Quote Originally Posted by Director View Post
Jakove, previđa se često istorija Crne Gore. Svjesni nismo koliko je najboljih crnogorskih familija voljom Kralja Nikole moralo ić na Kosovo nakon oslobađanja jer je i za Crnu Goru Metohija bila izuzetno važna. Po uvidu u knjige, blizu 30.000 crnogorskih familija je nastanilo Metohiju. To što se kasnije dešavalo i pošlo sve drugim tokom je neka druga priča. Srbija će svakako doći u situaciju da pred ulazak u EU prizna Kosovo. Mislim da će SAD investicijama pogurati region osim ako nije predstava, a mislim da nije. Ništa se ne dešava slučajno. Smijenili su DPS, napravićemo pomake u vladavini prava, možda se i poslije korone malo živne ekonomski ali mi smo za EU i dalje siromašna zemlja. Potrebne su nam ne baš male injekcije sa investicijama posebno sada kada smo autoputem, stavili državu u veoma lošu poziciju... Ne treba gajiti iluzije oko Kosova, to je neka sada potpuno teška priča za cijeli region.
I u Budvi je minus bio 30milki pa sad na racunu imaju preko 3 miliona, za manje od jednog mandata. Para ima samo kad bi se domacinski trosile, plus sve ostalo(naplata poreza, zakon o porijeklu imovine itd) moze da se to za jedan mandat da ide na znacajno smanjenje javnog duga.

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока