Vrijedi poslušati.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovo ne moze ovako.... Jedan na cdm veli da manjine ostaju vjerne vodji
"Narednih dana sješćemo sa drugom albanskom koalicijom i sa ostalim manjinskim partijama da bi razgovarali oko pozicioniranja sa budućom većinom u Crnoj Gori., kazao je Genci Nimanbegu, potpredsjednik Force za Radio Slobodna Evropa na albanskom jeziku.
Na pitanje kako vidite konfiguraciju buduće većine u Crnoj Gori Nimanbegu je odgovorio:
“Ovo će biti nova realnost, i ova realnost će imati svoje izazove sto se tiče atlanskih i evropskih integracija jer je činjenica da je prosrpski blok dobio 37 mandata što je veliki rast. To znači da će Crna Gora imati promjene koja ce imati novo pozicioniranje u mnogo pitanja, i mi kao albanski faktor u Crnoj Gori učinićemo sve da obezbjedimo dobre odnose sa susjednim državama i nastavak euroatlanskih integracija", kazao je on.."
Evo uvatih sebe da ću da branim DPS.... da mi je neko rekao da ću to dočekat, rekao bi mu da laže! nego....
Što je toliki problem skup DPS-ovaca?
Jeli opozicija 30 godina posle svih izbora organizovala proteste "jer su pokradeni"?
Kojom logikom je onda zabranjeno DPS-u da kmeči ako su sad oni izgubili izbore?
Svrha skupa je da se neda Crna Gora tek tako nekome ko voli Srbiju, da se ne isticu druge zastave vec da budemo svi jednaki kao pred Bogom tako i pred ljudima, ne znam sta se tu ima razumjet?
Nek vlada Crnom gorom ko god hoce, ali brate mora se postovat Crna Gora, narod koji zivi u njoj i njena zastava kraj price.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Đe si ti bio svo vrijeme do sada? Samo par vas non stop Srbiju pominje. Ja ponekad mislim da ovi što pišu isključivo o trobojkama i Srbiji, da su neki žestoki radikali u duši, nemam drugo pojašnjenje za toliku opsesiju Srbijom. Kada se priča o lopovlucima ne da ih nema na ovoj temi, nego samo dođu da pljucnu na nekog iz opozicije, da se postavi neka "šaljiva" slika na račun toga kojeg pljuju i to je to.
Primjećujem da je najveći fetiš priča o zastavi.
Idemo opet učitavanje. Ne smijem te citirat', reći ćeš da sam opsjednut tobom.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
EU će sada usuti novca koliko treba budite sigurni u to. Zauzvrat hoće samo pošten pristup integracijama, reformu uprave i stabilnost.
Uvrijedi li se Milacic kad mu kazu mrco
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Vlado je vracen sa granice, htio je da posjeti majku u HN.
MRŽNJE. Evo da kapitalizujem jer ćeš opet A4 post o nebitnim stvarima. MRŽNJA je poenta, shvataš li šta je mržnja, a šta je kritika, nezadovoljstvo, nepovjerenje, strah, skepsa i sve ostalo. Mnogima da kažeš "Vala nema ništa od Kosova, davno je izgubljeno" odmah bi dobio "Ti MRZIŠ Srbiju!" Od hiperbole nema sreće a pogotovo nema dijaloga.
Sukladno općim uvjetima uporabe ove internetske stranice, Vaši stavovi su iznimno provokatorski, remete tijek diskusije, te su podložni sankcioniranju.
Ovako ti pričaju etnički Crnogorci, ha?
Stvar elementarnog obrazovanja, srpski književni jezik ima dva izgovora: ekavski i ijekavski. Samo krajnji nepismeni i/ili zlonamjerni ljudi mogu negirati ovu činjenicu.
SIRIUS i slični, ako niste u stanju voditi zdravu raspravu i razmjenu mišljenja na civilizovanom nivou slobodni ste da zabavu nađete na drugim web adresama
Hvala lijepo!
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
E neka si mu rekao, Crnogorci su Hrvati i govore ijekavskim dijalektom književnog srpskog jezika, to prvi put čujem, jako je zabavno, moraću da zapišem neđe foru...
Ja sam cuo da im je Milo postavio uslov da ce im dati intervju samo ako Vlado ne gostuje u jutarnjem
Kako me covjek svojevremeno na tviteru zasuo argumentacijom oko ravne zemlje i ljudi gustera to je bio spektakl. Poslije me jednako argumentovano ispic*arao i blokirao. Jos uvijek patim zbog toga :-(
Last edited by Rodion Romanovich; 01-09-20 at 15:28.
URA: Načelno smo sa kolegama iz opozicije dogovorili principe buduće vlade.
Evo dva dana mozemo procitat ovdje.
Osvanulo je! 30 godina nas jasu!
Nema vise zaposljavanja preko veze.
Nema vise tendera preko veze.
Jel zaista vjerujetu u ovo?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Čemu sve ako ne?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
nek se djeca igraju....
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
https://pbs.twimg.com/media/Eg1BpLjX...pg&name=medium
Nije nas htio udostojiti pojavljivanja prije izbora, ni on ni niko drugi iz DPS-a, ni solo ni u duelu, Draginja je takođe pobjegla sa sučeljavanja, toliko su gordi - a gordost je grijeh. Ako su pali, padu su bili skloni.
Nadam se da će o tome prozboriti koju, u suprotnom slijedi ono u čemu je najbolji - proseravanje, da oprostite.
Mene recimo zanima kakva će se situacija dešavati sa medijima. Bilo je priče na nekoj temi, kako je medije po Sr "pokupovao" Vučić i ono čemu tamo svjedoči živalj, a što mi možemo sa strane da vidimo je krajnje bolesno.
Najiskrenije ne bih mogla to da trpim dana, a svjesna sam da ljudi koji ovdje drže medije itekako imaju cijenu i itekako nemaju obraza u vezi posljedica koje bi takvi koraci mogli da izazovu.
Mislim da ću u tom slučaju definitivno nabaviti par snajpera.
Dim sum.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks