Parlamentarni izbori 2020

Originally Posted by
LostInHollywood
Priča oko zakona je završena, povlačenje ili amandmani i više niko nije ugrožen ili "ugrožen" (sa ili bez navodnika, zavisi od ličnog mišljenja). Litije gube smisao, nacionalni naboji gube smisao. A što se tiče nove Vlade i podjela: Nisu pobijedili za 50k glasova pa da smiju tek tako da se opušte, da bude sjaše Kurta uzjaše Murta, što su neki predviđali. Koliko sam ih sad lako zaokružio, toliko lako ću zaokružiti novu opoziciju prvom prilikom, a vjerujem da nas je mnogo sličnih. Konkretno, moj glas im je svima na veresiju i ovako, vrlo teško će me neko natjerati da zaokružim aktuelnu vlast koja god ona bila.
nedelju dana pred izbore, nisam ni htio da izlazim na iste. ali onda pročitah neke postove ljudi čije pisanje odje cijenim i neke izjave Abazovića i odlučih da glasam za URU. a što se toga tiče mislim da je sad mnogo lakše smijeniti vlast. treba im dati šansu, nemaju lak zadatak ali ako krenu po oprobanom receptu - podjele, nacionalizam, partijsko zapošljavanje ajmo novi. imam neki utisak da Demokrate i pogotovo URA nisu takvi, za DF ne mogu da tvrdim jer je tamo i dalje mnogo pritajenih huškača. mislim da je mnogo bitno da URA ima trend rasta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 31-08-20 at 18:17.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bookmarks