Wulfy ima li šta konkretnije oko formiranja Vlade, dokle se stiglo? Zateže li ko što?![]()
Vas dva panjata obidjoste svjet a sad cete se ovdje pokachut,auh sunce vam kalaisano:lolblue:
...
Ono je moguca vlada i bez dpsa i fronta?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Apsolutno se slažem. Ne vjerujem koliko ima ovdje forumaša koji su u koroti zbog poraza lopova, uništitelja i svega naopakog. Veli ti lik "vidjećeš ubrzo kako si se zajebao". Ahahahah. Ođe su počele kolege na forumima iz URA-e da se služe opet pljuvačinama na račun dijela opozicije ali opet utisak, koliko ljudi mrzi sopstvenu zemlju, to mi je nevjerovatno. Toliko je mrze da bi opet izabrali Sveta,Lomija & Co
Evo u kratkim crtama objašnjeno, odgledati do kraja.
https://streamable.com/mv4pvo
Last edited by remark; 07-09-20 at 19:49.
Evo te ja iskreno pitam jel ti citas i mislis li stvarno da ovo tvoje agitovanje ovdje ima smisla? Ja racunam da smo svi ovdje inteligentni bar do tog nivoa da razumijemo osnovno tako da mozes kao recimo sto si radio onomad do besmisla ponavljati neku neistinu ili trivijalnost ali da li ti stvarno mislis da to ima svrhu na ovom mjestu? Znaci od kada ovdje agitujes tvoj nacin rasprave je da je svedes na neki infantilni nivo i da ponavljas nesto sta ti je odgovoreno i ukazano dok oponent ne vidi sta radis i digne ruke od svake price. Zar ti stvarno mislis da nekog boli ona stvar za forumska naklapanja!? Ozbiljno druze vrati se mimovima, instagramu i fejsbuku forum ti je pase za ovo sta radis![]()
Neki jos vjeruju da je JBT ziv...
Nego, zar ste stvarno mislili da bez psyop ce se sve ovo lepo igrati fer po "crnogorski" ko koga pa kako ispadne?
Prvo, pred izbore je valjda pao dogovor da se ne ruze opozicione koalicije... 20tak partija je dalo rijec i ispunilo.. Vlast jos nije formirana, krece se u vrijedjanje, a pojma se nema jel namjestaljka, dezinformacija, iliti problem pojedinacnih koalicija, ili unutarpartijsko ciscenje..
Zato me cudi tako lako padanje u vatru i igranje po tudjoj reziji i to bez znanja scenarija...
x puta rekoh, sad su svi u istom sosu, i move-countermove ce trajati i dalje. Nisu zalud odmah "pojasnili" sa podacima od clanova DPS-a, 90 dana za vladu , pa 15 dana od zvanicne objave drzavne izborne komisije (prim. nove koalicije)..A u medjuvremenu ostrite male sive celije..Ko nasjedne, nek ne pomamljuje druge. Ili, ko je kriv drugima ako i oni nasjednu..
Inteligencija ispred emocija.
Hvala Lepo
Sa ovim se slazem. Vlast mora da se mjenja!!!
Kriza vlasti znaci procvat demokratije, porast gradjanske svijesti.
Ako je vlasti dobro, onda je narod benast, nespreman za demokratiju.
I jos jedno. Garant jake drzave i demokratije nije jaka vlast. Nego jaka opozicija.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Viđeli smo porast "građanske svijesti" , na Cetinju pjevaju ustaške pjesme, sinoć se opet šalju najstravičnije poruke i uvrede a nadam se da će Srbija po kratkom postupku zabraniti Jadranki Barjaktarević ulazak u Srbiju u kojoj živi i zarađuje novac, a pjeva pjesme skupu na kojem se šalju poruke mržnje, sa sve pjesmom "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Građanska svijest...Zanima me da li je iko iz Katoličke crkve reagovao na prijetnje pravoslavnim svještenicima pred izbore i to od strane premijera? Đe su osude drugih?
Divide & conquer...
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks