Ja cu oko 14h posto tad nadam se neće biti neke gužve, vrućina je...inače koja je to fora da mi koji smo kao cijela porodica glasali svi na istom glasackom mjestu, oduvijek, smo pomjereni na drugo(koje nam je, ruku na srce, bliže) ali četvoro smo prebačeni, a peti je ostao na istom glasačkom mjestu? Pri tome, jedan koji ima glasačko pravo već dva izborna procesa nikad nije izašao (ostao je na istom mjestu), drugi koji tek od prošlih izbora ima glasačko pravo je premješten sa nama ostalima na novo, a novi član porodice, koji je došao prije dvije godine glasa sa svima nama....svi imamo istu adresu stanovanja...baš čudno...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Masline
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Sent using Tapatalk
#fakenews
Pilakote
Sto se mene tice ovaj izborni dan za sada su obiljezile velika izlaznost and very nice goozica look.
hoce li mi ko objasniti po kojem zakonu se ponistava listic koji je fotografisan, ili ako neko javno kaze za koga je. isto kao i pisanje "milo kralju, ne damo svetinje, nikad vise 1918" sa strane ako se vidi za koga se glasalo.
ne impresije forumasa ili CDT-a, jer vidim da i oni pametuju, nego clan zakona na osnovu kojeg se to radi.
neka slika ko hoce i kako hoce, i salje kome hoce, dje pise da se to ne smije raditi prema tvrdnjama CDT
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Evo se vratismo sa glasanja....
Masa naroda, još veći se red napravio dok smo završili...ALI
Uhvatio me strah kad sam ukapirao da nema prskanja prsta nakon glasanja i provjeravanja UV lampom, što znači da isto lice može 30 puta glasat sa različitim dokumentima
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 30-08-20 at 09:47.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
U 8:48 sam došao na glasačko mjesto, glasah u 10:09. Ima gužve, no, bar na ovo ,,moje" mjesto ljudi disciplinovani.
Na biračkom mjestu hotel ,,Tara" (Bečići) poništen jedan glas jer je glasač fotografisao listić
Sent from my Motorola 8400
Nikšić do 10h izlaznost 27%
One Ring to Rule them all...
https://www.instagram.com/p/CEgcrsIp...=1dw1r4m1aqb58
Evo su i policajci počeli da imaju mooda.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks