Sve je ovo jedna velika sprdnja oko obicne gripe...do sad nisam primao vakcine niti cu ...jednu kad sam se rodio i vozdra... od kako sam svjestan kao dijete bjezao sam od vakcina

zbog igle ali eto ispade dobro ... sve u svemu ove vakcine su izmisljene da bi se zaradilo a ne da bi se lijecilo ili zastitilo od necega... sama ova glupost od kovida je blaga varijanta onoga virusa sto je prije 2 godine bio i niko se nije oko toga cimao da pravi ovakve mjere zastite ili ista slicno ovoj gluposti... sto vise ljudi oboli od gripe to ce gripa prije da nestane i eto ti cuda

.... zamislite kad bi krenuli ovako javno da pricaju koliko se danas ljudi navuklo na kocku ili kladionicu ili kad bi ovu pompu pravili oko cigara ili alkohola.... pa ne daj boze da bi stara pozicija ili ova nova opozicija pomenula problem sa kockanjem mladih kod nas ili problem sa alkoholom koji postoji o kome se uopste ne prica jer bi istoga trena bili maknuti(pokoseni) da idu protiv ove dvije stvari od kojih se enormne pare uzimaju za rad nase stete...
Bookmarks