Moram prokomentarisati sva dešavanja ovih dana, toliko sam postova štrikirala usput za odgovore, međutim, nema svrhe neki su napisani prije 150 strana...
Prvo moram da kažem da sam šokirana pozivima na okupljanja...nakon slavlja ovo okupljanje je zbilja čudno i stručnjak koji ga je smislio samo neka je zdra'o... na dvostruke aršine smo navikli, pa ne čudi što neka okupljanja mogu a neka ne mogu (iako sam ja protiv svih okupljanja, ne zbog korone, nego i inače) ali ako je nešto jasno vidljivo, onda nećemo kupit trunje!
Ruku na srce, mnogo vjerujete, generalno, ekipi koja je kroz decenije iza nas pokazala da nije bolja od ove ekipe koju pljujete.
Ja bih ipak bila manje euforična.
Očekivala sam sudeći po forumskoj euforiji mnogo više procenata za Dritana... ako je već faktor promjena a jeste, ako je već proglašen vođom a jeste, ako je ovoliko obožavan, hmmm da li je-kako onda nema više glasova?
On je sad u ok poziciji kao faktor odluke, i vjerujem da će u budućnosti on biti taj koji će imati najjaču partiju u parlamentu ali dotle, okružen je iskusnim vukovima....oće li ga fermat?
Gledala sam ih večeras, moji su utisci podijeljeni...pozitivni definitivno, ali nijesam euforična...Dritan vrlo jasan precizan, ali po mojoj procjeni zelen za izazove koji ga čekaju i koji su se već obrušili na njega i što mu sigurno ne pada lako...Beča ima potpuno ok retoriku samo što mu ne vjerujem a i voli da je bitan pa se bojim da će mu zasmetati Dritan.....
Krivokapić je potpuno iznenadjenje, ali mene brine što je očigledna konfuzija između onoga što je on predstavio i postavio kao partijski cilj i što mu je obezbijedilo prilično veliku (po mome mišljenju nedopustivo veliku) podršku i ostatka ekipe koju predstavlja...nadajmo se da su moji strahovi neopravdani.
Srećne bile promjene, nemam ništa protiv promjena pogotovo ovakvih kakve najavljuju ova tri čovjeka, pa tu smo ćeraćemo se.
Što se tiče fotografija sa današnjega skupa, čega se pametan stidi, budala se ponosi! Samo da se nadamo da će ovo proteći bez tenzija i da će stvarno biti samo podrška dps-u.....ne bunite se, nemate moralno pravo da se bunite zbog ovoga okupljanja ako ste se godinama okupljali radi podrške df-u ili protiv režima, svejedno....
p.s. nemojte o zastavama više kumim vas bogom! Jes da ja preferiram ovu crvenu ali brate hiljade postova ste ispisali oko ovoga!
Last edited by zvoncica; 04-09-20 at 02:19.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks