Ali veli Vlade Srbije donijela rezoluciju o podrsci predsedniku Vucicu :stupid:
To se najavljivalo samo sto se on pravi blesav, a priznace ga. Sad je pravi momenat. Dobio je izbore, ima kad narod da zaboravi
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ali veli Vlade Srbije donijela rezoluciju o podrsci predsedniku Vucicu :stupid:
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
https://nova.rs/vesti/politika/mali-...nje-borimo-se/
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je na sastanku u Beloj kući na stolu papir čija jedna tačka podrazumeva međusobno priznanje Srbije i Kosova, a da se na predsednika Vučića vrši ogroman pritisak.
“Dobili smo nikada gori papir od kada su krenuli pregovori sa Prištinom. Bilo je 16 tačaka na papiru, na stolu, od kojih 10 tačka podrazumeva međusobno priznanje“, rekao je Mali novinarima.
da vidimo Vučića. ja sam siguran da će morati priznati Kosovo ali za razliku od mnogih stvari ovo ne može tek tako ‘prodati’ ljudima u Srbiji. pogotovo posle onoga kad su mu izašli na ulice jer je najavio policijski čas
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li neko javio Medojeviću za ovo, a još im to radi Tramp, borac protiv ljudi guštera i satane lično, najomiljeniji presjednik Amerike u Srba.
Kakav je medojevic ubaceni element. Kakva je to splaka
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
kakav je Medo, pravi je za urednika Trećeg oka ili Zone sumraka
Kako ih zapad minira.. Ovoga naseg nafuckali na crkvu, ovoga njihovog ce da nasankaju na Kosovo.. Bude li potpisao, proci ce gore od Mila. Milo je za dlaku dobio izbore, da nije bilo korone i deficita dijaspore, prodje njemu sve ovo.. Ali Vucic je nastradao prizna li Kosovo.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ko laze ovdje?
https://www.rts.rs/page/stories/ci/s...a-beograd.html
Ricard ili Mali?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dačić:Vučić na brutalan način odbio tačku 10...
Ne daj se Vuuuule
poslato sa mog sam-sung s9+ telefona
Konačno, potpisan sporazum po kome opet smije da se jede plazma na Kosovu, Čestitke za obije strane.
Meni ih je zao...Nisu imali pojma ni zasto su bili pozvani, ni cilj bilateralnih sporazuma...
Srbijanska garnitura pojma nema sta je uradila.. Za Kosovsku ekipu tek..
Ali... nemaju konsultanta Maju.. Ko im je kriv, sad bi imali "zlatne kasike" za svoje drzavljane..
Hvala Lepo
Ja iskreno nemam blage veze šta su potpisali danas. Jel dostupan tekst tog sporazuma nedje??
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Totalno je nebitno sta su potpisali... Poenta je sta su Sr politicari prokockali.
Ne mogu neke "svete" zivotinje da spominjem...
Tuzno...
Hvala Lepo
“Ovo je olovka koju sam dobio od Donalda Trampa. Samo se on potpisuje sa njom, kao što mi je napisao na papiriću poruku. Dobio sam i ključeve od Bele kuće. Tramp mi je rekao – ‘ovo ti je da uvek možeš da uđeš u Belu kuću'”, naveo je Vučić, dodajući da će poklone dati svojoj deci, dok će sporazum biti pohranjen u arhivi.
Ne znam što su potpisali ali ako im je za to nešto bila potrebna ogromna hrabrost onda je to nešto što domaća publika neće prihvatiti sa odobravanjem.
„Bila je potrebna ogromna hrabrost predsednika Srbije Vučića i premijera Kosova Hotija da krenu u ove pregovore i dođu u Vašington da finalizuju ove obaveze. Uradivši to oni su učinili svoje zemlje, Balkan i svet bezbednijim“, rekao je Tramp i dodao da se raduje što će u vremenu koje dolazi videti Srbiju i Kosovo kako prosperiraju i rade zajedno na ekonomskoj saradnji u regionu.
PS. ljudi gušteri iz Izreala priznali Kosovo, Medojeviću reaguj!
Last edited by remark; 04-09-20 at 19:11.
To - a rekviziti pripadaju Drzavi Sr.. No to je mala maca pri onom "Da kazem gradjanima Srbije da se ne plase"..
A tek onaj novinar kad je Vucic objasnjavao kako su ga "posadili u stolicu"- rece.. Pa ga pitao - Jel bila zuta stolica?
Totalno neozbiljno.
Jednostavno su provali ljude.. Projektivali strahove (jer nisu cisti nizasta - 2 mil i kusur i svasta nesto- A Soros - Makedonija itd)
A imali su ZLATO u svojim rukama..
Bacili ga nizasta..
Obicne neznalice, pravno i svakako..
Preplaseni koliko su sitni.. Nisu znali sta imaju u rukama i nastala je panicna defanziva.
Sad ce jos svoje neznanje da prosipaju po medijima obicnom narodu..
Veze sve ovo nije imalo ni sa medjusobnim odnosima SR i Kosova, niti je to bitno za ostatak svijeta, a kamoli za USA. Greota...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 04-09-20 at 19:16.
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...tal%2bexchange
Američki predsjednik kazao je danas u Vašingtonu da se Srbija obavezala da će u julu premjestiti svoju ambasadu u Izraelu iz Tel Aviva u Jerusalim.
A Izrael im vratio priznanjem Kosova??
Ništa mi nije jasno
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pa naravno.
Hvala Lepo
https://nova.rs/vesti/politika/sta-s...-u-beloj-kuci/
Ne zamjerite mi ... ali kad neko prospe takvo bogastvo kao sto je Vuchic danas Srbiji......
Ne mogu da vjerujem... Kakav amaterizam.. Zalosno
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 04-09-20 at 19:27.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Kesiću vrati se sa odmora!!! kakvu bi epizodu imao, nagledaniju ikad!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks