Migova koverta
Centralna banka
Državni udar
Zakon o slobodi vjeroispovijesti
Možura
Katnić
Korupcija u Budvi
Ekonomski kolaps
...
Sa ovakvim teretom na leđima izgubiti u 1-2 mandata, pravi je uspjeh. DPS je moralni pobjednik izbora.
Last edited by Djed_Djuro; 30-08-20 at 21:58.
Išššš stoko izdajnička išš. Trebali smo da krvarimo i borimo se za vasu slobodu. Sjedite i umrite u svojoj bijedi i jadu. A mi cemo da branimo rijeke, planine, crkve, dzamije i sve sto vrijedi. Od vas lopovcina i sisnjara. Nemojte ko da je brisa ovo. Deset godina ste nas nazivali kopiladima izdajnicima ********ma itd. Iš špijuni!!!!!!
Zivjela nam slobodna Crna Gora.
Eto sto jedan zakon, Budva, povlacenje Mandica i pretjerana samouvjerenost jedne vlasti mogu donesu krah moci ovo me podsjeca na pad Demokratske stranke u Srbiji.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Tačno @PrijekiLijek mi ćemo pokazati da smo ljudi.
vrisnuh od smijeha
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Srecna sloboda braco
Sto napravi amfilohije 😂 nema uključenja iz dps motaju kablove
Znaco ovako: DPS pored svih miliona sa kojima raspolaze, pored svih institucija koje ima pod kontrolom, pored svih zaposlenih uhljeba, imas medije, imas policiju i sudstvo itd..itd ti uspijes osvojiti JEDAN mandat vise od Slavena Radunovica?!
Ovo je antalogijski Milov autogol.
Samo objavite liste tih spijuna, to je nama patriotama jako bitno... Igrali su igre na stetu i zavadjanje svih u CG.
Da se to rascisti i razjasni.
Hvala Lepo
Stopirati uvoz j*bene vode, stopirati izvoz drvne građe u zemlje okruženja, pomoć razvijanju sjevera i Grahova koje bi moglo biti Vojvodina uz malo sreće i znanja. Eliminacija uhljeba koji su došli preko veze, poslati ih u upravu za kadrove na jedno 40 konkursa i da svaki popadaju za pola boda (sve se vraća)
Opet, treba izaći na ovaj put solidarno bez sitnih dnevnopolitičkih poena, nego za opšte dobro! Mislim da se svi mogu dogovoriti za bilo koje pitanje u državi bez huškanja sa strane..
Neka nam je srećno još jednom, biće nam potrebno i malo sreće majku mu više
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne pomaže voda majko 🤪
Pao i Kotor!
Ali anomalija kako DPS i dalje dobija u Andrijevici a gubi u Tivtu to mi je misterija
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dobro velis sve, al uhljeba se rjesit necemo nikad, vjeruj mi, HN ti moze bit dokaz za to..
Al promjena je dobrodosla, Bogu fala vise, pa ce se buduci lako mjenjat sad kad se probio led.. valjda vise ne dozvolimo nikome da nas jase ovoliko.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sa koliko li ce para lomi da uleti sad da reguliše ovo u svoju korist?
Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
89%:
DPS 29
DF 28
Becic 10
URA 4
SDP 1
BS 3
SD 3
AL 2
Prema tome, šta da ti kažem?
Koliko će sad ministarstava imati bs?
Možemo li otvoriti kladionicu sa kvotama na buduće parlamentarce, koji će biti sledeći Drago Đurović, Stevan Džaković, Darko Pajović?
Neće se DrPS lako predat, očekujem bitku![]()
Info na Vijesti![]()
![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks