Samo da se upre da se naplati poreski dug i zaplijeni imovina ekipe oz granda, eto ti milijarda da se prevazidje kriza.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ajde sve i nekako, ali nije mi jasno kako ce ovi DPS-SD-BS-Albanci-HGI da rade negdje kad budu se kresali viskovi u drzavnoj upravi?
Zamisli lika koji, zbog partije, nikad nije nista radio a primao 500e, sada mora da kicmu iskrivi u VOLI/Lakovic za 350e.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
https://pvnovine.com/ekskluziivno-ra...i-pravoslavci/
jel ovo tacna vijest
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Tigrovopokusavam da shvatim duhovito vas komentar.. Jeste da su me povezivali sa g. Trumpom, ali u nivou koji ste vi spomenuli - nisu nikad.
Mogu vam garantovati, da je Maja bilo kome savjetnik, taj bi bio na celu Drzave u kracem roku nego sto bi se misao razvila bilo kome..
Ali, obzirom da me to ne zanima.. Odoh na Medjunarodna Desavanja. :*
Budite dobri i igrajte se.
Hvala Lepo
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
od Dinose samo mi ovo zapade za oko ovaj pasus "A znam da voliš Crnu Goru. Možda i više od mene jer ja volim Albaniju više od tebe."
sto je htio reci pjesnik?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Prica o takozvanoj preglomaznoj drzavnoj upravi a tek treba da je popunjavas svojim kadrovima kao i o voznom parku su goli populizam i sve je to irelevantno i kap u moru. Problem su korupcija, slabost u prikupljanju prihoda, nepostojanje adekvatnih investicija, neizgradjen biznis ambijent i povjerenje u institucije. To je nesto sta treba rjesavati a ovo su sve ostalo trivije. Cu, prodacemo majbah i slicne trivije. E ako im to budu potezi za palinjanje narodnih masa znaci da se kiksa tamo dje treba. Drzavna uprava treba da se osnazi a finansijsku konstrukciju za novozaposlene ces naci u smanjenju broja funkcionera koje je DPS namnozio i njihovih enormnih plata kao i ostale beneficije koje prihoduju tzv varijabile, dnevnice, kola i slicno. Treba nam posvecena i efikasna drzavna uprava koja trenutno ne moze podnijeti te izazove a isto tako nam trebaju ljudi koji ce srcano i predano raditi za platu od 450 € Znate li koliko je takvih spremnih za tako nesto?
Kakvi su ovo gmazovi i uhljebi. Uzet im sve pozicije i kadrove nesposobne smijeniti do zadnjega.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Šire su ruke nego ovi naši kod kojih se ništa ne može zaraditi. Pod uslovom da se zaposliš, a uslov je promjena ideologije, opuč od posla, moljenje, špijavanje...i još da im budeš doživotno zahvalan zbog posla. Težak je život na Balkanu a lak u Njemačkoj, Švedskoj, Holandiji...
Oni su izmislili socijalnu pomoć. Oni su tvorci socijalizma i komunizma..Karl Marks, Engels i drugi. Zamisli kralja Nikolu kako daje socijalnu pomoć? Ili Karadordja i Miloša Obrenovića?
Backup-ove......for ril or for fejk? xaxa
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Glupan indoktrinirani koji je cijelog života bio povlašćeni sloj na račun titoističkih vlasti, pa sa Milom nastavio. Bori se da Cetinje ne prodje kao Sarajevo a mi u NATO paktu.
Takve tipove je izbacivao komunizam. Davao im nezaradjene plate, naročito Cetinjanima u lakoj industriji( što sad ne pokrenu laku industriju ti mozgovi ?) po političkoj direktivi, pa imali vremena za blebetanje, busanje u junačka prsa i ćakulanje.
70 godina imaju benefite.
Last edited by Mladi_Werther; 03-09-20 at 22:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks