Kad ovakvih zavrse u spuzu onda cu znati da je nova vlast krenula dobrim putem...Batrićević je rekao da je potonja ura Dritanu Abazoviću, Žarku i Luki Rakčeviću i Filipu Adžiću.
Veli ona direktno iz Srbije...Bojana Vatić iz Novog Sada je poručila preko video poruke da je ovo izbor između budućnosti i prošlosti.
"Velikosrpski projekat je poražen", kazala je ona.
Ja mislim da ih ima minimum 800 000...Uprava policije je na svom Tviter nalogu navela da je po njihovoj procjeni na skupu prisutno oko 50.000 građana i da sve protiče bez incidenata.
Ja se pitao dje je Janovic... Jedan od mnogih kom se smjesi biro rada, u skladu sa kvalifikacijama.Na skupu su i ministar sporta i mladih Nikola Janović, predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Bogdan Fatić.
Je li Nemanja Batrićević onaj sa FPN?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Stvarno nisi fer sto sada nakon pobjede nisi na strani pobjednika :-)
Vidis da svi ostali jesu :-)
Meni je bitno da je sve proslo u najboljem redu i kako dolikuje civilizovanom narodu (iako nismo bas civilizacijski visoko). Nemam ja nista protiv nikoga ali stvarno narodu treba pomirenje i prelazenje preko ovih nacionalistickih podjela. Niko nece Crnu Goru nidje ponijeti ni napasti.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Možemo li od sjutra ujutro nekako bez proslava pobjeda i poraza, ispoštovani su svi akteri da xebe oca.
Nekate ljudi, bilo je "više hiljada". Da se ne izmjerismo sad na izborima, pa da licitiramo brojevima, mada ni tad zdravo nije.
Ovo nije baš bio protest, ali nekad je i 20 ljudi dovoljno da promijeni nešto šetajući, a nekad je i 20 hiljada malo. Ko nas samo nauči da se prebrojavamo ovako.
Potpuno je nebitno koliko je bilo, dako sad nastavimo da zivimo. Da ne bude više okupljanja, dako se formira nova Vlada, jer imam osjecaj da je sve stalo, da država ne funkcioniše.
Ma ovo je drastično sad, uz ovakav minus iz sezone, jos administracija stala, plasim se da će gandove najcrnje slutnje se obistiniti.
Ja mislim da je ovaj pdf zadnje vrijeme itekako dobro mjesto. Možda neko misli da je mržnja totalno raskrinkavanje trulog odlazećeg sistema, a ljubav što se i dalje oslovljavamo "chetnicima". Mene zanima ko će sjutra odgovarati jer je puštio da prođe kolona "patriota" kroz Sozinu bez centa? Hoće li tebe puštiti tako kao njih? Ko će da plati gorivo ljudima koje su sipali masovno? Ko će da odgovara zbog snimaka i sramote okupljanja ispred KBC-a, doktore i sestre koje ja i ti plaćamo?
Nose te zastave kao nekad Titove slike. Kao po komandi. I to 3 - 4 zastave po vozilu. Crna Gora sve devalvira i na kraju svega se odrekne. Moram da pohvalim Niksicane, onoliko momaka da se nagura u jedno vozilo - svaka cast braco.
Kako vas je sistem sjebao, samo vas posmatram.
Ja kao albanac islamske vjeroispovjesti, podrzavam promjene samim tim opozicionu trojku, a i srpske svetinje.
30 godina bilo je i previse,
U zdravlje.
"Potonja vi je ura Dritane Abazoviću, Žarko i Luka Rakčeviću i Filipe Adžiću. Ako predate Crnu Goru četnicima bićete upamćeni kao izdajnici", kazao je on.
Pravite od muve medjeda. Iskoristio je naziv partije za retoricko poentiranje. Nema straha od ovog govornika ali nije dobro da se razlicito razmisljanje kvalifikuje kao izdaja jer kad su zobali Crnu Goru godinama niko izdajnike nije vidio a "cetnicima" niko nista nece dati nego iskrenim i casnim ljudima.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks