Page 241 of 487 FirstFirst ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... LastLast
Results 6,001 to 6,025 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Uh kako je dobro, svuđe se vide ozarena lica, lica gažena decenijama, gaženi siromaštvom, podjelama, šikaniranjima zbog stava, a sve zbog jednog čovjeka, čovjeka arogancije, mržnje i svega nakaradnog. Pobjeda slobode i crnogorskog prkosa. Oduševljen sam da poslije toliko decenija narod Crne Gore poklekao nije
    Ova pobjeda je utoliko veca jer je ostvarena u uslovima katastrofalnog straha, zloupotrebe institucija, lose epidemioloske situacije... ne znam smijem li se zalecet toliko, pokazace vrijeme, ali ovo sinoc je 13. jul nase generacije. Da nam novi nacionalni praznik bude 30.avgust, DAN SLOBODE.

2. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Ne znam sto nisam srecan, a trebao bi bit. Ka kad sam diplomirao. Cvrc. Ukapiras da te tek ceka neizvjesnost.

Nece se ovdje nista promjeniti dok se ovaj narod ne “zamjeni” nekim boljim. Glasati DF, a ne za mlade snage, jer te DPS iznervirao zbog crkve svjedoci o svijesti birackog tijela ove dvije partije. Presipanje iz šupljeg u prazno. To je isto biracko tijelo koje maše drugacijim fuckbojkama.

Mogu li Dritan i Aleksa promjeniti budućnost CG sa ovakvom sviješću? Promjena svijesti zahtjeva decenije rada i to najprije kroz obrazovni sistem. Mada, mora se odnekle početi. Mozda je i bolja neizvjesna buducnost sa potencijalom nego izvjesna bez ikakvog potencijala. Zabrinut samo.
    γνῶθι σαὐτόν

4. The Following 6 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Hej mali, mali
    Ja ti misli čitam
    Sviđa ti se sviđa
    ABAZOVIĆ DRITAN

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ili, da svi CG u inostranstvu imaju pravo glasa - jednako?
    Ili, samo "podobni" drzavljani sve sa gratis kartama na racun gradjana CG?
    Kad vec pokusavate da budete "objektivni" sa kalkulacijama - prosirite vidike.
    Ovo je TREBALO da se desi, u interesu svih, a koliko mi se cini dok se fake kalkulacije ne istrose, cenzura nad realnim info ce i dalje trajati..
    No, ko nas pita..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 31-08-20 at 10:44.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    Meni se sve nešto čini da je Milo namjerno pustio niz vodu svoj kolektiv. Realno, nije imao šta da ponudi ove izbore bez crkvu, što se dostini nije svidjelo, ali korona je sve iznenadila.
    Ima priliku da se "opere" jer je činjenično stanje da smo tonuli sa njegovim kolektivom punim hijena i pirana kojima nikad dosta, ni on nije znao kako da ih obuzda. Nije da ga branim, ali se nadam da će ga ekspertska vlada držati on the leash.
    Ovo je najelegantija varijanta, bez ulice, neka se ta vlada brzo formira bez odugovlačenja, jer im nije pametno da se dodatno nadgornjavaju - ko se proda odma metak u čelo. Dosta je bilo strpljenja.
    Dvije godine je malo da se sredi haos koji je stvoren, ali mislim da se racionalnim mjerama može popraviti stanje u budžetu. Ako ne preuzmu neke korake, idemo ponovo izbori meni se sviđelo
    Njihov glavni problem je bio što su oni odavno izgubili osjećaj realnosti, dodira sa običnim narodom.. Kad su viđeli da država može da posluži za pumpanje sopstvenih kula na oblacima, zaboravili su na muke običnog čovjeka koji ih je glasao..

Bjeloglavi sup, ministar za sve, od kotlova do vojske i nauke, ministar krtole bogotac nkt-a, parijski vojnik Gvozdenović, dobri i pošteni Kenan kojem se ćerka fotka od Dubai-a pa do donjeg Manausa sa torbicama od par hiljada dok mu medicinari nemaju gaća na guzicu.. Sve su to poltroni na koje je Lomi prenio svoj san o kulama..
    Narod nije slijep ali narod ima kratko pamćenje, toga se jedino bojim u ovoj tranziciji - da ne zaboravimo šta se dešavalo..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

8. The Following 4 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    773
    Thanks Thanks Received 
    295
    Thanked in
    121 Posts

Ja kapiram da mnoge zabrinjavaju procenti osvojenih glasova DF-a(Za budućbost Crne Gore). No ja želim da vjerujem da to nije samo glas za crkvu i za onaj izvorni DF. Siguran sam da je trećina ili četvrt tih glasova, glas za opoziciju i to ovaj put sigurnu opoziciju, da znaš da ti glas neće otić u neku novu pozitivnu.

Ne treba gledat u zube pobjedi sad. Svi ste željeli da se svrgnu. Evo, prvi korak je učinjen. Idemo dalje!

Sent from my SM-A720F using Tapatalk
    Last edited by Ser Bronn; 31-08-20 at 10:49.

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Makar da ne budemo više hibridni režim i privid demokratije. Neka bilo koja vlast vidi da nije nesmijenjiva. Pa ćemo lako maknuti i ove ako krenu ka im prethodnici.

11. The Following 4 Users Say Thank You to B3lv3d3r For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ovako ljudi. Na mojoj listi zaslužnih se nalaze:
    1. Vanja Ćalović i MANS
    2. Snaga za divljenje ljudi koje su gazili decenijama, a nisu ih slomili, to su svi ovi koji nisu glasali DPS
    3. ND Vijesti, Petar Komnenić , Sead Sadiković i drugi koji su u ovakvom vremenu bili slobodni novinari
    4. Ljudi poput našeg "vojvode" sa foruma a ima ih u svim partijama i NVO
    .
    ..
    Nastavite niz

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

nego, kako se ovo slavi. nemamo iskustva

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

14. The Following 3 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Jbg, normalno je da se ljudi plaše jer smo upali u nešto novo, neistraženo da tako kažem.. Osjećamo slobodu po prvi put, sloboda je zarazna jer iz slobode ide slobodna misao, ideja a ideja je zarazna i neuništiva..

Otktili smo smjenjivost na izborima, niko više neće biti siguran od njih, mislite o tome

Ponoviću, nek nam je sa srećom građanska slobodna CRNA GORA
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

16. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Kakvi su to bolesnici. Odma' su potrčali da ga prekriže, da izađu na ulice sa srpskim zastavama. Greote, baš greote.

18. The Following 3 Users Say Thank You to Lackie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    15 Posts

1. Vanja Ćalović i MANS
    2. Snaga za divljenje ljudi koje su gazili decenijama, a nisu ih slomili, to su svi ovi koji nisu glasali DPS
    3. ND Vijesti, Petar Komnenić , Sead Sadiković i drugi koji su u ovakvom vremenu bili slobodni novinari
    .
    ..
    Nastavite niz

Vladike i SPC

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by baketa View Post
    Vladike i SPC
    MCP je odigrala važnu ulogu ali ja bi Crkvu ostavio po strani. Vjernik sam od malih nogu, ali ne želim više plekanje Crkve i politike, neka se ovo riješi jednom zauvijek.

21. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    15 Posts

Ne zelim ni ja to, niti ne treba ali je cinjenica da su oni prelomili. Kada su ih napali sa zakonom litije su podigle narod, samim tim i moral za ove izbore.

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    1,059
    Thanked in
    551 Posts

1. Vanja Ćalović i MANS
    .
    ..
    Nastavite niz
    Zasad se dobro drži i Aleksa Ivanović iz DIKa...Ne bio ja u njegovoj koži.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by Lackie View Post
    Kakvi su to bolesnici. Odma' su potrčali da ga prekriže, da izađu na ulice sa srpskim zastavama. Greote, baš greote.
    Удба се још не да.
    Hasta siempre!

25. The Following User Says Thank You to Brk For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by baketa View Post
    Ne zelim ni ja to, niti ne treba ali je cinjenica da su oni prelomili. Kada su ih napali sa zakonom litije su podigle narod, samim tim i moral za ove izbore.
    To je tačno, to se znalo u januaru po brojnosti na litijama da je dps počinio grešku jer se nisu nadali koroni i zatvorenim granicama. Ima Boga.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    51 Posts

Da napišem par rečenica iz ugla nekog ko se osjeća kao Srbin, a glasao je URU i želi gradjansku Crnu Goru.

Mislim da će glavni cilj ove buduće Vlade biti da jasno stavi do znanja da Srbi u Crnoj Gori, nisu neprijatelji, i da su u ovom trenutku bili ključni za prijeko potrebne promijene.

Za sve one Crnogorce koji nisu partijski vojnici, a iskreno se brinu o nekim stvarima, da ne ulazimo u to što niko nije lud da takve stvari ni pokušava, buduća Vlada neće ni biti u mogućnosti ni da organizuje novi referendum, niti da izadje iz NATO-a, niti da mijenja himnu,zastavu itd. Ako vas je takvih stvari strah, nema potrebe, jer nije ni tehnički moguće, sve su stvari koje bi bilo potrebno 2/3 parlamenta, ili ih uopšte nije moguće pokrenuti... Iskreno nadam se da je broj ljudi koje ovo stvarno brine mali, jer bi trebali da su svjesni da nije moguće i na kraju krajeva dovoljno zdravog razuma da to niko ni ne želi...

Nadam se da ulazimo u neku priču pomirenja i prihvatanje jedni drugih... I nadam se da će se to odraziti tako što će na idućim izborima, DF biti slabiji, URA jača ili eventualno neka druga gradjanska opcija, a DPS na marginama...

