bravo CRNA GORO !!!!!!!
bravo CRNA GORO !!!!!!!
dobra utakmica......bicemo mi dobri samo da se malo uigramo i daleko mozemo stic......al ovim starima se treba zahvalit i pustit mladje da igraju.........a bazen u budvu je......sto znam.......fino uradjen al je mali ...... tribine su blizu bazena napravi se dobra atmosfera......ali tribine onakve napravit.....smijesno......aj da je pravljen prije 20 godina al danas onako nesto napravit?i samo ne znam kako bi se igrale zvanicne utakmice u ovaj bazen......mi smo stojali odma pored rezervnih igraca i vikali im na uvo kad damo gol hehe
cetitke selektoru Porobicu i svim igracima...bravoo
Dolje lanci i okovi ne vezu se sokolovi!!!!
Uveliko se prica u vaterpolo krugovima da ce Danijel Premus, centar vaterpolo reprezentacije Hrvatske, uzeti crnogorsko drzavljanstvo i, nakon neophodne pauze od godinu dana, zaigrati za crnogorsku vaterpolo reprezentaciju. Da podsjetim Premus je prosle godine igrao za Jadran iz Herceg Novog , a sada je clan Zagrebacke Mladosti.
Da li nam je stvarno ovo potrebno, pored toliko mladih i talentovanih vaterpolista koje imamo?
nisam cuo nikad za covjeka, ali ako strucnjaci misle da ce on pomoc u osvajanju titula/medlja/qrceva palceva.... neka ga dovedu i odrade to.
mada ja nisam za dovodjenja sa strane sto se reprezentacije tice. svoje ljude iskoristi koliko mos, sto ne mos jbg...
C9H13NO3
One world, Two wheels
Premus je jako koristan igrac i sigurno bi valjao reprezentaciji Crne Gore,dobrodosao je ako je tako odlucio.
Mislim da imamo dovoljno kvalitetnih centara. Ako krenemo da uvozimo igrace u vaterpolu, koji nam je trenutno najjaci sport u medjunarodnim okvirmima, sta cemo tek da radimo sa drugim sportovima?
Ako taj ima CG porijeklo to i mogu da razumijem donekle. Inace nikako!
Najbolje bi jos bilo da pocnemo dovodit Brazilce da fudbal igraju za reprezentaciju kao Hrvati :roll:
ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje
Premush je imao FENOMENALNU sezonu sa Jadranom, ali njegove mogucnosti nisu na extra visokom nivou. U normalnim okolnostima stvarno ne bi' vidio potrebu za njim, ali eto, zadnju utakmicu na primjer nijedan od klasichnih centara (Zlokovic, Vukchevic, Vukanic) nije igrao.
Treba mu dat drzavljanstvo i priliku da zaigra za nas, ali nikako mu ne garantovati mjesto! Pa nek se bori!
Imamo fantastichnog sidruna (Zlokovic) i 2 igracha koji se odlichno snalaze na toj poziciji (Janovic, Jokic), tako da Vukchevic, Vukanic ili eventualno Premush nece igrat' vishe od 1/4 utakmice.
P r i m o r a c
premus je odlichno igrao proshle godine za jadran, a osim toga je vrlo simpatichan dechko i ja bi volio da igra za nas. konkurencija nikad nije na odmet. on u hrvatskoj tesko moze da se naigra, kod nas vec bi mogao.
mozda bi sa njim u ekipi jokic i janovic bili rastereceniji?
Slazem se da je Premus simpatican momak i dobar igrac, ali mislim da treba da bude mnogo bolji od ovih koje imamo, to jest neophodan, da bi mu se ponudilo drzavljanstvo. Zar je toliko bolji od talentovanog Vukcevica, ili recimo od Vukanica, koji ima dvadesetak osvojenih medalja na evropskim i svjetskim prvenstvima, univerzijadi, olimpijadi, koji je bio prvak evrope sa Becejem???
Mislim da treba da igramo sa svojim snagama i dokazemo da je crnogorskom vaterpolu, bez pomoci sa strane, mjesto u svjetskom vrhu.
ispade premus jos igracina...on da je ubica igro bi za cro...
nego eto sinoc su bile neke tekme u budvu...mogo bi neko okacit rezultate!ja znam samo da je budva dobila kotora 12:10 i da ce finale bit budva-jadran...
bestije su se sinoc pojavile u budvu al zasto su sjedale i pjevale to mi nije jasno?
Beshtije kao grupa ne postoje!
Okupili smo se (a Boga mi i vidjeli poslje duzeg vremena) i isposhtovali svoj klub, razloga za pravo navijanje nema.
Budva i Jadran ce zasluzeno igrat' u finale, nocas Primorac-Jadran, nadam se pobjedi, nama to nije obichna utakmica!
P r i m o r a c
vidio sam da ste dosli..vidio sam neke sa salovima...cuo neke pjesme al svaki put kad vas prikazu sjedite...doduse nisam viodio onu vasu plavusu al dobro...prijalo je cut opet pjesmu na nasim vaterpolo desavanjima!dosta je bilo pozorisne atmosfere...
a cudi me da se kotorani ne qrche kako su nas sinoc naguzili...ili neki ni ne znaju za njih veselu novitadu...
Bio sam ja ne sjekiraj se
Vesela novitada je svakako (i vishe od toga, sladje mi je ovo nego pobjeda nad Budvom i finale), ali vi niste ove godine toliko superiorni da bismo tu pobjedu trebali slavit i opisivat' odje!
Veci problem ce nam bit' shto vama npr. lezi Budva (koju ste glat dobili sva 3 puta), a mi sa njima igramo teshko, tj. nikako za sad.
Pokazalo se da je Radic nash najbolji igrach i kad on brani na reprezentativnom nivou mi mozemo igrat' sa vama.
P r i m o r a c
Evo vidjoh na prvi Dnevnik da je reprezentacija Crne Gore pozvana da ucestvuje u Svjetskoj Ligi koja se igra na ljeto 2007. Nisam uspio sve da vidim, ali sam primjetio da cemo se takmicit u grupi A i da je u istoj grupi i reprezentacija Srbije.
Bice da se igra vaterpolo....
God places the heaviest burden on those who can carry its weight. ttwis
cini mi se da ce crna gora igrati sa njemcima,italijanima i srbijom
hahahahaha auh kako mi je milo sto ce crna gora igrati sa srbijom,taman cemo vidjeti pravu snagu crne gore![]()
sefik,sapic,ikodinovic,vujasinovic,udovicic....... ..:lolblue: :lolblue: :lolblue:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks