Nazalost, po ovom prvom slavlju u Pg se vidi koliko ce i kako bit "pomirenja"
Odoh da spavam, DIK se jos nije oglasio, traume su jos prisutne.
Nazalost, po ovom prvom slavlju u Pg se vidi koliko ce i kako bit "pomirenja"
Više osoba povrijeđeno u Nikšiću
https://www.vijesti.me/v/465033
Za izzija i zedda pošto me prozvaše.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Razumi je li neko nick "Maja" šta i o čemu priča?
Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Gdje je i što radi acs (?) ? Gdje su se zagubile duhovite doskočice od 20 karaktera ili manje? Ima li problema da zaspe večeras?![]()
Koji crni Amfilohije!? On je sa jedne strane homogenizovao prosrpsko biracko tijelo i vratio im vjeru u izborni proces. Djukanovic je izgubio zbog toga sto se okruzio jako losim kadrovima, izgubio dodir sa stvarnoscu, sto je pocijepao SDP i jos bio toliko ubijedjen u sopstvenu snagu htio i SD da pusti niz vodu umjesto da idu svi zajedno u koaliciju a pritom je toliko vise dojadio procrnogorskom i gradjanskom dijelu stanovnistva ne resavajuci probleme vec ih samo stvarajuci iznova. Pa i ovaj nebulozni zakon koji je i sfere kapitalnih ne izgasava se pola godine pred izbore pa sve i da je najbolji vec ga izglasava skupstinska vecina na pocetku mandata i koji je ce biti jedan od njenih predizbornih programa a da ne govorimo o vec uobicajenim teretima koji se ticu afera i korupcije.
Ponavljam da i on i dalje ima sansu da sa pozicije predsjednika CG u narednim danima ucini velike stvari. Ja i dalje ne vjerujem koliko je meni ovo sve nekako normalno pa neka i normalno ostane od sada pa zanavijek.
Sve je ok... i ja bih rado izašao.
Ali, ako su nas pozvali oni koje smo podržali da sjedimo doma, a čini mi se da je i crkva čak pozvala da se sjedi doma, ne znam što ne ispoštovat.
Pokažimo da smo normalni.
Ja sam se opjanio i proslavio sa kumovima kod mene. Meni je banja. A vi kako oćete....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pa bas i fora da se sjedi doma. Da bude ono potpuna normala. Sta se desilo? Nista. Bili izbori. Promijenila se vlast. Idemo dalje.![]()
To su ovi ispranog mozga, indoktrinirani....
Uhhh, potrajaće ali će se osvijestiti.
Kupljeni i pritisnuti će da odahnu..
A interesdžije već razmišljaju kako da kažu da su i oni bili ti koji su glasali DPS.
Ako ništa, sljedeće izbore sa se ne kupuju lične karte, neće biti pritisaka i ucjena. To je prvi korak ka normalnom društvu.
Sviđela mi se Dritangina ideja da dijaspora dobije jedno poslaničko mjesto. Pa neka glasaju tamo dje su, ne moraju mlatit. Isto oni masu para šalju u Crnu Goru.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 31-08-20 at 01:07.
Ljudi, pričajte sa rodbinom komšijama, oglasite se javno da se sjedi kući i kući slavi. Ovo samo može pogoršati situaciju.
Hvala Gandu, Direktoru, Goozici i ostalima
Neka nam je srećna sloboda! Pa i ove da mijenjamo ako krenu da srrru
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
E pa leb ti *****, promjeni se vlast prvi put od kad sam ziv, a ja na drugi kraj svijeta. Svaka cast svima, da ako nas brzo ogrije sunce, jes da imaju ogroman posao, al da ide na bolje, pa da mi djeca ne moraju cinjet sto i ja da bi imali normalan zivot. 8 ujutro je, red je da se spava malo
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Kad se Lucke par nedjelja nije odaziva' moglo se znat koja je ura.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
DPS je došao glave nesposoban i halapljiv BS kadar, udar na crkvu i razne afere u kombinaciji sa pandemijom. Desio se i Dritan koji je unio strahovitu energiju. URA je zaslužila više, a ako se smiri situacija u CG i ne bude više huškača, biću njihov član i glasač, samo neka ne diraju crkvu
Прочитао сам да су слављеници (а нису из УРА) пјевали је..о си Мила Дритане 😁
To je bilo na kruznom toku u Niksicu, covjek je valjda usao vecom brzinom, probao da izmanevrise nesto, udario u bilbord i usput pokupio par ljudi od kojih je jedan teze povrijedjen. Iz mase su istrcali, izvukli ga iz kola i izudarali a ubrzo je dosla hitna i policija i uspostavio se red. To je nezvanicno sto saznadoh i nije nikakva provokacija nego izolovan incident.
Molim da ne zaboravimo Vanju Ćalović, ženu koja je prije svih ovih otvorila mnoge afere. Njoj bi ulicu u PG namijenio da se po njoj zove.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks