3 nedelje - trolovanje, registrovanje desavanja, snimanje, trijeznjenje...Uspjeh.
Hvala Lepo
Sad pricah s covjekom od 70 godina koji je pravi patriota i covjek ne moze da spava od nervoze jer su troprstasi dosli na vlast. Bojim se da neku muku ne napravi ovima sto burdikuju jer je pun safre i brige za drzavu. Rekao je cak da je spreman i za to. Ja vala ne bih isao tako daleko, nego on misli da ako su ovi dosli na vlast da automatski postajemo Srbija![]()
Opustite se...
po mojim analizama ..
Sve je ovo dobar film.
Trenutno je tek priprema za "treshenje tepiha"..
Akteri poznati?
Sredstva (vec vidjena)?
Uloge podijeljene po dejstvima, svaki cm "tepiha"?
Svi svoju oblast..?
move - countermove
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 02-09-20 at 14:32.
DPS okuplja one osobe koje bi sve i svakoga spalile za svoj merak i dobitak. A takvih je puna Crna Gora. Vrhovni esalon DPS rizikovao bi bukvalno sve pa i mir za racun korita i plijena koji se zove Crna Gora, a nizi esaloni nisu vrijedni pomena, oni nisu tu da bi imali misljenje nego da se buskaju kako im je bolje od naroda jer su majkine lukavice. Uglavnom da nismo na evropskom kontinentu + 21 je vijek + involvirani su NATO i EU ovdje bi Milas i ekipa napravili scenario iz devedesetih dok si rekao piksla. I to pod uslovom da prije toga ne omunje izbore.
Najgore je sto CG ima 150.000 ljudi koji kao prvo nista nisu mogli/smjeli da urade unutar DPS za korist Crne Gore, a kao drugo mozda nista nisu i htjeli sve i da su mogli. Jedan Tito pa je morao da se pazi od svoje Partije, jedna Sjeverna Koreja napravi atomsku bombu, najtotalitarnija drustva imaju vise nacionalnog i demokratskog od DPS.
Najveci gubitnik ovih izbora je DPS, najveci pobjednik je URA... ovaj nalet klero-cetnicko-fasisticke ideologije ce da splasne i stvari ce doci u normalu. Jednostavno URA ne smije da dozvoli situaciju da za 4 god koalicija koja sad ima 37 mandata uzme vecinu. U jednom trenutku tokom izborne noci DF se ponadao bio i tome, mislim da je tako Slaven Radunovic nastupio...za njih je URA nuzno zlo i nista vise. Po meni jedan od najcistijih zakona koje je DPS predlozio je zakon koji ih je oborio, i mislim da SPC nije uspjela toliko da utice na izbore koliko je to uradila korona i lose saobracajne veze sa inostranstvom
Vidjecemo koliko ce URA imati snage da izdrzi pritisak procrnogorskih snaga sa jedne i zelje prosrpskih snaga sa druge strane...kako sad vojvoda da objasni Vucicu zasto CG ne povlaci priznanje Kosova
Uglavnom bice veselo.
Za Pravo Cast i Slobodu Crne Gore !!!
Joj boze hvala ti sto sam Srbin. Hvala i nasim precima koji su se postarali da nam bude ovako lepo.
....... nastavlja se..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 02-09-20 at 14:50.
Na nezrelo i amatersko postupanje sada pobjednike koalicije lako je prikačiti i inscenirati incidente.
Moraju se primiriti sa barjačenjem i šenlučenjem, rade u korist svoje štete.
Da se podsjetimo demokratije odlazeć režima. Danas je Mijo uplatio 1000 eura islamskoj zajednici zbog ataka na njihove prostorije
Ljubav
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 02-09-20 at 15:05.
Andrej Nikolaidis:
"Velikosrpski nacionalizam je poražen u ratovima devedesetih. Nizao se poraz za porazom, poniženje za poniženjem. Đukanović je Zakonom o slobodi vjeroispovijesti objavio da je spreman da raskine svaku vezu Crne Gore sa tom ideologijom. Onda je Amfilohije uspio stvoriti politički pokret, političko pravoslavlje, koje je objedinilo nacionalistički resantiman i socijalno nezadovoljstvo i pritom pronašao saveznike među izvorno proevropskim i suverenističkim političkim subjektima i poslovnoj eliti koja stoji iza njih.
Da, ONI sada misle da je njihovo vrijeme napokon došlo i žele osvetu. Na toj energiji su i pobijedili na izborima. Zašto bi sada stali a tu energiju ugušili?
Ako postoji racionalan odgovor na to pitanje, tu leži jedina nada da Crna Gora ne potone u fašizam."
https://www.tacno.net/podgorica/andr...vor-fasistima/
In vino veritas
Jeste. SPC ga je proglasila nepoželjnim, ali nema sumnje da je Andrija morao tešiti Vučića i objasniti mu da se vladika pita, mnogo više nego Andrija.
E tako će biti i u vezi nepovlačenja priznanje Kosova.
Nema su tu šta objašnjavati.
Možeš reći da crkvu u CG vode ovakvi ili onakvi ljudi, ali da su glupi...to nikako.
Bukvalno nijedan pogrešan potez nisu povukli od kad su došli u otvoren sukob sa režimom.
Može se reći da su potpuno nadigrali režim, iako po pririodi stvari ne bi trebali da su vičniji tom poslu od iskusnih partijskih kadrova.
Tako da budi ubedjen da crkva u CG neće ni pominjati pitanje Kosova, a kamoli insistirati na njemu.
Mislim da ne treba objašnjavati zbog čega.
A neće se ni Vučiću morati objašnjavati, jer ni dramoser nije baš siso vesla.
Ovaj ispodprosecni rezimski kolumnista, koji se lazno predstavlja kao pisac, se uplasio za svoje privilegije, a i to da moze da se predstavi kao pisac iz Crne Gore. Jadnicak i dalje prdi o velikosrpskom nacionalizmu.
Lepo je videti sve ove nistarije kako placu. Tek ce da boli![]()
Zajeba se i Zorica Kovacevic sa kolektorom u Danilovgradu ... ta greska kostace je vlasti sve zbog losih savjetnika...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks