Brate realno ne zaslužuje toliko dizanje u nebesa. Jedno je prodaja, drugo je nerealno predstavljanje golfa kao nečeg veličanstvenog...
Rece covjek za najprodavanije auto u 44 Evropske zemlje i ostade ziv :???:
Brate realno ne zaslužuje toliko dizanje u nebesa. Jedno je prodaja, drugo je nerealno predstavljanje golfa kao nečeg veličanstvenog...
Direktore,nije to veličanje no činjenično stanje.
Sent from my SM-N960U using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Samo pogledajte koliko problema ima osmica pa se javite.
Prema tome, šta da ti kažem?
Neka direktore napašće te ovaj narod, Golf najbolji, to nedoder, Većini VW fanova bolje majku opsovat no u Golfa tać.
Alfa je majka
Ne znam, nisam vozio, mada vele ljudi da je jtd bolji od Tdi ako pričamo o 1.9..
To samo govore oni koji su kupili 1.9 tdi na placu sa 180 000 "pravih".
Vozim samo VW grupaciju, kvarova ka i na svako drugo auto. Tako da ne vidim neku prednost kupit vw u odnosu na neku drugu marku.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Uzmi vozi,Italijana pa Francuza pa Njemca, ako ne budes vidio razliku onda mozes slobodno i Daciju vozit da ne bacas pare bezveze...
Vozim često Auris 2015. 1.4 dizel 66kw, nije loša za vožnju, ali je mnogo da kažem mekša od VWa, nešto ne bih mogao da se naviknem, ne znam
Uglavnom kao auto za svaki dan ubila se, ali brate turbo rupa je očajna, tu bih odmah nešto oko mape prčkao da se to ispegla.
Ne mogu da vjerujem da su japanci to tako naivno odradili.![]()
Nisu oni naivno odradili, nego na taj nacin turbina traje 2-3 puta vise od ovih drugih.
Sta vi ljudi podrazumijevate pod "turbo rupom"?
Ta eksplozivnost je jako stetna za auto. To je mana. Snaga treba da se razvije linearno.
Ja isto ne volim mekana auta kao francuska, između udobnosti i ležanja na putu jednog njemca ili japanca, više sam za ovo drugo.
Ali isto golf ubi, svaki redom mi je ka' betonska klupa. Oprema tanka redovno. Precijenjen auto debelo, moje mišljenje.
Kod japanskih/korejskih auta mi generalno smeta slabija izolacija i uglavnom dosadan enterijer, ali pretrpim to, što ću.
Edit: Sad viđeh još postova, PD je u startu eksplozivan, ali isto posle brzo gubi snagu. Može biti i ovo što veli TAKUMI, vjerovatno zbog toga brže kidaju zamajac i ostalo.
Last edited by claudiocaniggia; 05-09-20 at 16:40.
S malih obrtaja neće da povuče, povuče tek na oko 2200 otprilike.
Jeste 1.6 TDI sa 5 brzina ima isti problem, ali manje izražen i mislim da ima veći obrtni od Aurisa. Probao Caddy CAYC motor.
2.0 TDI PD je već druga priča, ali on ima manji turbo pa zato i bolje zavrti, ali su zato i brzo crkvale pogotovo na 16v.
Gadna je to stvar u gradskoj vožnji kad treba brza reakcija.
Izolacija je losija nego kod njemaca mada i cijena je mnogo manja.
Golf je tvrd ko *****, uz to ima losa sjedista, posle 2 sata voznje treba ti ortoped da te izvlaci.
Ma sve je to OK, sve je to stvar ukusa, ali kvarovi i fabricke greske koje su prisutne kod VW-a su Boze me sacuvaj i to nije po nicijem ukusu, to je cinjenica.
Turbo rupa je vrijeme od kada pritisnes gas dok on krene da povuce, bez obzira na broj obrtaja.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks