Page 315 of 487 FirstFirst ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... LastLast
Results 7,851 to 7,875 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    Podgoričani za nekoga pričaju svašta, e pa a ne postoji većih splačina u državu od ovija iz PG

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Nemojmo sa ovakvim pricama po gradovima... U svaki grad i svako selo ima ljudi i neljudi.

Poenta je da vecini stanovnistva pokazemo da se moze zivjeti i bez straha od rezima, i da cemo kreirati jednu CG dje nece ljudi misliti da imaju babarogu iznad glave cijelog zivota.

Nije svako prirodno kurazan. Ne reagujemo svi isto na strah. Radicemo na tome da smanjimo znacajno kolicinu straha, a onda ce dobrota ljudi lakse isplivati na povrsinu.

Samo ljudima treba pokazati da se moze bez DPSa i da se necemo prikljucit Srbiji. A kad to vide u narednim godinama, mnogo ce se drugacije gledati stvari.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

2. The Following 2 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

noćas u emisiji Načisto gosti - Abazović, Bečić i Krivokapić. vjerujem da će biti zanimljivo

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    U što ćeš da se kladimo? Neće ući u novu vladu ali će dati podršku nekim zdravim predlozima u skupštini itd.

Kolko znam nisu bili na sastanak "državotvorne koalicije"...

Ogroman kolač je biračko tijelo DPSa, pozicioniraće se oni neđe između, ne brini...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Не знам у шта, али би се ваљало кладит.
    СДП неће пропустит шансу да одбрани црну гору и пар министарстава.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    Evo da ti ja odgovorim da ne generalizujes previse, Cetinje je klasican primjer prokletstva "ima pa nema", od najprogresivnijeg grada u SFRJ i ekonomski i kulturno, doslo se do nivoa propale varosice, svi znamo ko je za to kriv, a u beznadju i prokletstvu ratova devedesitih je ostala jedino ljubav prema jedinoj pravoj Crnoj Gori, bez rezerve i bez interesa. To sto je Milo zakuva i ispra svijest cijeloj drzavi, napravio podjele duboke nekoliko slojeva, od kojih se ne vidi ni tracak istinske ljubavi medju ljudima, napravio strah i ubacio elemente sudnjeg dana, e to je razlog sto je vecina glasala kako je glasala, jer ako ostanu i bez toga jada drzave ostali su bez icega. Ne podrzavam DPS i smatram da treba da idu po svaku cijenu jer su bolest moderne Crne Gore zajedno sa SD koji je tumor, ali objasni ti nekome da za revitalizaciju i oporavak Crne Gore moras unistit ono sto ti se predstavlja kao jedini nosilac suverenosti i integriteta te iste Crne Gore. Zajebana rabota, porazmislite malo i zivite nekoliko godina na Cetinje, pa cete znat. Nije narod kriv sto je obmanut i izmanipulisan.
    U potpunosti se ne slazem, ne odnosi se samo na Cetinjane i ovu situcaciju nego na svaku mogucu, apsolutno je narod kriv sto je izmanipulisan.
    I dok svako ne prihvati odgovornost za ovo stanje u drzavi nikad necemo ici naprijed.
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ajde stari ljudi, ali ovi što se 'čuju' preko vibera/fejZbuka i ostalog da nemaju pristup informacijama i da su ograničeni na samo jedan medij (tv/novine) i da gutaju sve te splačine? I da drže glavu u pijesku sve ove godine?

Narod je odgovoran jer narod bira (čitaj zaslužuje) tu vlast.

O mlađima da ne govorim.

U moje biračko mjesto 4 glasa za URU, pozitivno se iznenadih iskreno
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

8. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    U potpunosti se ne slazem, ne odnosi se samo na Cetinjane i ovu situcaciju nego na svaku mogucu, apsolutno je narod kriv sto je izmanipulisan.
    I dok svako ne prihvati odgovornost za ovo stanje u drzavi nikad necemo ici naprijed.
    Milo je kriv za sve.

Ovo ti je ogromna tacka na kraj prethodne recenice.
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Ja sam glasao jednom Medojevica, jednom Pajovica. Jednom su me zeznuli i vise ne. Ali kad nekoga glasas 30 godina, tu nema govora o tome da si izmanipulisan i prevaren, to je saucesnistvo u zlocinu.

11. The Following 5 Users Say Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Danas sam čuo da su mladi iz Rožaja prije neki dan kolima "opkolili" neku crkvu, svirali i vrijeđali popa i tražili da izađe iz crkve, upućivali prijetnje itd. Zbog situacije koja je tog dana bila napeta, crkva nije dala da se o tome proširi vijest kako se ne bi stvarala neprijateljska atmosfera. Toliko.

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    53
    Thanked in
    32 Posts

Alma Ljuljanaj, direktorica agencije za materijalne resurse, poziva na skup za odbranu drzave. Ode lijepa Alma na biro rada, ali valjda je uštedjela nešto za prvo vrijeme da ne mora odmah raditi s nama u Ideu i HDL.

14. The Following User Says Thank You to Mladi_Werther For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ajde stari ljudi, ali ovi što se 'čuju' preko vibera/fejZbuka i ostalog da nemaju pristup informacijama i da su ograničeni na samo jedan medij (tv/novine) i da gutaju sve te splačine? I da drže glavu u pijesku sve ove godine?

Narod je odgovoran jer narod bira (čitaj zaslužuje) tu vlast.

O mlađima da ne govorim.

U moje biračko mjesto 4 glasa za URU, pozitivno se iznenadih iskreno
    Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Ja sam glasao jednom Medojevica, jednom Pajovica. Jednom su me zeznuli i vise ne. Ali kad nekoga glasas 30 godina, tu nema govora o tome da si izmanipulisan i prevaren, to je saucesnistvo u zlocinu.
    Momci, bez namjere da se raspravljam sa vama, ovo sto zborite je ka da slusam Mila, netrepeljivost i osudjivanje jedne grupe ljudi. Narod se ne razumije u visu politiku. Ocemo li sad da progonimo ove, sto su po vama, do sad podrzavali DPS? Znate li njihove razloge, svih 150.000 ljudi? Malo skalajte, zna se ko je neprijatelj drzave.
    two things are infinite:

16. The Following 6 Users Say Thank You to jakov_ct For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Danas sam čuo da su mladi iz Rožaja prije neki dan kolima "opkolili" neku crkvu, svirali i vrijeđali popa i tražili da izađe iz crkve, upućivali prijetnje itd. Zbog situacije koja je tog dana bila napeta, crkva nije dala da se o tome proširi vijest kako se ne bi stvarala neprijateljska atmosfera. Toliko.
    Srbijanska žuta štampa bi o tom pisala na naslovnim stranama već poslije sat vremena.
    Podjednako vjerovatno kao da kažeš da su mladi Rožaja prikačili crkvu za kamion i odvukli u Novi Pazar a ovi ćutali zbog mira u kući.

18. The Following User Says Thank You to pg020 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Momci, bez namjere da se raspravljam sa vama, ovo sto zborite je ka da slusam Mila, netrepeljivost i osudjivanje jedne grupe ljudi. Narod se ne razumije u visu politiku. Ocemo li sad da progonimo ove, sto su po vama, do sad podrzavali DPS? Znate li njihove razloge, svih 150.000 ljudi? Malo skalajte, zna se ko je neprijatelj drzave.
    Ne ne, neka zvučim kao Milo, ali gutanje selektivnih informacija i zatvaranje očiju kao da ne živimo tu, šta je to po tebi? Zaveden narod?

Nemam ja moć da ikog osuđujem, ali nešto ne bih ni da zavijam u oblande ljude koji govore: a viđi kako je visok, a kako je lijep, a kako mu ga je reka'! - dok im frižider zjapi prazan u pozadini..
    Zaveden ili ne, neće im biti pomoći dok sami ne progledaju - a šansa im je pružena
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

20. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by pg020 View Post
    Srbijanska žuta štampa bi o tom pisala na naslovnim stranama već poslije sat vremena.
    Podjednako vjerovatno kao da kažeš da su mladi Rožaja prikačili crkvu za kamion i odvukli u Novi Pazar a ovi ćutali zbog mira u kući.
    То се десило прекјуче и црква је тек јуче то објавила. То су урадили исти они који раде оно у ПВ.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Primjećujem na Forumu povećanu kuknjavu oko toga kako nam je promjena bila prijeko potrebna, ali ne na krilima Crkve i DF-a. Isto tako primjećujem da URA ima 5.5%, i pitam zabrinute forumaše koji pozdravljaju promjenu ali problematizuju način, zašto joj nisu dali veću podršku? Mislite da mene oduševljava to što DPS i DF imaju 67.61% glasova?

Takođe bih volio da unaprijed preskočite opravdanje sebi kako niste glasali za DPS, nego za SDP i slično. Znalo se od početka kampanje šta je glas za promjenu, a šta je glas za kontinuitet, i jedina nepoznanica je bio odnos snaga u jednom i drugom bloku.

Ne krivim vas previše, iako me boli ovih 5.53%, a vala i Aleksinih 12.54%, ali ne može se vršiti polarizacija đe ste bili direktni saučesnici, a poslije pozdravljati promjene i istovremeno plakati za rezultatom te polarizacije. Svaka promjena u društvu (pa i svijetu) počinje od osobe koju vidite u ogledalu, a čovjek može samo da se nada da će sredina prepoznati to kao dobro, i slijediti primjer.

No dobro, prvi koraci su uvijek nesigurni.
    Last edited by LostInHollywood; 03-09-20 at 13:45.

23. The Following 6 Users Say Thank You to LostInHollywood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Mislim da bi trebali/morali, mi kao gradjani - nosioci suverenosti CG (Ustav CG) za razliku od svih politicara da budemo maksimalno odgovorni za svaku napisanu rijec ovdje, i izrecenu u realu. Prvo savjest, procjena odgovorne mjere za CG zajednicu, pa izjava.
    Analizirajuci izjave, akcije i reakcije politicara ... bolje da se svi uozbiljimo.
    Svaka rijec - nosi mjeru. Nema veze sa autocenzurom misljenja, nego sa zdravim razumom.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 03-09-20 at 13:47.

