a Dritane gospodine veliki. poruči fino i Medojeviću i Ferhatu Dinoši
Sent from my iPhone using Tapatalk
a Dritane gospodine veliki. poruči fino i Medojeviću i Ferhatu Dinoši
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
opustite se i volite se.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 04-09-20 at 20:24.
Last edited by high; 04-09-20 at 20:28.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Pjevaju li ovo cavoglave, aaaa, blama
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Mislim da u ovom slucaju ne predstavlja nista sto doticni "umjetnik" inace predstavlja...vec samo kao izraz ljubavi prema drzavi...
Nisam bio na tom skupu iako sam sa Ct, ali osim Brana i par izolovanih slucajeva koje treba osuditi, sam skup je prosao dobro...bez uplitanja politike i raznih govornika.
Nadam se da ce takav biti i skup u nedjelju
Biciklom ili el. trotinetom na posao,hahaha pa rechite da nismo u kontaktu ahahahahha
...
А држава се воли тако што је пјевају пјесме осједочених усташа, и тражи прогон тракторима свог народа? Ја тим људима не замјерам ништа, него ми их жао што су заслијепљени мржњом, и што не виде да смо и њих ослободили у недељу. Такође у недељу која долази не бране домовину, него имовину ових што ће брзо бити прошлост.
Hasta siempre!
...da se radujemo jednoj bogatoj,sretnoj i pomirenoj Crnoj Gori!
ŽIVIO Drile!!!
...
Ako je goruci problem to sto omladina pjeva pjesmu za koju sam siguran da vecina i ne zna ko je i zbog cega je pjevao onda cemo to lako rijesiti.
Meni najvise smeta sto bi vecina sa Ct izmedju "cetnika" i "kriminalaca, lopova i ko zna kakvih prestupnika" radije izzbrala ove druge
Drile je legenda
Brat mu je isto genije ali medicinski, vele
https://nova.rs/vesti/politika/ovo-j...e-iz-beograda/
I sestra je biolog,uzivanje je gledat tj. slushat ovako mladog momka sa ovoliko intelektualnog kapaciteta,i to sve 5 dana nakon izbora a konstantno je izlozen milionima poruka,poziva,intervjua,niti jednog trenutka se ne zbuni i direktno odgovara na sve o chemu je pitan,SVAKA CHAST!
...
Нека ми неко објасни, ако је неко на легалан начин добио посао и радио поштено и добро зашто би добио отказ?
Hasta siempre!
Nisi bas dobar sa zakljuccima. Crkva se ne mjesa u politiku i ne pokusava da uredjuje drzavu. Zbog toga se nije ni mjesala dok se nije udarilo na nju pa je morala da se brani. Amfilohije samo brani crkvu u ovom slucaju.
To da ih je briga za obicni narod takodje nisi u pravu jer koliko ja znam najvise obroka za one kojima treba daje upravo crkva a pri tome sigurno ne pita za nacionalnu,partijsku ili vjersku pripadnost.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ako bi bio covjek do kraja cistunac onda bi 90% drzavnog aparata trebalo otpustiti,dobar dio i uhapsiti ali CG nema ljudskog kapaciteta da ima dvije garniture birokratije,to jednostavno nije moguce.
Ko se to zaposlio u neko ministarstvo ili u bilo koju drzavnu agenciju bez politicke preporuke terena?
Pa jesmo li mi ovdje svi maloumni? Clanska DPS a sa podrazumijevala i mahanje zastavama za poslove tipa sofera na pauk ili strazara na nekoj kapiji a o kancelarijskim poslovima suvisno je govoriti.
Neka samo krenu hapsenja ovih sto su pokrali sedmocifrene iznose u eurima pa ce biti posla za cijeli mandat nove vlade.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kakva egoistichna izjava guzichka,ne poznaje veli niko reforme bolje od mene ahahaha a Pipune zaljashti mu jednu pljeskavicu shto ga gledash vishe ccc
...
Danas prolazeci kroz Sozinu ne mogah se suzdrzati i dostojanstveno proci.
Jedna djevojka, malo napuvana, nokti tip tip..naplati mi 2.5e. Tu je bila i jedna momcina..nesto na kompjuter radila.
Rekoh "cuo sam da ce ovo da ruse, znate li sta?". Da pogled moze da ubije.....
Brate ne znam sta se zalite sto pjevaju evo i milo pjeva
Ne samo svetinje
https://m.facebook.com/story.php?sto...12281533034306
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Jel falio ko iz GO DPS danas??
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kada udje novi na primjer, direktor poreske uprave u Budvu, i tamo njih 40 sjedi. A 10 stolova. Isto toliko kompijutera.
E sada, svakoga od tih 40 da pitas, svaki je vrijedan, posten, i nije dosao preko veze nego na konkurs. A ti moras da olaksas budzet i za pocetak da skines 10-15. Majcin sine, kako ce da kunu, psuju. La fataju vezu. Pa kad veza ne upali, da prijete... jer realno leb bez motike je sladak bio.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
A dje njih diras, ono su za ta radna mjesta pravili spiskove iz komsiluka ko je za i protiv.
Dobro, rampas moze biti svako. Ne treba vise od osnovne za to. Ali im treba platu svesti kao kasirka u Voli. Jbg, nit imaju rad na projektima, niti su proaktivni pa a donesu euro vise, niti inovativni. Vise razmislja ona na kiosk sto radi. Tako, da plata ko na kiosk.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks