Page 332 of 487 FirstFirst ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... LastLast
Results 8,276 to 8,300 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    U SDP-u je samo jedna osoba u javnosti prepoznata kao "kritična" a to je gejmerka čuš mene gejmčejndžerka Draginja.

S razlogom jelte. Njenog muža čeka makar istražni od 30 dana u najmanju ruku

Nije logično za očekivati da potpiše svom mužu pakao od života. Zato jeste moguće da su ove oblandice ponuđene i novoj većini na degustaciju. Značajan faktor jesu i vanjski partneri čije mišljenje itekako respektuju.

Ne bismo trebali @extravaganca pljuvati po SDP-u još ds to posle ne poližemo jer mislim da nijesi baš svjestan koliko je njihova uloga u postizbornom periodu važna.

Želi promjene i Draginja. Ne možemo biti bezobrazni. Želi dobro Crnoj Gori siguran sam, pa se nadam da je u braku dominantnija da lakše prelomi

Ostatak SDP neupitno želi promjene. Potrebno im je malo ohrabrenja jer su klaustofobični. Ta prostorija u kojoj oni misle da su, nije baš toliko opasna za samu kuću. A moraju se vratiti u realpolitiku iz koje su ispali.

Znam da su čitali forum pojedini visoko pozicionirani. Stoga, upućujem ohrabrenje da iz ovog diplomatskog saopštenja izađu kao pobjednici i da ih istorija zapamti. Ona istorija, prava, do koje im je stalo.

Ima i ona druga strana istorije takođe - smetlište.

Jak SDP trebaće građanskoj Crnoj Gori u periodu koji slijedi stoga se nadam da će pamet i čast koju u svom biću imaju pretočiti u jedinu moguću ispravnu odluku.

Sent from my Telefunken
    bas tesko safra. imali su priliku, jer smo jos juce pricali o tome. da je ovo saopstenje doslo juce ili prekjuce slozio bih se sa tvojim stavom.
    danas vec ne mogu jer su se vec svi izjasnili o trenutnom politickom trenutku.
    ovako je ispalo da su kao i vecina DPS ocekivali da djukanovic izvice zeca iz sesira. sad kad svi znamo da nece, izlaze sa ovim saopstenjem

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

U SDP-u je samo jedna osoba u javnosti prepoznata kao "kritična" a to je gejmerka čuš mene gejmčejndžerka Draginja.

Nije logično za očekivati da potpiše svom mužu pakao od života. Zato jeste moguće da su ove oblandice ponuđene i novoj većini na degustaciju. Značajan faktor jesu i vanjski partneri čije mišljenje itekako respektuju.

Ne bismo trebali @extravaganca pljuvati po SDP-u još ds to posle ne poližemo jer mislim da nijesi baš svjestan koliko je njihova uloga u postizbornom periodu važna.

Želi promjene i Draginja. Ne možemo biti bezobrazni. Želi dobro Crnoj Gori siguran sam, pa se nadam da je u braku dominantnija da lakše prelomi

Ostatak SDP neupitno želi promjene. Potrebno im je malo ohrabrenja jer su klaustofobični. Ta prostorija u kojoj oni misle da su, nije baš toliko opasna za samu kuću. A moraju se vratiti u realpolitiku iz koje su ispali.

Znam da su čitali forum pojedini visoko pozicionirani. Stoga, upućujem ohrabrenje da iz ovog diplomatskog saopštenja izađu kao pobjednici i da ih istorija zapamti. Ona istorija, prava, do koje im je stalo.

Jak SDP trebaće građanskoj Crnoj Gori u periodu koji slijedi stoga se nadam da će pamet i čast koju u svom biću imaju pretočiti u jedinu moguću ispravnu odluku.

Sent from my Telefunken
    A što da se ne pljucne na SDP? Kada se pljuje Medojević, čemu onda respekt za fašiste koji glume euroatlanske gromade poput njih koji su podupirali režim svih ovih godina. Što nisu tada bili za napredak države nego su aminovali vođine naume?

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Nije logično za očekivati da potpiše svom mužu pakao od života.
    Zato sam ubijedjen da ce smjena VDT-a biti nemoguca misija. Tu ce morati Evropa da uleti i da izlobira.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

4. The Following 2 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Ovo sad obracanje sdp gdje kazu da njihova dva mandata nisu dps-ova, dolazi malo kasno trebali su to izjaviti prije izbora.

Ovako samo pokazuju kakve su podguzne muve.

6. The Following User Says Thank You to Joksim For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    o ovome pricasmo juce. nevjerovatno ali je danas vec kasno.
    jucerasnji skup na cetinju koji nije okupio dovoljan broj ljudi plus je ispao nacionalisticki.
    sinocnje gostovanje tri covjeka koji ih ni pomenuli nisu bez kao dio DPS. cak ni ne razmisljaju o njima kao nicemu drugom bez kao o dijelu jos uvijek aktuelne vlasti
    jutrosnje saopstenje je vec kasno za bilo kakav pokusaj da izigravaju nekakvu stranku napretka u CG

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Iskreno, ne mislim da smo kao narod zaslužili onakvu trojku kakva je sinoć bila na Načisto.

O Dritanu i onome što je on pretrpio prethodna 4 dana, što nije izdržao ni LSCG svojevremeno kad je bio tas na vagi, ne bih trošio riječi. Mislim da sam dovoljno pozitivnih riječi uputio prine izbora na ovoj temi i definitivno je game changer.

Aleksa se već pozicionirao za umjereno ali i blago tradicionalno biračko tijelo, tako da bilo kakvo trpanje u nekakve nacionalističke tabore za njega baš ne stoji sem kod ispranih mozgova.

E sad Krivokapić.... Prosto ne vjerujem kakav čovjek je stao ispred jedne neartikulisane skupine i istrošenih političara. Toliko smiren, jasan, miroljubiv i razuman. Drago mi je što je svjestan političke težine koju ima i nadam se da će je koristiti, kao što je krenuo, za umirivanje pojedinaca (čitaj Medo i slični) koji bi sad ne znam što činjeli.

Definitivno je došlo vrijeme da se kadrovi devedesetih i isluženi političari pošalju u političku prošlost. Mislim da su svjesni da svako novo izazivanje podjela će izazvati revolt kod većine naroda i tu očekujem da Krivokapič odigra bitnu ulogu, da ne dozvoli dizanje glasa od takvih struktura... Krenuo je fantastično u tom pravcu.

Poređenje sa DOSom stoji i ne stoji. DOS je došao na vlast 2000 i imao previše stvari da posloži. DOS je došao na vlast u ratom razorenoj zemlji uz pomoć struktura koje su do tada podržavale Miloševića i zbog toga nije demontirao sistem. Ostali su, prije svega zahvaljujući Koštunici, i vođstvo JSO i DBa i svih kompromitovanih institucija. Zamislite da kod nas ostanu šef ANBa i Lazović, Golubović i Veljović i šef SAJa.

Druga bitna razlika je što smo mi veoma blizu EU i prethodna vlast je te pregovore usporila do besmisla usljed nespremnosti da sami sebe odnosno svoje uhapse. Ova trojka ima šansu da nas u naredne 4 godine dovede pred sami čin ulaska u EU.

Nek nam je sa srećom.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 04-09-20 at 11:21.

8. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Ne bismo trebali @extravaganca pljuvati po SDP-u još ds to posle ne poližemo jer mislim da nijesi baš svjestan koliko je njihova uloga u postizbornom periodu važna i koliki su pritisci.

Sent from my Telefunken
    Ником ова нова власт не треба да затвори врата.
    Није ни мањинском странкама, керберима дпс-а, па не треба ни сдп-у.

Али сдп нека види са собом ко су и што су.
    Сад је вријеме промјена, ако не схвате да треба да се дјела, а не чека, могу завршити као спо у србији после петог октобра.
    Имају шансу да се потпуно одвоје од дпс-а и да почну да перу образ, за шта им треба много времена а и муда које нпр дритан има.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

10. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Tako je @kimmi
    Prva pomisao mi je ako uspijemo pod broj 1 da napravimo korak u vladavini prava da imamo šanse da postanemo članica EU. DPS bi taj proces odugovlačio dovoljno dugo, nadali bi se i raspadu EU samo da ostanu na vlasti.

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Gledao sam sinoc intervju i ne mogu se otet utisku da njih trojica djeluju harmonicno, kao da su vec sve odredili i odlucili, nekako je tekla prica bez ikakvih trzavica, kao da ih ne interesuje ostalo partijsko tijelo i da iznose stavove koji su vec davno usaglaseni. Za to trebaju jaka ledja i mislim da ih neko dobro drzi i gura naprijed i odatle ta samouvjerenost. E sad jesu li to ambasade, domaci sponzori ili masoni, to vec ostavljam @Maja da nam kaze. U svakom slucaju mi se svidja ono sto sam vidio i vjerujem im.
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

Poređenje sa DOSom stoji i ne stoji. DOS je došao na vlast 2000 i imao previše stvari da posloži. DOS je došao na vlast u ragom razorenoj zemlji uz pomoć struktura koje su do tada podržavale Miloševića i zbog toga nije demontirao sistem. Ostali su, prije svega zahvaljujući Koštunici, i vođstvo JSO i DBa i svih kompromitovanih institucija. Zamislite da kod nas ostanu šef ANBa i Lazović, Golubović i Veljović i šef SAJa.
    Ако им помогне европа и нпр америка могу лако маћи те из АНБ-а, САЈ-а, ПЈП-а, и остале.
    Али не могу маћ тужилачки и судски савјет, меденицу, станковића и катнића.
    Тако да биће још кохабитације не само са милом, који је што ће најсмјешније бит, имати исту власт као некад филип вујановић, што ће рећи никакву.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    Gledao sam sinoc intervju i ne mogu se otet utisku da njih trojica djeluju harmonicno, kao da su vec sve odredili i odlucili, nekako je tekla prica bez ikakvih trzavica, kao da ih ne interesuje ostalo partijsko tijelo i da iznose stavove koji su vec davno usaglaseni. Za to trebaju jaka ledja i mislim da ih neko dobro drzi i gura naprijed i odatle ta samouvjerenost. E sad jesu li to ambasade, domaci sponzori ili masoni, to vec ostavljam @Maja da nam kaze. U svakom slucaju mi se svidja ono sto sam vidio i vjerujem im.
    Naravno. Ništa se ne dešava slučajno. Samo da vas podsjetin da Ambasada SAD napravila spot prije izvjesnog vremena sa porukom "neka bude što biti ne može..." Znao sam da će se nešto dogoditi.

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    53
    Thanked in
    32 Posts

Šta je to pretrpio Dritan pa se toliko priča o tome? Kao da je zarobljen u okovima pa ga muče i tuku svaki dan.

Što ne govorite o tome koliko je narod pretrpio? Liječe se ljudi preko smsa, gladuju, jedu jedan obrok dnevno, zaduzuju se djeci za knjige dok ih prskaju vodom iz lokvi sa dzipovima, penzioneri žive od 200 eura, rade se najgori poslovi za 300 eura i doživljavaji uvrede od šefova kao sa klipa koji je postavila forumas goozica. Poslušajte clip.

Ispadoše Dritan i Bečić najveće žrtve koji 8 godina mjesečno primaju 1500 eura i već sada imaju osiguranu penziju. Jadničci, baš su ugnjetani. Tolika sila se usmjerila na njihova nejaka pleća.

16. The Following User Says Thank You to Mladi_Werther For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    53
    Thanked in
    32 Posts

Nek se Dritan i Aleksa uzmu, da im bude lakše.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Onaj ko je pronasao i postavio ovog covjeka Zdravka Krivokapica i skrajnuo Radunovica, Mandica, Medojevica i ostale hodajuce simbole izgubljenih izbora i retrogradne price, je napravio genijalan potez. Nevjerovatno pametan potez koji sam bio ubjedjen da niko u DF nije u stanju da osmisli.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Mladi_Werther View Post
    Šta je to pretrpio Dritan pa se toliko priča o tome? Kao da je zarobljen u okovima pa ga muče i tuku svaki dan.

Što ne govorite o tome koliko je narod pretrpio? Liječe se ljudi preko smsa, gladuju, jedu jedan obrok dnevno, zaduzuju se djeci za knjige dok ih prskaju vodom iz lokvi sa dzipovima, penzioneri žive od 200 eura, rade se najgori poslovi za 300 eura i doživljavaji uvrede od šefova kao sa klipa koji je postavila forumas goozica. Poslušajte clip.

Ispadoše Dritan i Bečić najveće žrtve koji 8 godina mjesečno primaju 1500 eura i već sada imaju osiguranu penziju. Jadničci, baš su ugnjetani. Tolika sila se usmjerila na njihova nejaka pleća.
    Svaka čast druže. Isto kažem. Što smo mi pretrpjeli 30 godina dok je većina glasala i za ratove i za inflacije i za svakakva svaštočinstva, dok su proganjali i saplitali i sve radili časnim ljudima iza leđa. Časni Crnogorci i Srbi i Albanci i svi drugi su konačno dočekali promjene i slobodu. Crna Gora to je druga riječ za slobodu i ciao , a ovi što burdikuju i vole je novčanikom prijatno, doviđenja, auf wiederehen

20. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Ovo je blesav ko čita.
    Traje li još euforija? Kako ste se nasadili, svjesni nijeste!
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    Onaj ko je pronasao i postavio ovog covjeka Zdravka Krivokapica i skrajnuo Radunovica, Mandica, Medojevica i ostale hodajuce simbole izgubljenih izbora i retrogradne price, je napravio genijalan potez. Nevjerovatno pametan potez koji sam bio ubjedjen da niko u DF nije u stanju da osmisli.
    Crkva

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

23. The Following 4 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Svaka čast druže. Isto kažem. Što smo mi pretrpjeli 30 godina dok je većina glasala i za ratove i za inflacije i za svakakva svaštočinstva, dok su proganjali i saplitali i sve radili časnim ljudima iza leđa. Časni Crnogorci i Srbi i Albanci i svi drugi su konačno dočekali promjene i slobodu. Crna Gora to je druga riječ za slobodu i ciao , a ovi što burdikuju i vole je novčanikom prijatno, doviđenja, auf wiederehen
    Onom gore neću da odgovaram...ali tebi oću.

Zamisli nekog predstavnika Srba koga zovu da mole, prijete, nude, savjetuju najjači srspki intelektualci, državnici, kriminalci, da ga javno Srbi prozivaju da je izdao srpske interese i da sa svih strana upiru na njega da promijeni odluku da uđe u savez sa nekim drugim nacijama da bi skinuo nekog.

Ako misliš da to može svako da istrpi, varaš se.

Nemojte mi Dritana dirat da vas zamolim.

Last edited by kimmi; 04-09-20 at 11:44.

25. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Crkva

Znaci Crkva ima toliki uticaj na DF?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Onom gore neću da odgovaram...ali tebi oću.

Zamisli nekog predstavnika Srba koga zovu da mole, prijete, nude, savjetuju najjači srspki intelektualci, državnici, kriminalci, da ga javno Srbi prozivaju da je izdao srpske interese i da sa svih strana upiru na njega da promijeni odluku da uđe u savez sa nekim drugim nacijama da bi skinuo nekog.

Ako misliš da to može svako da istrpi, varaš se.

Nemojte mi Dritana dirat da vas zamolim.

Dritan je brat ali mi smo ti koji smo trpjeli kimmi, možda ti nisi ali ih masu ima koji jesu ;9, ne moraš ti Dritana od mene da braniš

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Andrija Mandić je četnički vojvoda koji je tu titulu prihvatio od četničkog vojvode iz Drugog svetskog rata.
    Andrija Mandić je osudio presudu Haškog suda Ratku Mladiću.
    Ende.
    Dijelom ti je već dogovoreno. Staviš na vagu, ko više mrzi svoj narod, Ranko ili Mandić i odgovor će ti se sam kazati.

Ne bismo trebali @extravaganca pljuvati po SDP-u još ds to posle ne poližemo jer mislim da nijesi baš svjestan koliko je njihova uloga u postizbornom periodu važna i koliki su pritisci.

Sent from my Telefunken
    Ma Draginja je nebitna totalno. Ona je tu da igra igrice. I proba namaći koji glas. Kako bi opet ušli pod gospodareve skuti.
    Ono što je SDP godinama radio je veći problem. Aminivao vladavinu DPS a. Podijelio Crnu Goru više nego DPS. Upravo je Ranja taj koji je htio tu zastavu, tu himnu, taj jezik, tu crkvu. O kome se raspravlja i danas. Htio je naciju na silu. Zaboravio je pola naroda Crne Gore, i predstavio ih kao da su gubavi. Istog onog naroda koji je sad zbacio diktatora. Onda toliko partijskog zapošljavanja, tendera itd. Nemam vremena da pišem previše. Dovoljno je.
    Ono u čemu je Ranko bio odličan je demagogija i bio je fenomenalan predsjednik skupštine.
    Last edited by extravaganca; 04-09-20 at 11:51.

29. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Quote Originally Posted by aLaPaCha View Post
    Ovo je blesav ko čita.
    Traje li još euforija? Kako ste se nasadili, svjesni nijeste!
    Cita ko god je ovdje.

Euforija traje jos.

Treba sacuvati dostojanstvo i u porazu. U zlu se ne ponizi u dobru se ne uzvisi.

31. The Following User Says Thank You to Joksim For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Nisam iz SDP-a niti bilo koje partije, ali da prokomentarišem:

Kreten sa Cetinja je kreten i zaslužuje svaku osudu.
    Takvi ekstremistički idioti su između ostalog proizvodi ideološki homogenih sredina gdje je malo ili nimalo kontakta sa suprotnom stranom.
    Kad si okružen istomišljenicima i živiš u eho komori lakše je dehumanizovati suprotstavljenu stranu.
    Zato ih prije ima na Cetinju, u Pljevljima, Beranama, Rožajama negoli u nekim mješovitim sredinama.

Ali naravno, sredina nije izgovor. Glavni problem je u tim glavama.
    Saglasan.

Međutim, treba imati na umu da je tokom proteklih devet mjeseci organizovano bujao nacionalizam na ulicama naših gradova, uz, pored "naših" jastrebova, svestranu i zaglušujuću medijsku i političku podršku iz Beograda, Banja Luke i Moskve. Taj nacionalizam je, nažalost, prošle nedjelje pobijedio, u slavlju se potpuno ogolio i doživio kulminaciju. Sve to je moralo proizvesti reakciju. Jedna od tih reakcija je ova na Cetinju. Nikako je ne pravdam, naprotiv, sramni su incidenti na Cetinju, a gospodin koji je pričao za N1 treba da snosi krivičnu odgovrnost. Samo navodim postojanje kauzalnosti, akcija i reakcija.

I nažalost, biće ovoga još. Tvoje opažanje je dobro - najviše u homogenim sredinama. Da parafraziram opozicionog superstara - "cijena slobode". Samo je pitanje ko je plaća (dotični ne, sigurno).
    Last edited by johnny bravo; 04-09-20 at 12:01.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Saglasan.

Međutim, treba imati na umu da je tokom proteklih devet mjeseci organizovano bujao nacionalizam na ulicama naših gradova, uz, pored "naših" jastrebova, svestranu i zaglušujuću medijsku podršku iz Beograda, Banja Luke i Moskve. Taj nacionalizam je, nažalost, prošle nedjelje pobijedio, u slavlju se potpuno ogolio i doživio kulminaciju. Sve to je moralo proizvesti reakciju. Jedna od tih reakcija je ova na Cetinju. Nikako je ne pravdam, naprotiv, sramni su incidenti na Cetinju, a gospodin koji je pričao za N1 treba da snosi krivičnu odgovrnost. Samo navodim postojanje kauzalnosti, akcija i reakcija.

I nažalost, biće ovoga još. Tvoje opažanje je dobro - najviše u homogenim sredinama. Da parafraziram opozicionog superstara - "cijena slobode". Samo je pitanje ko je plaća (dotični ne, sigurno).
    Ista ti je suplja prica kao ova koja kaze da je srpski nacionalizam po ulicama posle pobjede odgovor na 30 godina diktature i represije.

Nekako svoj naiconalizam ne smrdi kao tudji, uvijek se za njega nadje neka rijec razumijevanja. Ne bi mi no samo reagujemo. Pi.

Thanks Thanks Given 
    19,086
    Thanks Thanks Received 
    8,897
    Thanked in
    4,328 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Šta mislite hoće li na sljedećem popisu 2021 porasti broj Srba s obzirom na pretpostavku da će se u narednom periodu lakše dolaziti do posla ako si Srbin?
    Ovo kažem imajući u vidu da se nacionalnost u CG mijenja prema političkoj pripadnosti.
    Ako stvari događaje u budućnosti percipiraš kroz prizmu prošlosti,onda ... ma zar je bitan odgovor,dok tako gledaš na stvari.Izmijeni percepciju,onda ti neće biti bitni brojevi sa popisa

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Napravit pod hitno test za sve te ustanove,mogu se kladit sa bilo kime,da ih je polovina nepismeno,ali bukvalno...
    Prije reci tri cetvrtine. Ne znam koliko puta mi se desilo da udjem u kancelariju zgubidana koji kazu "ne mozemo to da zavrsimo, to zna kolega Marko ali je on odsutan danas".

Tim je vaznije zadrzati preostalu cetvrtinu, "kolegu Marka", koji em radi za cetvoricu em zna cio posao u prste.

36. The Following 5 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Page 332 of 487 FirstFirst ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)