Da li je policija privodila sveštenstvo zbog organizovanja litija i kršenja mjera NeKaTe? Jeste.
Da li su podizane optužnice i krivično se gonili organizatori litija zbog kršenja mjera NeKaTe-a? Jesu.
Da li je uhapšeno dijete od 18g u Danilovgradu jer je bilo na čelu kolone, pa su je držali 4 sata vjerovatno pod sumnjom da je jedan od organizatora? Jeste.
Da li je bila blokirana CG zbog auto litija i preventivnog djelovanja radi suzbijanja širenja korona virusa? Jeste.
Da li je normalno da niko sada prstom ne mrda zbog ovog danas a 5 dana se poziva narod? Nije.
Da li je normalno da neko ko je vodio emisiju "Korona ostani doma" poziva narod i govori o 25k ljudi na skupu? Nije.
Ne znam zašto neko ne podnese krivičnu prijavu protiv organizatora zbog kršenja mjera NeKaTe-a?
Ovo sve pričam kao neko ko nije neki veliki vjernik, ko je bio na 2 litije prije korone, i to ne iz razloga što me zakon nešto pogodio, već iz osjećaja solidarnosti sa onima koje jeste i osjećaja bunta protiv nakaradne vlasti.
Slavlju pobjednika na izborima nijesam prisustvovao, opjanio sam se sa kumovima kod mene doma i to baš dobro
Ovo danas je pucanj u javno zdravlje ove države. A o mogućnostima da se iscenira nekakav napad i onda miješaju karte na drugi način, da ne pričamo....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Bookmarks