A eo ga . Kakav je brat ovaj Dritan, pa sa ovakvim ljudima mozemo naprijed da jebe oca
https://www.facebook.com/pokretura/v...type=2&theater
Sate sate sate
a dje, dritanovi nezaboravni govori u skupstini, neko od rijetkih sa emocijom a pravo u centar. kako su falili skupstini zadnjih godinu dana ti govori.
Cuveni tek onda o povjerenju vladi i cuvena pjesmica o poltronstvu.
Nije ni cudo da dodje karma da ga oburda onaj kojeg je nazvao bitangom
Podgorica Podgoricanima!
Pa, ljudi, kako sam srecan, nemate pojma! Toliko puta sam glasao i toliko puta bio porazen.. a i malo je specificna moja prica, tj malo vise, bgme.. Jer rijetki smo mi buntovnici iz javnog sektora, javno deklarisani kao antirezimlije. Slamka medju vihorove. I toliko puta se nagovaralo da pristupim nekom od njih, a ja vazda u prijeko.. Ijao! Ijao, kad sjutra dodjem na posao.. Pa stvaarno jaaao!!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
kako je samo tada bilo blizu
Podgorica Podgoricanima!
Ima li dje da se vide rezultati po opstinama?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://rezultati.dik.co.me/
Jedino zvanicno ostalo su sve bili modeli.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
DF-KRAVATE-URA nesto preko 50%
jos 5% da se broji tj oko 25k glasova
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ne znam da li su u ovih 5% ovi sto glasase pismima ako nijesu onda ce se brojat i narednih dana da se vidi ko dobija taj 41
V.Drljevic-DAN
ali DF i kravate dobile 45% zajedno. Nesto mi poznata ova cifra :-)
V.Drljevic-DAN
Izolovani incident, axaxaxxa, je li tebe bar malo sramota od raznih dezinformacija i mahinacija koje tovaris na ovaj forum?
Ja sam bio na 3-4 metra od incidenta.
Momci su mu rekli da ide dalje, nema potrebe za provokacijama, ali june oce po svome, doslo je do nekog koskanja i samo je upalio auto i isao punim gasom par puta naprijed-nazad, sama je sreca sto nine vise ljudi pokupio, negu su ljudi bili prisebni pa su skakali sa strana, udario je i 1 ili 2 auta i kad se zakuca u bilbord bukvalno je pokosio jednog coeka, opet je krenuo u rikverc da pokosi jos ljudi i tu su ga jedva zaustavili.
Al probaj jos koju info ti da nam doturis..
Nista nego da trazite neke druge, bolje glasace...
Forever young, i want to be forever young
Dobro jutro slobodni narode Crne Gore
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
jesu li nas iznijeli? je li oteta? nadje li dritan djevojku?
dobro jutro!
nothing comes from violence and nothing ever could
Samo da ne bude sjasi Kurta da uzjasi Murta
Juce sam glasao Abazovica a od danas sam mu opozicija![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
I samo jos da zamislim zelju, da kad se probudim da Cg bude nedje oko Panceva.
Ajte poyy
Forever young, i want to be forever young
Izgleda da ce stvarno bit 41-40.
Ovo je pravi test za nase drustvo. Bukvalno kao 1999.
V.Drljevic-DAN
Đe ona zgrada od preko puta?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks