DPS je privatizovao državu, izjednačio je i podredio interesima partije.
Prijatelju, bilo je momenata kada mi je bilo neprijatno da kažem da sam Crnogorac, kad bih pogledao što su činjele velike "patriote" pokrivene zastavom.
Po treći put ću napisati da sam odustao od toga da sina koji trenira vaterpolo povedem na doček reprezentacije kad sam vidio slike aktivista kako toče gorivo.... I dobro je što ga nisam poveo jer se tamo pjevalo o branjenju od dušmana, pa bi morao devetogodišnjem djetetu da objašnjavam ko su "dušmani".
Danas sam kao rijetko kad u životu ponosan što sam Crnogorac.
Prijatelj moj jedan, sa onim uobičajenim dualitetom crnogorsko srpskim koji živi za crkvu, mi je danas rekao: "e sad ću od punog srca da navijam za reprezentaciju Crne Gore".
Vi ste i sport i sve podredili ne državnom nego stranačkom interesu. Sada je sve drugačije i svi znamo da ove istorijske promjene ne bi bilo bez svih nas, bez obzira kako se nacionalno osjećamo.
Mislim da će sada da poraste emocija prema državi Crnoj Gori, jer lijepo je biti svoj na svome, a danas smo svi to, svoji na svome u našoj jedinoj državi. Lijepo je danas biti Crnogorac.
Živjeli! Nek je srećna sloboda.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kimi, molim te mani me te glupe price jer to nije prava ljubav prema drzavi\reprezentaciji kad oni zbog mrznje prema jednom covjeku (znamo i zbog cega) izmisljaju kojekakve razloge.
ali ipak, pobjeda je
‘ej to je ritam, Abazović Dritan’
kako zavolješe momka svi, nerealno. i moram reći da mi je drago zbog toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dok se osvijeste ovi sa "samo da DPS padne", vjeciti cutolozi, oportunisti i "neka nije vrijeme sada" izio djavo rabotu. Ako nije vrijeme sada reci popu da je pop a bobu da je bob ja ne znam kada je. Dok bacate lose posalice, mimove i karikiranje dajete im svojom sutnjom laznu svijest o vecinskom koja moze vrlo brzo moze postati stvarna. Nije njima Dritan nikakav brat i odlicno se zna sta misle o njemu kao sto i sam on zna. Citave su eseje ispisali svojevremeno na tu temu na svojim blogovima i portalima a ubrzo ce im Dritan opet biti to kada dodju odredjene teme na dnevni red. Nije slucajno u stabu URA pustana himna i vidljivo isticane crnogorske zastave. Potrebnu je sacuvati gradjansku Crnu Goru i dati joj novu snagu a to se nece desiti zabijanjem glave u pijesak.
A da se otvori tema Žal za dps'om.
Ma dps se opustio maksimalno, ni slutili nijesu da im je toliko clanova uz amfilohija i druga stvar da Hrvati nijesu isli u dvije kolone imali bi cenzus i poslanika koji je preko potreban boljezivecoj koaliciji.
Ok, nego, moze li neko ozbiljno da odgovori na ovo pitanje ? Sve mi se cini da ovi su dobili a ne znaju ili nemaju plan , kako dalje od ovoga. Nemojte mi samo odgovoriti snaci cemo se.
Polako, dao si sebi pravo da odlucis da imam frende iz DPS-a i da glasam za DPS. Niti imam frende, niti glasam DPS, a ni ove druge. Nisam imao politicku pripadnost sa nikim otkad sam zivio u CG do kad sam je napustio i tako nastavljam i posle toga.
Samo me iskreno zanima koji je plan posle ovoga, koji je stav ovih grupa sto se tice EU, spoljna politika, unutrasnja politika, pitanje CRKVE, pitanje manjinjskih naroda , itd.
Kako vide oni buducnost Crne Gore. Je li to Rusija/ Srbija ili EU/Zapad, itd, itd.
Oce li se CG ponovo pridruziti SRB ? Vecina Srba su bila protiv nezavisnosti CG - pa hoce li se ponovo restartovati ova prica ?
Last edited by Terk; 31-08-20 at 17:02.
Budva i Zeta ih sahranise. Zeta.. svi oni Srbi koji su bili za DPS su samo napravili polukruzno i cao. Risto, Risto.. dje ce ti dusa..![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
I ovome Bursaću bi trebalo neko da javi rezultate izbora.
Evo čujem da će Milo da se zaključa u predsjednički kabinet i neće podržat mandatara nove vlade ... suze mi na oči idu...
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
deuscroix
Sta nam radi Mirna Nikcevic??Daj, serujte te scrshotove njenih statusa, ja vjerujem da se ne gasi sad.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
JA samo da kazem za forumske kolege iz dps-a: moje iskreno saucesce, nije vam lako znam...
gdje je sada holiday, acs.... ima li upadica... vidim rodion se jos dobro drzi mada izbija safra vidi se...
ja mislim, moguće da griješim, da su se ljudi previše utripovali oko uloge MCP u novoj Vladi. mislim da su svi jednoglasni u tome da se zakon izmijeni a i sama Crkva je rekla da su problem ta tri člana. oni se promijene u eto. pa i Dritan je rekao da su litije opravdan način izražavanja nezadovoljstva naroda. neće sigurno Amfilohije bit’ ministar spoljnih poslova iz sjenke a Joanikije ministar obrazovanja. URA dobro zna svoju poziciju i neće odstupiti od nje. opet kažem ne smije nova Vlada krenuti sa podjelama po bilo kom osnovu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks