ODZIV: Do 16 sati u Crnoj Gori glasalo je 65.1% birača.
To je za 9% više nego na parlamentarnim izborima 2016. kada je do 16 sati glasalo 56.1% birača.
Izvor: CDT
ODZIV: Do 16 sati u Crnoj Gori glasalo je 65.1% birača.
To je za 9% više nego na parlamentarnim izborima 2016. kada je do 16 sati glasalo 56.1% birača.
Izvor: CDT
Zasto kasne sa info, zadnji presjek je bio u 1?
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Glasah i ja. Sad isprva lagano a onda sve jace da pjevušimo
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Moze li ovo do 80 posto do 20 h...
Osim ako se opozicioni biraci nisu ispucali jutros, moralo bi ici na 75+% bez problema.
Moja procjena oko 76-77%
Realno je kriticno vrijeme do 17H. Trebalo bi od 17-20H da bude dobra izlaznost. Preko 75% sigurno!
Ima dosta ljudi koji su bili na moru i vraćaju se da glasjau. Evo ja znam šestoro.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Kako je vruće danas, možda čak i najtopliji dan ove godine.![]()
Mora biti jos glasaca, ljudi koji se vracaju sa sela, mora, oni koji rade nedeljom.
I ja dvoje... vikendaši, kupači, ljudi koji su pošli na selo....
Evo sad iz ZZB kažu da:
-postoje stotine ljudi iako im sajt biraci.me kaže da su na nekom izbornom mjestu da ih tamo nema
-da je samo na ŽB na jednom mjestu (Motički gaj) upisano 14 novih birača koje niko ne poznaje a upisani su u periodu od 14-17.08
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 30-08-20 at 15:40.
Jel se ovo u NK sprema najveci samar za dps ili mi se cini?
S jedne strane nada da su izasli apstinenti,s druge strane može bit da je milo doveo gomilu sa strane i upregao ovo odje to sto je mogao,vidjecemo šta će ispasti na kraju...izlaznost od 75 do 80% rekao bih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Све више се види облаци![]()
Jel bilo letova zadnjih dana iz Luksemburga ili NJemacke?
Mora da je neka muka kad su mene sad zvali sa posla nikad me niko za 20 god od kad glasam zvao ili pitao za koga ću
Po CDT-u izlaznost 2016. je bila 73,2%
U 18h 65.5%
19h 70,9%
I ja znam nekoliko ljudi koji ce glasati po povratku sa mora jer je jutros bila nenormalna guzva.
Medjutim, cuo sam i da je DPS prethodnih par dana zvao clanove i od njih trazio da izadju da glasaju do 16h najkasnije. Iz kog razloga im je to bitno?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks