Vidjeti Nikolice, sesirdziju i martu u opozicione klupe, aaaa neprocjenjivo![]()
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Tek sad treba kod nas da jača građanska svijest i opozicija. Bez DPS-a kao huškača će biti manje nacionalizma. URA će da raste, to me raduje. Već na sledećim izborima oni mogu da možda i dupliraju rezultat, zavisi šta pokažu sad. Prvo što su obećali je da će zabraniti mHE u državi, to odmah vuče birače.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Izgleda URA neće prelazit 4 mandata. Malo majku mu, izgleda ga oni nisu dobijali glasova mimo Podgorice i Nikšića.
Gusto...možda bude falio Gandov glas..
URA dvadesetak hiljada glasaca. Malo nazalost.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
SDP izborna lista je Draginja, Rasko pa Ranko. Mogao bi i Rasko dati glas za ekspertsku Vladu.
Ovo je ogroman rezultat koji niko ne moze da zanemari i ja mislim da jedna sira podrska jednoj takvoj ideji kao sta je ekspertska Vlada koja bi detronizovala DPS bila plodotvorna i zato misli da ni Albanci, pa ni SDP ne moze biti imun na to.
I dalje imas jasnu argumentaciju i istinite navode![]()
Last edited by Rodion Romanovich; 30-08-20 at 21:12.
Опозиција има 3 мандата више. Хаос.
2020. Kakva godina!
Sad me samo zanima da li ima onih koji stvarno vjeruju da ce DPS izgubit vlast pored sve te masinerije, para, Evrope...?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ljudi, pa najveca kocnica za gradjansku drzavu su huskaci, lopovi i pljackasi iz drps-a, kad posaljemo taj kancer na smetliste istorije, mozemo samo naprijed.
Volim vas
Forever young, i want to be forever young
Crna Gora je nakon 30 godina smijenila vlast. Kakva tužna činjenica. Da se desilo ranije sad bi ja i @TAKUMI pričali o nečem desetom i uživali u bogatoj zemlji
Ako ne bude ekspertske vlade opozicija je sama sebi iskopala jamu. :/ COVID19 + sezona (odnosno nedostatak iste) + opljackani resori = GG.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks