Bice sve ok..
Ljubav
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 07-09-20 at 15:43.
A sto je ovo...ekstremista i na jednu i na drugu stranu
Evo ja prihvatam ljubav... samo sam ozenjen ako ne smeta?![]()
Salim se.![]()
Trebamo ostaviti koje slovo za nove afere i pronevjere. Mozda novi topik otvoriti Afere i pronevjere, pa sve na jednom mjestu pobrojati.
Nego se plasim da cemo nabrojat pun jedan budzet drzave da su pronevjerili ili zgrijesili.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Mislim da je u ovom momentu krucijalni problem Crne Gore miniranje mauzoleja, da se to odradi pa da uložimo u rebalans.
Kakvi su ovo fiskovi kroz glavu što je ovo.
Nista ekstremno nema u ovome. No manjak poznavanja istorije Crne Gore. Da ne ulazim dublje u tu pricu, stacemo na ovome. Ja sam kriv sto sam alergican na ljude koji palamude, a od istorije znaju samo datum rodjenja svog. U zdravlje!
Haha Bosnjaci, stari Evropljani. Izgleda su se presabrali i vidjeli da imaju grehova, pa bolje da prvi predjemo... onda je pu pike ne vazi.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Požuri tema će se zatrpati
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Mislim da se na primjeru Budve moze vidjet kako funkcionisu zajedno DF, Demokrate i URA. Trvili su se medjusobno skoro 4 godine, i mene iznenadjivali kako uopste mogu da drze vlast, ali su na kraju dana nalazili rjesenja i za Budvu odradili odlican posao.
Tako ce sigurno bit i u novoj Vladi, ali dok god dobro rade i nude rjesenja, neka se trve medjusobno koliko oce.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 07-09-20 at 16:17.
Dje nam je Dritan? Cim se umiri na 24h, pocinjem da brinem. Da nam ga neko ne obrlati.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
I nije cudno sto cuti, prijete njemu i porodici sa svih strana.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vidjeces. Ne kazem da se nece formirati, ali trajace koliko i erekcija penzionera.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovako izgleda kad nemate ljudsko dostojanstvo.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-za-medije-nkt
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks