Page 245 of 487 FirstFirst ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... LastLast
Results 6,101 to 6,125 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    A i mi ostali treba da nahranimo familiju ali nikad ne pođosmo da tražimo, niti pristasmo na ucjene DPS-a .
    Ne zato što se ne slažemo sa njihovom politikom već zato što znamo da je to amoralan i neljudski put đe ćeš sigurno ugroziti drugoga.
    Posa ne treba da nam obezbjeđuje vlast ili politička partija. Oni treba samo da stvore uslove da svak po svojim ličnim zaslugama može sobodno da nađe posao kakav želi i kakav mu odgovara.
    Mi nikad za ovih 30 godina nismo bili zemlja jednakih šansi upravo zbog tih neslobodnih ljudi.
    Bravo drug. Potpisujem.

2. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    10 Posts

slobodaši jel bilo fino gledati trobojke sinoć a nigdje crnogorske zastave...........

šta će te kad vam na državne simbole udare o.O

ako mislite da će sada početi cvjetati ruže i da će sada svi biti jednaki grdno se varate, sada će samo povlašćeni biti oni njima bliski

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Default Parlamentarni izbori 2020

dobro je što bez URE ne mogu. a ovi neće ni pedalj da se pomaknu i do kraja će se zalagat’ za sve ono što su tokom kampanje pričali. samo baciti u drugi plan nacionalizam, zastave, jezik itd. ne dozvoliti odredjenim zadrtim ljudima iz DFa da upropaste uspjeh opozicije. i onda polako

a Crna Gora će vazda biti odje, i slavićemo 21. maj i 13. jul i to nam niko nikad uzeti neće.

Quote Originally Posted by FoSte95 View Post
    ko? Dritan Abazović, koji Crnu Goru voli bezuslovno. Bečić? neće niko dirati zastave. tim putem zadrtog nacionalizma više ne treba ići.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by outline; 31-08-20 at 12:49.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

5. The Following 5 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,777
    Thanks Thanks Received 
    3,899
    Thanked in
    2,331 Posts

Prvo shto se MORA i MOZE uraditi pod HITNO znachi je promjena visine kazne za teshka krivichna djela a posebno za stavljanje u promet i prodaju,unishtit odmah ova 2 posrana brenda i svaku potjernicu aktivirat i odradit.
    ...

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Koliko li Milo nudi Dritanu... mislim da mu je dao blanko cek... Al ce da vidi da obraz nema cijenu. Ni za milion kesha iz crnih fondova.

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Prvo treba donijet novi izborni zakon sa otvorenim listama i očistiti birački spisak jednom za sva vremena. Ovo je po meni zakon nad zakonima jer od njega svaka vladavina počinje.

9. The Following User Says Thank You to B3lv3d3r For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Prvo treba donijet novi izborni zakon sa otvorenim listama i očistiti birački spisak jednom za sva vremena. Ovo je po meni zakon nad zakonima jer od njega svaka vladavina počinje.
    1. Izborni zakon sa otvorenim listama
    2. Zakon o porijeklu imovine
    3. Lustracija
    4. Ukidanja zakona o slobodi vjeroispovijesti

Za pocetak u prvih 12 mjeseci nove vlade. A onda krece ostalo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Koliko li Milo nudi Dritanu... mislim da mu je dao blanko cek... Al ce da vidi da obraz nema cijenu. Ni za milion kesha iz crnih fondova.
    Poštenje se ne mož kupit,
    jer ga pošten ne prodaje
    ni za blaga sva golema.
    A nepošten prodo bi ga,
    al ga nema.

J.J.Zmaj

12. The Following User Says Thank You to pg020 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by FoSte95 View Post
    slobodaši jel bilo fino gledati trobojke sinoć a nigdje crnogorske zastave...........

ako mislite da će sada početi cvjetati ruže i da će sada svi biti jednaki grdno se varate, sada će samo povlašćeni biti oni njima bliski
    Ono jes... trebali smo ostavit Mila da vlada do smrti... a za veceru djeci bi servirali zastavu CG...
    Sinoc je bilo zastava CG, pjevala se i himna tako da se ne bih oko toga sjekirao.
    Uostalom, pisao sam vec i ja i mnogi... ako krenu ovi iz Srbije da nose CG put Panceva, ili ovi da mijenjaju simbole, suverenitet... branit cemo je do zadnje kaplje!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Danas pokazujemo da mozemo da pjevamo himnu i nosimo zastavu CG svojevoljno i bez ikakvog sendvica i para za gorivo. Da pjevanje himne i zastave nisu iskljucivo pravo pripejd patriota koji samo iz vlastitog interesa drze zastavu.

U]
    Ti covjece ne zivis u CG cim ovako pricas. Da si sinoc izasao da slavis sa crnogorskom (crvenom) zastavom, glavu bi ti okinuli.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Htjedoh napisati...

Prvi zadatak da bude da se riješimo konačno podjela. Da muslimani i albanci i srbi i crnogorci jednom za svagda se riješe stega i netrpeljivosti zbog bilo čega, ovo je najbolja šansa da bez foliranja priđu svi jedni drugima. Ovo je država jednaka za sve, da svi imamo šansu, da ne bude partijska knjižica prečica zapošljavanja. Da se zatre konačno priča o četnicima, partizanima i slučno. Da dobijemo konačno pravdoljubive ljude na pozicijama u sudstvu itd itd

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by SERIUS.MNE View Post
    Ti covjece ne zivis u CG cim ovako pricas. Da si sinoc izasao da slavis sa crnogorskom (crvenom) zastavom, glavu bi ti okinuli.
    Slavio sa zastavom, evo jos imam glavu.

Prihvatamo te kakvog kakav jesi, vidjeces s vremenom kad i tebi bude bolje, umjesto sto bi ti s Milom bilo gore, da ima alternativa od one koje je htio da kreira narkomanski i izopaceni mozak tvog bivseg gospodara.

17. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Usvjanje amandmana na Zakon o slobodi vjeroispovijesti. Crkvi treba biti evidentirana na način kojim se prepoznaje da nije juče formirana, kako je to urađeno u Hrvatskoj recimo.
    hrjedoh da napisem. taj zakon ne treba ukidati jer nije los, osim stavki koji su bili na stetu svih religijskih zajednica. da se konacno prekine sa donosenjem zakona, a onda uredjivanjem drustva uredbama i ugovorima vlade.
    postoji zakon i primjenjuje se na sve a ne na ono sto se odluci da je "neprijatelj" u datom trenutku.
    od svega zadnjih dana se nije stizalo.
    pa da nemamo rastezanje zakona kao sto je "javno okupljanje u pokretu" da bi mogli da se kaznjavaju ucesnici tzv autolitija, dok se na drugu stranu i puca iz tih "kolona ljubavi"
    i da, slazem se sa @autodijagnostika, da smanjimo sa opravdanjima kako su ti ljudi morali da jedu. morali su i bar polovina ovih koji danas slave, pa su izdrzali 30 godina.
    ne moramo bas da g... jedemo

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Last edited by Hell Raiser; 31-08-20 at 13:04.

19. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Uostalom, pisao sam vec i ja i mnogi... ako krenu ovi iz Srbije da nose CG put Panceva, ili ovi da mijenjaju simbole, suverenitet... branit cemo je do zadnje kaplje!
    Crnogorac sam. ka’ i svi moji. djed mi je bio u partizanima, borio se da oslobodi Crnu Goru od najvećeg zla ovog svijeta. smiješan mi je taj narativ kako će Crnogorcima biti tijesno odje pošto je opozicija slavila. samo se nadam da ćemo znati da prepoznamo kvalitet URE i da će joj podrška rasti iz izbora u izbore

21. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Da l' ste culi sta se zbilo?
    Predsjednik nam pade Milo!
    Nezgodno je kazu pao
    Uh, sto mi je njega zao.
    Da l' zna neko sad iz grupe
    Pade li na nos il' na dupe������?
    E tek sad ce da se znoji
    Dok do Spuza dane broji
    Nema vise da se rice
    Pade i ti predsjednice
    Samo mi je mnogo zao
    Dzemper nisi sacuvao
    Jer zimske su noci duge
    Kupuj onaj sad na pruge
    Neces vise da nam pretis
    Za Majami dok ti letis
    Sad ce Licka svoga muza
    da isprati tu do Spuza.
    Njegovi su prosli dani
    Zaboravi na Armani
    Sad ce budzet da te zeza
    Trgovaces kod Kineza
    Sta ces sada Blazo ,,sine"
    autobus ti ne gine!
    Sad ce narod da naplati
    Pa ce tajo sve da vrati
    Jer za tebe sve je krao
    Bas mi vas je nesto zao����
    Sto se taju sve oduze
    Niz ledja mi idu suze
    Budi,,dobar"ko sto jesi
    Malboro mu ti odnesi
    Ponesi mu i ,,brasna malo"ako vam je sta ostalo
    Ali onog bas bijela
    Sto ne uze sve Angela
    I sto vise maramica
    Mora brisat znoj sa lica
    Kada pocne da se topi
    Da Spuz jadni ne potopi
    Zao mi je komitasa
    Sto im u Spuz ide Pasa
    Dje ste sada zelenasi
    Pade i vas Djukaj Milasi
    Nek sad malo u Spuz,,jase"ako smije robijase
    I Mirasa neka vodi,da ne umre na slobodi
    Sad jagode tamo beri
    A Simovic nek ih mjeri
    Nemoj koja da nam fali
    Dovoljno ste do sad krali
    Pobjeda nam sretna bila
    Nema vise nama Mila
    Ulovismo i mi zeca
    Pobjedise,,luda djeca"
    Otkucalo tika taka
    Iza Spuskih resetaka
    IZBORI SU OVO NASI
    ZIVI BILI LITIJASI����������������

Thanks Thanks Given 
    1,336
    Thanks Thanks Received 
    3,059
    Thanked in
    1,633 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Njihov glavni problem je bio što su oni odavno izgubili osjećaj realnosti, dodira sa običnim narodom.. Kad su viđeli da država može da posluži za pumpanje sopstvenih kula na oblacima, zaboravili su na muke običnog čovjeka koji ih je glasao..

Bjeloglavi sup, ministar za sve, od kotlova do vojske i nauke, ministar krtole bogotac nkt-a, parijski vojnik Gvozdenović, dobri i pošteni Kenan kojem se ćerka fotka od Dubai-a pa do donjeg Manausa sa torbicama od par hiljada dok mu medicinari nemaju gaća na guzicu.. Sve su to poltroni na koje je Lomi prenio svoj san o kulama..
    Narod nije slijep ali narod ima kratko pamćenje, toga se jedino bojim u ovoj tranziciji - da ne zaboravimo šta se dešavalo..
    Sad tek vidjeh ovo.
    Meni iskreno ne smeta na šta Kenan i njegovi troše pare, ako su licno njihove - ako nisu, postoji način da se to provjeri.
    Smeta mi činjenica da je mali Gvozdenović imao priliku da se lijeci po Evropi/Americi o našem trošku i da ovo ljeto može da se voza gliserima po zalivu sa Blažom i društvom, pije, ima uživo svirke i bahati se o našem trošku, a da naša djeca skupljaju SMS poruke da bi se lijecila u Beograd ili inostranstvu i da im roditelji jedva imaju za transport i sanduk ako do toga dodje.
    Smeta mi činjenica da je trend u KBC da se naduvaju usta i grudi, puštaju nokti, a ne da se pomogne, izadje u susret građaninu koji ima neki zdravstveni problem i zbog koga su tu.
    Smetaju mi advokati koji su se dosjetili da sjeku državni budžet na njima znane načine, jer imaju vremena da čekaju naplatu i misle da su Boga za mooda ufatili. Smetaju mi bezmoode sudije koje ne primjenjuju zakon nego ga tumače. Pravosuđe je poligon za tumačenje članova aktivnih zakona a ne za njihovu primjenu - to mora da se mjenja.
    Smetaju mi direktori državnih firmi koji ne rade posao kako treba pa kad se stvar prelomi na njih jer jbga odgovornost, tuže državu i dobijaju pare pored dobijene otpremnine. Sve to košta državni budžet.
    Smetaju mi konkubine u državnim institucijama koje zadovoljavaju nečije zakašnjele pubertetske dane i koriste njihove platne kartice o državnom trošku, a bez ikakvog pokrića, znanja i doprinosa tamo rade.
    Smetaju mi nezainteresovani koji kradu bogu dane a primaju platu iz državnog sektora ili oni koji su fantomski na državnom platnom spisku.
    Smeta mi Sveto iz Bg koji pati što se ništa ne pita i žali da mu je sin bez krova na glavom a snaha je upisana kao vlasnik zgrade u Tv.
    Smetaju mi pijavice, ugrađivači, šišnjari koji se prodaju za 100-200e u sve i svašta.
    Smeta mi što što se svako smatra građaninom a elementarne obaveze - plaćanje računa i poreza za sve što imaju ne plaćaju.

Smeta mi licemjerstvo najstrašnije, i kad u njega gledam a nemoćan si da to promijeniš, ne radi sebe nego radi budućnosti svoje djece. Hoću da sami odluče žele li da ostanu ovdje ili da idu vani. Želim da vide rođenje u CG kao privilegiju a ne kao sakatost.

Ne da imaju posla, nego da se uhvate samo jednog sektora - treba im min 4 godine da stanje poprave, jer su ljudi koji ga čine generalno loši. Poniženi, kupljeni, bez morala, skrupula, integriteta. A ne za 12 mjeseci nešto da naprave.
    80% stanovništva treba da ide na terapiju da bi se odbagovali od trauma ovih ili onih, izlijecili od alkoholizma, droge, prejedanja i šopinga.
    Dim sum.

24. The Following 20 Users Say Thank You to tigrovo_oko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    za svaku bitniju odluku je potrebna 2/3 većina u Parlamentu. van svake pameti je taj izlazak iz NATOa kao i promjena Ustava, ne znam da li iko i vjeruje u to. valjda više treba da se okanu zastava, jezika i himne. ne treba da se mijenjaju, neka ih. treba SISTEM da se promijeni. postoji još jedan uslov za sve to - da DF pusti onog čovjeka Krivokapića, zajedno sa SNPom i još ponekima tamo da vodi riječ. dosta je ljudima Pedje Bulatovića, Andrije Mandića i ekipe koja je bila najbolja opozicija

E i ja se cudim, izgleda odje ljudi ne kapiraju kako funkcionise parlamentarizam, mada nije ni cudo kad je drps i njega privatizovao.
    Za svaki zakon je potrebna 2/3 vecina, zakoni nisu sad toliko ni bitni, bitno je rascistiti institucije od drps kancera koji je preduboko pustio korjenje.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@tigrovo_oko
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

27. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    Sad tek vidjeh ovo.
    Meni iskreno ne smeta na šta Kenan i njegovi troše pare, ako su licno njihove - ako nisu, postoji način da se to provjeri.
    Smeta mi činjenica da je mali Gvozdenović imao priliku da se lijeci po Evropi/Americi o našem trošku i da ovo ljeto može da se voza gliserima po zalivu sa Blažom i društvom, pije, ima uživo svirke i bahati se o našem trošku, a da naša djeca skupljaju SMS poruke da bi se lijecila u Beograd ili inostranstvu i da im roditelji jedva imaju za transport i sanduk ako do toga dodje.
    Smeta mi činjenica da je trend u KBC da se naduvaju usta i grudi, puštaju nokti, a ne da se pomogne, izadje u susret građaninu koji ima neki zdravstveni problem i zbog koga su tu.
    Smetaju mi advokati koji su se dosjetili da sjeku državni budžet na njima znane načine, jer imaju vremena da čekaju naplatu i misle da su Boga za mooda ufatili. Smetaju mi bezmoode sudije koje ne primjenjuju zakon nego ga tumače. Pravosuđe je poligon za tumačenje članova aktivnih zakona a ne za njihovu primjenu - to mora da se mjenja.
    Smetaju mi direktori državnih firmi koji ne rade posao kako treba pa kad se stvar prelomi na njih jer jbga odgovornost, tuže državu i dobijaju pare pored dobijene otpremnine. Sve to košta državni budžet.
    Smetaju mi konkubine u državnim institucijama koje zadovoljavaju nečije zakašnjele pubertetske dane i koriste njihove platne kartice o državnom trošku, a bez ikakvog pokrića, znanja i doprinosa tamo rade.
    Smetaju mi nezainteresovani koji kradu bogu dane a primaju platu iz državnog sektora ili oni koji su fantomski na državnom platnom spisku.
    Smeta mi Sveto iz Bg koji pati što se ništa ne pita i žali da mu je sin bez krova na glavom a snaha je upisana kao vlasnik zgrade u Tv.
    Smetaju mi pijavice, ugrađivači, šišnjari koji se prodaju za 100-200e u sve i svašta.
    Smeta mi što što se svako smatra građaninom a elementarne obaveze - plaćanje računa i poreza za sve što imaju ne plaćaju.

Smeta mi licemjerstvo najstrašnije, i kad u njega gledam a nemoćan si da to promijeniš, ne radi sebe nego radi budućnosti svoje djece. Hoću da sami odluče žele li da ostanu ovdje ili da idu vani. Želim da vide rođenje u CG kao privilegiju a ne kao sakatost.

Ne da imaju posla, nego da se uhvate samo jednog sektora - treba im min 4 godine da stanje poprave, jer su ljudi koji ga čine generalno loši. Poniženi, kupljeni, bez morala, skrupula, integriteta. A ne za 12 mjeseci nešto da naprave.
    80% stanovništva treba da ide na terapiju da bi se odbagovali od trauma ovih ili onih, izlijecili od alkoholizma, droge, prejedanja i šopinga.
    Bravo

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    E i ja se cudim, izgleda odje ljudi ne kapiraju kako funkcionise parlamentarizam, mada nije ni cudo kad je drps i njega privatizovao.
    Za svaki zakon je potrebna 2/3 vecina, zakoni nisu sad toliko ni bitni, bitno je rascistiti institucije od drps kancera koji je preduboko pustio korjenje.

Trebalo bi snimiti tv emisiju o tome što je država i kako funkcioniše, što je parlament, što radi vlada a što preshjednik, što znači sekularna država, što radi policija a što tužilaštvo i sudstvo itd itd, i da se pušta svaki dan prije dnevnika dok se ne utvrdi gradivo.

Nije ni čudo da smo otupili poslje 30 godina šefovog upravljanja državom.

30. The Following 5 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Suma sumarum. Nikad relaksiranija izborna kampanja, nikad tolerantniji svi ucesnici izborne trke i prije i poslije objave rezultata, nikad manje primjedbi na izborni proces, nikad manje tzv stabova i sukoba sa njima u vezi navodnih izbornih mahinacija, cak ni na Koniku nije bilo niceg interesantnog... Ovo je toliko normalno da je pomalo nenormalno.

32. The Following 6 Users Say Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

mislim da je neko ko odlučuje u DFu povukao odličan potez pa postavio Krivokapića. staložen, miran, bez grinjanja nekog. tu partiju ne mirišem nikako ali valjalo bi da Krivokapić dobije još veću slobodu. možda griješim ali odudara potpuno od pojedinih ekstrema iz te ekipe. i naravno odlična stvar što EU podržava Demokrate i URU

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

mislim da je neko ko odlučuje u DFu povukao odličan potez pa postavio Krivokapića. staložen, miran, bez grinjanja nekog. tu partiju ne mirišem nikako ali valjalo bi da Krivokapić dobije još veću slobodu. možda griješim ali odudara potpuno od pojedinih ekstrema iz te ekipe. i naravno odlična stvar što EU podržava Demokrate i URU

Druže, Krivokapić je sinoć održao govor ni da mu ga je Slavko Perović pisao....

Mislim da bi bio red i da je ovo društvo sazrelo i spremno da kazni svakoga ko bude ponovo krenuo da izaziva podjele.

Ova država je majka svih nas i tek sad ćemo da je volimo, kad nema aktivista sa 20€ goriva što burliču po ulica.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

35. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Zaista je ovaj izborni ciklus nekako protekao u nikad demokratskijoj i mirnijoj atmosferi što je začuđujuće, izuzimajući standardne nepravilnosti na glasačkim mjestima i kupovinu ličnih ako ih je bilo.

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

DF je vidio da sa Pipunom i Mandom gube birace. Ova umjerena opcija je odlicna, svakako ne mogu da se radikalizuju, jer ce ih Becic i Dritan kontrolisati.

Page 245 of 487 FirstFirst ... 145195235241242243244245246247248249255295345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)