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ne ne, neka zvučim kao Milo, ali gutanje selektivnih informacija i zatvaranje očiju kao da ne živimo tu, šta je to po tebi? Zaveden narod?

Nemam ja moć da ikog osuđujem, ali nešto ne bih ni da zavijam u oblande ljude koji govore: a viđi kako je visok, a kako je lijep, a kako mu ga je reka'! - dok im frižider zjapi prazan u pozadini..
    Zaveden ili ne, neće im biti pomoći dok sami ne progledaju - a šansa im je pružena
    Milo mi je kad naidje ovako neko ko svojim stavovima i ubjedjenjima pokusava da izmjeri svoju inteligenciju. Pola poena dodaj i za zaveden narod, ali na pravi IQ, jer si u pravu. Imas moc osudjivanja i koristis je kao los gospodar. Sad cemo da stigmatizujemo svakoga ko je glasa za DPS? Ili da osudimo one koji su na najgori moguci nacin iskoristili to povjerenje i kojima je drzava bila ***** 30 godina? Svi smo mi djeca ove drzave, a ka svaka dobra djeca ne treba da se svadjamo no da pomognemo roditelju kad je bolestan. Sansa im je pruzena i sto sad ako ne progledaju, egzil? Batalite retoriku Milovu, svako od nas ima brata srbina i brata koji je glasa DPS, umjesto da se nalazi nacin da se uklopimo zajedno treba da brojimo pruzene sanse.
    two things are infinite:

26. The Following 2 Users Say Thank You to jakov_ct For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Ljudi, ostavite Cetinjanima i njima slicnima da sami skontaju sta je bolje po ovu drzavu. Mi smo sad na potezu da pokazemo i njima i svim narodima ove drzave da diskriminisanih ne smije biti, da su svi jednaki i da svi imamo mjesto pod suncem. Kad osjete Cetinjani da drzava nece nidje, a da im je ujedno mnogo veca sansa da se zaposle i profesionalno ostvare, necemo imati vecih saradnika od njih. Ali tezak put je do tog ekonomskog progresa, a moramo brzo da delamo, jer.. rate pristizu...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

28. The Following 3 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Milo mi je kad naidje ovako neko ko svojim stavovima i ubjedjenjima pokusava da izmjeri svoju inteligenciju. Pola poena dodaj i za zaveden narod, ali na pravi IQ, jer si u pravu. Imas moc osudjivanja i koristis je kao los gospodar. Sad cemo da stigmatizujemo svakoga ko je glasa za DPS? Ili da osudimo one koji su na najgori moguci nacin iskoristili to povjerenje i kojima je drzava bila ***** 30 godina? Svi smo mi djeca ove drzave, a ka svaka dobra djeca ne treba da se svadjamo no da pomognemo roditelju kad je bolestan. Sansa im je pruzena i sto sad ako ne progledaju, egzil? Batalite retoriku Milovu, svako od nas ima brata srbina i brata koji je glasa DPS, umjesto da se nalazi nacin da se uklopimo zajedno treba da brojimo pruzene sanse.
    Ja ne sudim, niti imam moć da sudim Jakove, samo prokomentarisah tvoju naivnost 'zaveden narod', to je tako bio banalan zaključak da sam morao da ti odgovorim..
    Treba li neko drugi sjutra da dođe i da nas opet zavede? Nisam ja protiv tih ljudi ako na to misliš, ne pada mi na pamet nikakve represije ili što gođ, represija će doći po zasluzi za ove koji su taj narod 'zaveli'.
    I ja ne znam stvarno kako si ti uopšte uspio da me uporediš sa (ni manje ni više) Lomijem? Tebra, nećemo da se vrijeđamo...

30. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Svi su ljudi u CG u istom koshu, ma koliko djelovalo u nijansama drugacije.
    Izbori su valjda zavrseni (tema). Rezultati su pokazani, i sad je vrijeme za projekcije nove Skupstine.
    Pitanja su:
    Kad?
    Ko?
    Sta?
    Nek su razum i savjest na prvom mjestu. Srcem se vec glasalo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Valjda su noćas na TV-u sva 3 lidera, vjerovatno ćeš dobiti neke odgovore ili grube smjernice..

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Medo na naslovnoj CDMa

https://m.cdm.me/politika/medojevic-...znanja-kosova/

Po***** mu se usta, eto...

Ima li ko da ga povuče za uši i kaže mu da začepi gubicu šizofrenu?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

34. The Following 4 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

***** jedno iskvarcano, gmaz jedan odvratni.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja rekoh da mi kao gradjani moramo biti odgovorniji i zreliji od politicara uvijek. Gradjani su kontrola mjere. To i jesmo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Moraće se prije ili kasnije ograditi od njega..

Page 315 of 487 FirstFirst ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)