Ma pojma nemam koliko je ko radio,ali,još manje neko od nas smrtnika može da kaže da ima pojma o teorijama zavjere,guranju klinova u točkove feraria od strane organizacije...
Čitajući neke ođe, podsjete me na prosječnog simpatizera SPS-a devedesetih
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
ja samo pricam ono sto se desavalo zadnji 3-4 godine.....
ferrari je konsntano bio pod kontrolom a FIA pod pritiskom RB-a kome je za sve ovo vrijeme samo jednom zasmetao DAS.... ali zato sto god uradi Ferrari eto ih prvi u redu da se pozale....da ne preskocim mercedes koji je i pored svega pobijedjivao i uzimao titule...
RB je ogranicena ekipa koja bi mozda u trku za titulu usla kad bi kalendar bio sastavljen od par staza koje njima odgovaraju...ali nazalost nije...i zbog toga ove sezone imamo mercedes koji je miljama daleko ispred svih....onda RB koji je sad pao kad nema kvalifikacionih modova, i dva reno tima koja su odjenom skocila cim su odustali od tuzbe protiv RP....
Ferrari ce vjerovtno sezonu zavrsiti kao najabolje plasirani tim od svih sa ferrarijevim krsem od motora i ispred vilijamsa.....svi ostali bi trebalo da budu ispred....
jedino sto mi se svijda ove sezone sto je ova muka nacerala da ne gledam staze kao melburn, monako, sinagpur, baku i sl....a desavanja se preselila na prave trkacke staze...
F1 treba ozbiojno da se zamisli ko ce pratiti sledecu sezonu ako ostane ovakav odnos snaga obzirom na zamrznut razvoj....
I danas bez bodova?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne tako davno i Toto Wolf i Helmut Marko su izjavili da je Ferrari prekrsio pravila ili nesto pametno napravio pa su tako brzi. Izgleda je ipak bilo pametno, izmedju redova od pravila, pa je FIA odlucila da sklopi sporazum sa njima i zatvori im ta rjesenja u ladicu.
A to nije jedino, dodato im je nekoliko extra senzora, pa su pregledali baterije i tako dalje i tako dalje. Stalna kontrola sto je sastavni dio sporta.
Isti taj red bull je imao fleksi krila i dominirao 4 godine kad je Hamilton izjavio da bi dominacija Red Bulla i Vettela mogla da napravi sampionat dosadnim a ovo mu ne smeta.
Evo se i FIA sprda pa su juce vec objavili da ima 90 pobjeda na ekranu.
Svakako sezona 2020 i 2021 je Mercedesova, ostalo je samo da se vidi sa koliko bodova i rekorda ce biti zavrsena. Ferrari ce biti zadnji ili predzadnji i to je to.
Danas bez nekog karambola i kise ne mogu uci u 10 vozaca.
Bottas je najbolji drugi vozac svih vermena. Barikelo, Masa, Weber su bili zilaviji nego on. A tek izjave su da povratis. Ali ako to nekome odgovara sto da se radi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nekome se Ferari zamjerio, zato i ide ovakva sabotaza od strane maFIA-e, sto god je Ferari uradio u poslednjih par godina to je bilo protiv zakona, sto god je Mercedes ili RB to su prihvatili, iskreno do prosle sezone sam pratio F1, ne sve trke ali vecinu sam odgledao, od ove nisam pogledao 2 trke, a evo i danas legendarnu Monzu propustam, ljepse mi je gledat u more no kako Mercedes stize treceg vozaca za krug. Nemam ja nista protiv Mercedesa ili bilo kojeg tima tu, imam protiv FIA-e koja je i dovela svojim postupcima do najdosadnije decenije u formuli 1.
Citav svijet u govnima, rade fabrike na sve strane, milijarde automobila po ulicama, avioni, masoni i pi8ke materine, oni su zabranili dolivanje goriva da bi spasili svijet u tih 2 sata nedeljno sa 20 bolida, stede na gumama, motori nisu V8, no kao da su ga izvadili iz Punta itd.
Motor ne moze da se razvija tokom sezone, timovi nemaju pravo da ulazu vise novca u razvijanje bolida tokom godine da bi kao i mali timovi opstali, pa ako su prije 20 godina mogli da opstaju mali timovi, moci ce i danas, samo ih pustite da rade oko motora, da unapredjuju, a ne da gledamo od prve trke kako jedan tim dominira i pretice treceg za citav krug nakon pola trke.
Formula 1 u poslednjih par godina i njen odnos snaga cu uporediti sa boksom, Mercedes je svih ovih godina TESKA KATEGORIJA, dok su svi ostali pero laka i onda se cudimo sto su dosadne trke i sto svakim danom opada gledanost, isto ovako bih pisao i da je Ferari na mjestu Merca ovih godina, ne interesuju me pobjede i rekordi, volio bih da vidim TRKU, a ne voznju u krug gdje od prve trke u kalendaru znas kako ce i citava sezona da zavrsi.
I ove pametne formule su us8ale citav koncept trkanja, gdje mu ovi iz boksa daju snagu i pricaju mu kak oda vozi, on bi dao malo gasa, no ne moze jer mu je ovaj na taster skinuo 100 konja da ustedi gorivo i gume, sra8je obicno i ako se nesto brzo ne promijeni formula 1 ce poci u zaborav vrlo brzo, mada mozda i nece, bice cirkus za istocne zemlje Arabija, Katar, Emirati i ku8ci palci, sve veliki poznavaoci formule i njene istorije.
3.5 kvota je bila da vetel nece zavrsiti trku i ne uplatim.
Eksplodirale mu kočnice - zapali se.
Seb smashes
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ferrari me sve više i više oduševljava![]()
kad su zadnji put otkazale kocnice na ferrariju? ne sjecam se da su u ovom vijeku![]()
Sve je to maslo FIA
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pogledaj dje ovaj parkira bolid nikome ne smeta i SC.
Hamilton usao u boks dok je pit bio zatvoren.
Bice veselo.![]()
I da mu daju 10 sekundi kazne na vrijeme trke, opet odlično za njega.
Aoooooo što bi ovo...
Ovaj ferari se raspada.
Jeste, dva crvena
Hamilton stani kreni 10sek = 30sek.
Znači biće zadnji kad to odradi da vidimo sto ce biti.
Igrao sam ga najbrzi krug ovo mi odgovara.![]()
Hamilton kazna
Uff, gasly Stroll i mclaren na čelu, alfa je tu ali znatno sporija.
Hoce da se izvuku na foru da nema svijetla na ulazu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mogu li trenutno da mijenjaju gume?
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks