Ljudi, alapaca nema veze ni o cemuovako samo uleti, nesto random napise i ode...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Last edited by johnny bravo; 04-09-20 at 12:37.
In vino veritas
Izgubio je dps, nemoj se nervirat vise, danas je fino, nema guzve, nema talasa, podji na more odmori malo uz koje pivo, doce ti glave Dritko i Aleksa, stres je veliki kad nesto izgubis poslije 30 godina, moze i cuka da ti vrisne sto bi rekli Beogradjani.
Vidim da su se mnogi trudili da ti objasne o cemu su zapravo pricali Dritan i Aleksa sinoc, ali tebi to ocigledno ne dopire do mozga.
Nije bas previse politicki obrazovana, tj vidi se da uopste nije, nego onako plitko razmislja. Opet mislim da je to vise posledica neobrazovanja, a ne nedostatka intelekta.
Ali kako smo unistili generalno obrazovni sistem, unistili smo i dostini kriticku misao. Ali vecina je ovog puta pokazala da je dosta.
Vjerujem da ce nam obrazovni sistem u narednih 10-20 godina pokazati znake oporavka, a samim tim cemo imati i vise gradjana sa kritickim razmisljanjem, pa necemo morati da osiromasimo ovoliko i degradiramimo se u svakom smislu da bi smijenili vlast.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Dream on dear Kimmi,
"Čini mi se da mnogi zaboravljaju šta je pred nama, ne zaboravite da je 2021. popis u Crnoj Gori, u izbore se ne mešamo, ne mešamo se ni u popis, ali važno nam je da ne iščili i ne nestane srpski narod", istakao je Vučić.
https://www.slobodnaevropa.org/a/30615653.html
Ne slažemo se. Ne mogu ostati na poslu oni koji su primljeni na dogovorenim konkursima preko partije, bez obzira koliko dobro radili svoj posao. I drugi bi radili dobro svoj posao da ih je moglo zapasti, a nije ih zapalo jer su bili partijski nepodobni.
Ko je god primljen preko partije mora biti otkaz. Ili tako ili nikako. Posle onoga što su Dritani Bečić sinoć govorili mene su dobili za protivnika. Dva nesoja nijednom nijesu spomenuli mučenike koji jedva preživljavaju, nego se utrkuju da ohrabre članove vlasti da neće ostati bez posla.
Druze ako za nekoga glasas da bi ti dao posao moram ti reci da ja sebe ne vidim u toj prici.
Ja glasam za nekoga da bi mi nam omogucio ravnopravne uslove za zaposljenje. Da zakon i pravo bude jednako za sve. Samo toliko trazim a ja se u mojoj struci ne bojim konkurencije, nisam kupio diplomu no se namucio 6 godina dok sam je dobio.
Isto tako ako je neko bolji cestitacu mu i biti srecan sto cu moci nauciti nesto od nekog ko vise zna.
Kako cu se angazovati, i hocu li, vidjecu. Drago mi je za pocetak sto sam podrzao za pocetak iskru promjena.
Navrzao sam se zato sto pokusavas predstaviti da ne postoje crnogorci a da ne glasaju DPS i satelite, i da ne moze postojat CG sa 'prosrpskom' vlasti. Tu opasnu floskulu i Milo prosipa.
Malo mi je cudno da zastupas lidera koji nema plan za naredne 4 godine kako da izbavi drzavu iz kanala i kandzi visokog duga koji nam pojede privredu, porodicu, penzije, plate, obrazovanje, pravdu...
No mozda sam i ja poludio sto mi nije ambicija da vozim majbaha a oko mene ljudi da dime sa golfovima iz devedesetih...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Najgoru stvar koju DPS može uraditi za Crnu Goru je kampanja za popis.
Ako u to krenu smanjuju broj Crnogoraca rapidno.
Stavljanje znaka jednakosti između DPS i države na više nivoa, nam je potkopalo i državu i institucije i put ka EU i sažeto jebalo nam je oca.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Predstoji nam jedan veoma zanimljiv period.
Hmm, kohabitacija. Tako to zovu.
Mislim da ste malo zaboravili na predsjednika i njegova ovlašćenja, na 2/3 većinu, da direktorska mjesta koja imaju mandat ne mogu tek tako lako da se smjenjuju, otkazi se ne djele tako lako i još poneke sitnice. Naravno da nema revanšizma, pa postoje i dalje zakoni. Čak i da su željeli naišli bi na tužbe i tužbe u vrijeme korone i ekonomske krize, zar je to potrebno?! Nije to dobročinstvo, no samo zdrava logika.
Zato kažem biće zaniimljivo, za njih, mada običnim smrtnicima sve isto i dalje ćemo sjutra na posao, jer niko se nije preporodio za godinu dana -dvije, četiri, ma ni za deceniju.
Na isti nacin razmisljaju djeca ciji su roditelji bitniji clanovi DPS-a. Lezeran zivot uz obezbijedjen posao i finu platu, rad u ministaestcu ili nekoj agenciji koja radi pri vlasti, dok roditelji sipaju gorivo i daju za dzeparac djeci od 30 godina.
Ne kazem da je alapacha jedna od njih ali ovako citajuci njena pisanja na politici podjeca me na neke od njih.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Slazem se lady, moji roditelji def nece docekati normalnu penziju, ja mozda hocu, ali bar djeci da ostavimo koliko-toliko uredjen sistem. I to mi je ok.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Zagovaram? I to na CDM forumu. Sigurno će se moje zagovaranje ovdje daleko čuti i imati neslućeni uticaj.
Očigledno sebe doživljavate kao nekakve zagovornike nečega, pa me shodno tome držite za konkurenciju. Da li je to razlog zašto toliko imate problema sa drugačijim mišljenjem? Demokratija, tolerancija, ništa? Samo, "naprijed naši"?![]()
In vino veritas
Samo nisi pomenuo točenje goriva aktivistima DPSa za doček.
Pa kako da idem na takav doček?
Odbio sam da vodim sina koji trenira vaterpolo na tu "manifestaciju". I ispravno sam postupio, baš zbog branjenja od dušmana.
Privatizivali ste i izjednačili sve sa DPSom, pa i reprezentaciju.
Zato ste na izborima i potučeni do nogu.
Jer nije Crna Gora posrani DPS.
A ovo trovanje putem RTCGa, CDMa i Antene, ala Vučko u Srbiji, je možda najgadnija stvar koju ste uradili zarad partijskih interesa.
Pih
Last edited by kimmi; 04-09-20 at 12:59.
Nisi pratio izgleda. A možda pojam fašista vezuješ samo za nekog ko je sarađivao sa istima ili bi nekog da rehabilituje. Za mene je to dosta širi pojam. A kad smo već kod toga, ranju možemo i u tom kontekstu povezati sa istima. Ranko-Krsto-fašisti. Ako ovako razmišljaš. A ono zašto ja koristim tu riječ za Ranka i partiju koju predstavlja je iz razloga jer je to najveći srbomrzac koji hoda. Vozim pa ne mogu predugo
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Oko postojeće administracije...
“Promjena ne trebaju da se plaše pogotovo oni ljudi koji pošteno, stručno i odgovorno obavljaju poslove u javnoj upravi. Od njih očekujemo da taj posao i dalje rade u interesu naše države. Sada je trenutak da iskoristimo svu pamet koju imamo, sve stručne ljude bez obzira na partijsku pripadnost za dobro Crne Gore”, kazao je Konatar.
“Isto tako, svi oni koji su rukovodeće pozicije i posao u javnoj upravi koristili za lično bogaćenje, malverzacije na štetu građana i ucjenjivanje svojih kolega raznim partijskim spiskovima, ne mogu imati svoje mjesto u efikasnoj, odgovornoj i poštenoj javnoj upravi kakvu želimo napraviti”, poručuje Konatar.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks