Kako se jede teška hrana uveče
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Sa biračkih mjesta u PG: DPS odbija da potpiše zapisnike, optužuju opoziciju za neregularnosti.
Opa oc, frkaaaa
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Jel ovo Besic rece da po nekom istrazivanju sto nisu javno objavili koalicija oko DF-a ima blizu 30% glasova?
I mene interesuje za ove 30%
Sent from my MI 8 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Trenutno:
DPS 42%
ZBCG 35.7
MJNN 6,3%
SD 4,4%
BS 2,8%
AK JEDNOGLASNO 1,7%
Prema tome, šta da ti kažem?
u 21h će javiti izlaznost.
I znam da danas je danas
Spremam se da ga otvorim
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja sam za izbore potpuni laik, ne kontam logiku manje ili veće izlaznosti, ne kontam kako glas apstinenta moze biti glas za vlast ali njmanj ekapiram da ste cijeli dan navijali da izlazost bude velika, radovali se većoj izlaznosti, nadali se da će biti veća izlaznost od 17 do 20h nego što je bila od 14 do 17h nadali se večim procentima ngo 2016. i sad kad vidite brojke koje su vam cijeli dan odgovarale, za koe navijate, koje prizeljkuejte, odjednom "dps lopatom tovari u glasačke kutije" odjednom ne valja veća izlaznost, odjednom za 11.1 % veća izlaznost od 17h do 20h znači da je dps OPET pokrao izbore? Oćete li se ljudi dogovoriti više sami sa sobom što je dobro a što nije? Ajde mi objasnite sto su vam pokazatelji sad za te tvrdnje?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
DPS doživio katastrofu u Zetu
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Zvoni, DPS uvijek izvodi svakog svog birača, što znači ako je veća izlaznost, da je izašlo više ljudi koji glasaju za opoziciju. Znači da je opozicija animirala dio apstinenata.
I znam da danas je danas
Zvoncice naivna si kao francuska sobarica.
Da je neko drugi, trol post 1/1, ali ovako - ajde naivna si i neinformisana, neznavena XD
Ako pane moram se opjanit, pa neka trpi posa sjutra.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks