnja splačina uzimaš za sebe zasluge za brojnost litija iako na njihov skup ne bi došla uža familija. onda dodje čovjek bez dana iskustva u politici i narod ga zavoli. jednu ružnu riječ za vrijeme kampanje od njega nisam čuo. sa ponosom kaže da je Crnogorac, nema izigravanja neke veličine. i postoji veoma velika šansa da bude premijer. za egoiste poput njih dvojice to je ogromaan poraz

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Jaka je prica... ako je bilo oprastajte

http://www.promoticus.com/v/izbori.htm
    Kakva gomila besmislica, zali boze 15 minuta citanja :-)

"Gubitak na izborima je namjestio sam Djukanovic da bi prepustio vlast opoziciji u najtezem periodu. Ipak, uz malo srece, opozicija nece ni uspjeti da skupi vecinu."

Neka se pisac "doktorand" odluci je li Djukanovicu plan da prepusti vlast opoziciji ili se ipak bori za vecinu u Skupstini.

18. The Following 3 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,310
    Thanks Thanks Received 
    8,325
    Thanked in
    3,171 Posts

Pojedini ljudi misle da je diktator svemocan i da nije mogao sam pasti nego je on namjestio svoj pad.
    Kakvi mozgovi

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

20. The Following 3 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Cak dostina uopste nije svjesna da je pao, nestrpljivo iscekuju da vide koga je sad kupio da prelomi na jedinu "ispravnu" stranu, to jes dps, to jest Mila, to jest Montenegro..

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Neko ko bi trebao biti intelektualac i samim tim imati odmjerene i pomiriteljske stavove za sve gradjane Crne Gore, dekan prof. Adnan Cirgic:

" Pobijede li krivokletnici, građansku Crnu Goru čeka više no težak period. Ko se u tim novim uslovima bude htio i dalje zalagati za građansku Crnu Goru, mora biti spreman na podvale, na javno sramoćenje, na javno „kidanje nosa“, na opačine kojima će mu srozavati društveni ugled. Oni koji istraju predvodiće novu i od kriminala i fašizma oslobođenu Crnu Goru.
    Na Abazoviću je, dakle, da odluči koje mu mjesto u istoriji pripada: da ostane upamćen kao političar s vizijom koji nema dilemu oko civilizacijskih vrijednosti kojima Crna Gora treba da stremi ili da bude zaboravljen kao jeftini populista za jednokratnu velikosrpsku upotrebu."

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

dekan prof. Adnan Cirgic... Moze da mu stoji ne znam kakva titula, ne dobacuje dalje od obicnog uhljeba.

24. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Mene uzasava da mnogi ljudi koje znam lično, kao i neki koj ene znam ali eto čitam im objave, iskreno se nadaju da će uz pomoć kradje na izborima dobiti taj mandat ili dva....ljudi kao da ne shvataju (i ne shvataju, definitivno ) da podržavaju prekrajanje izborne volje građana....evo nijesam pametna....ja sam protiv svake neregularnosti i da se što pitam, onaj gradjanin države CG i politički agitator koji bi se na dan izbora usudio da me nazove da me pita jesam li izašla i kad ću, bi po kratkom postupku dobio kaznu od 1000 eura, ako nemaš (a nemaš), ajmo u Spuž!
    Mene nikad nikonije nazvao, ali ove godine jesu jednog člana moje porodice koji onda nije namjerno posao da glasa...ne bih ni ja da su me zvali...ajde bre, ja nikad svojoj djesi nijesam rekla "moraš idi da glasaš" nego je njihova volja da li će i kad će, i vjerovali ili ne nikad ih pitala niejsam za koga su glasali niti bih!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

26. The Following 2 Users Say Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Ja imam jedno prosto pitanje: kada smo mi to imali građansku Crnu Goru? Hvala.
    Da se razumijemo, ne mislim da je bila nacionalna (po bilo kom pitanju) već čisto partiokratska.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    8,766
    Thanks Thanks Received 
    3,896
    Thanked in
    2,329 Posts

"TEŠKO NAMA AKO JEDAN DRUGOGA NA OVOM SVIJETU NE LJUBIMO"

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-u-crnoj-gori

Lijepa poruka dotichnog Pavićevića...no nazalost mi tek kad dodje stani pani, ukapiramo da se moramo pomagat kako znamo i umijemo.
    ...

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Pojedini ljudi misle da je diktator svemocan i da nije mogao sam pasti nego je on namjestio svoj pad.
    Kakvi mozgovi

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    S Kinezima dogovorio koronu da dijaspora ne bi glasala. It is known.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

30. The Following User Says Thank You to Beethoven's C*** For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

u svemu ima istine...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    "TEŠKO NAMA AKO JEDAN DRUGOGA NA OVOM SVIJETU NE LJUBIMO"

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-u-crnoj-gori

Lijepa poruka dotichnog Pavićevića...no nazalost mi tek kad dodje stani pani, ukapiramo da se moramo pomagat kako znamo i umijemo.
    Kuku, kakva je mina ovaj covjek.. On je sav u tom tripu "meke smjene vlasti", a treba da se gura Zakon o porijeklu imovine i Zakon o lustraciji i da se procesljaju uzduz i poprijeko sve pljacke i zlodjela... Kako sve to sa ovakvim tipom??
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

33. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,766
    Thanks Thanks Received 
    3,896
    Thanked in
    2,329 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Kuku, kakva je mina ovaj covjek.. On je sav u tom tripu "meke smjene vlasti", a treba da se gura Zakon o porijeklu imovine i Zakon o lustraciji i da se procesljaju uzduz i poprijeko sve pljacke i zlodjela... Kako sve to sa ovakvim tipom??
    Nemam pojma o dotichnom,no mi se dopala ta poruka.
    A to mekano i da se niko ne brine,znash moj stav o tome,no da ne palamudim,ispashce da sam ja surovo radikalan,a nisam,samo sposobno neka radi shto trenutno radi,oni koji nisu sposobni za mjesta na kojima su sad,neka traze drugo radno mjesto.
    Konkretno ja ga nemam godinama,pa me evo,neka sad vide mamini i tatini kako se snalazit u datim situacijama.
    P.S.Neka ne krive mene za to shto su njihovi shefovi,direktori i ostali...nezajazljive i ultrahalapljive guzetine!
    ...

Page 387 of 487 FirstFirst ... 287337377383384385386387388389390391397437 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)