Kad vas nerviraju ljudi koji izlaze na ulice sa srpskim zastavama, pokušajte da vidite to i na neki drugi način kao neki izraz bunta/pobune,a ne želju da Crne Gore nema... A vjerujem da će i toga biti sve manje. Ili se stavite u situaciju da referendum nije prošao, kao što se moglo desit, i da neko prigovara što i dalje izlazite sa crnogorskim zastavama... Ljudi imaju neke emocije koje ne mogu tek tako isključiti ali Crna Gora je naša država i tu nema promijene...

Što se tiče Vlade:

Premijer ili Krivokapić ili Dritan...

Obavezno puni mandat, ne 2 godine...

Sve manjinske partije i SDP treba pozvati u Vladu... Ja bi volio da vidim Ranka za presjednika skupštine opet, i Konjevića za ministra policije... Nimanbegu-a kao ministra u Vladi, ili eventualno potpresjednika...
    Last edited by esimidobar; 31-08-20 at 11:02.
    Bez potpisa.

28. The Following 2 Users Say Thank You to esimidobar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    682
    Thanked in
    311 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Ne znam sto nisam srecan, a trebao bi bit. Ka kad sam diplomirao. Cvrc. Ukapiras da te tek ceka neizvjesnost.

Nece se ovdje nista promjeniti dok se ovaj narod ne “zamjeni” nekim boljim. Glasati DF, a ne za mlade snage, jer te DPS iznervirao zbog crkve svjedoci o svijesti birackog tijela ove dvije partije. Presipanje iz šupljeg u prazno. To je isto biracko tijelo koje maše drugacijim fuckbojkama.

Mogu li Dritan i Aleksa promjeniti budućnost CG sa ovakvom sviješću? Promjena svijesti zahtjeva decenije rada i to najprije kroz obrazovni sistem. Mada, mora se odnekle početi. Mozda je i bolja neizvjesna buducnost sa potencijalom nego izvjesna bez ikakvog potencijala. Zabrinut samo.
    E samo da ne bude taj momenat, super što sam diplomirao ali ono đe nać posa' sad. Mora se mijenjati ta svijest naroda, da nije najljepše sjedjet' i ne radit ništa, da omladina ne čeka babinu penziju, da se ne voli državama beneficijama nego pravom iskrenom ljubavlju. Da se prekine s praksom, završi ti to pa će te striko ubačiti. Da patriotizam nije mahanje zastavom nego da se ispolji društveno korisnim radom - ako si veliki patriota na priču - izađi očisti obalu Morače, posadi neko zelenilo, promoviši CG turizam, radi nešto pametno, ne samo da mašeš zastavom po instagramu. Kao ono sa teme degenerici u saobraćaju/parkiranje, treba objasniti čovjeku da nije u redu da ostavi auto pola na pješačkom prelazu, pola na trotoaru. Tužno je što se to mora objašnjavati, ali od sitnih stvari se kreće. Neka svako uradi neku takvu sitnu promjenu u svijesti naroda danas i već smo pet koraka unaprijed.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Tvrd je orah voćka čudnovata. Ne slomi ga al' zube polomi. E to je ova Crna Gora jutros. Gazili su decenijama ali ne slomiše. Sloboda je drugo ime za Crnogorca!!!

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    15 Posts

Nemojte mi Konjevica kao ministra policije molim vas, on je jedan od odgovornih za ono prebijanje naroda 2015

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

1. Vanja Ćalović i MANS
    .
    ..
    Nastavite niz
    1. MILKA TADIC MIJOVIC I CIJELA NJENA CIN MREZA ISTRAZIVACKIH NOVINARA
    2. VIJESTI, Ivanovic, Kosovic, Sead, Komnen, Mudresa...
    3. MANS VANJA CALOVIC
    4. DRITAN I URA EKIPA
    5. BECIC I DEMOKRATE
    6. DF, nadam se da ce to biti pomirljiviji DF, a ne onaj retardirani i radikalni sa pipunom i mandom
    7. SPC, ponizna i pomirljiva

Milosa Vukovica iz Fidelitija za Ministra finansija i Ekonomije.
    Aleksandra Dragicevica albanskog cetnickog vojvodu Ganda za ministra Ekologije i Zastite zivotne sredine.

Kakav dan slobode, dise se punim plucima, seta slobodnim korakom... naredni mjeseci i formiranje koalicije su kljucni.

33. The Following 9 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Hvala burazere na dopuni. Mamuran sam i neispavan i dobro si dopunio

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    15 Posts

Bravo za Fidelity, ljudi gaze. Steta sto ih vise naroda ne cita i prati

36. The Following User Says Thank You to baketa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo je Verica Maras zamutila jer su joj spustili platu na 3500 e! :fat:

Page 241 of 487 FirstFirst ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)