kako vi znate kome koristi veca izlaznost...sve je to samo nagadjanje...
Vise ni ne kriju iz susjedne nam drzave sta im je cilj. Narod sa litijama, navijaci, intelektualci i evo sad Djokovic... Da im je da Milo padne pa da ponovo mogu da upravljaju Crnom Gorom ali nece moci ni ovaj put
Opozicionari, spremite se da protestujete u 20:45h jer vam se nece svidjeti izborni rezultat.
Ja sam neki iz avona, dark note neke
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
@Gandalf_White spavas li mirno?
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Dakle kampanja je opoziciona bila najbolja do sad,niko nije ruznu rijec uputio nikome sam naravno DPS u,terenski rad je bio sveprisutan,situacija ekonomska u drzavi je veoma loša a najgore tek stiže i vlast nije u stanju da dovede sve birače koje je planirala kad je raspisala izbore.
Ako sad to ne bude dovoljno da se smijeni vlast prvi put u istoriji Crne Gore to je to,ja dočekati neću a ovima mladima neka je Bog u pomić.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja samo znam da je devet vjecitih apstinenata do sada glasalo... Ne zato sto ih je neko zaveo, privukao, jer nisu djeca vec razumne osobe, nego zbog svega ostalog. Nisu do juce ni znali za listu kako izgleda.. Hvala Prijekom sto mi je pomogao da im posaljem foto da sami izaberu broj.
Hvala Lepo
Вруће данас у ЦГ вријеме је да освјежи
Заокружих 11, велика гужва на бм овако не памтим да ја било осим на референдуму. Моја рођака први пут од референдума гласала.
Last edited by Brk; 30-08-20 at 09:12.
Evo me izađoh sa gospođom na glasanje... 30 druga ispred nas...
IDEMO....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja ću poslije ručka čisto da održim ovaj uzlazni trend i u tom periodu.![]()
Prođoh kolima pored 4-5 biračkih mjesta, redovi po 30-40 metara.
Ali mi je interesantno da sad kad sam išao pud primorja masu auta dolazi za Podgoricu BR i UL tablice. O čemu se radi?
I ja cu oko 14h po onome zaropeku kad ne bude nikoga.
@Dejane,
Zamislite kad cu i ja da glasam (Wulfy mi je objasnio proceduru detaljno kako to ide jer nisam imala pojma)...
Posle glasanja za Nezavisnost, drugi put medju svoje.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 30-08-20 at 09:20.
50 minuta čekanja ispred Sutjeske da bi se glasalo. Sad manja gužva nego kad sam stigao.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
A nisu mi stigli oni i ko zna kad ce,a stavih 2 spreja EA Stronger...
NO shto se meni deshava,to malo kome ahahhah,chekah red vishe od po ure,i na kraju da me identifikuje momak ja ponio oruzni list umjesto lichne???
Pa doma nazad,pa tush pa sve ponovo....malo je rec da sam popizdio slkroz!
Dalje,obavjeshtenje za Gandusha,ako me Shipac i Pipke ne ubache da ih chuvam posle ovoga,ne vracaj se nazad!
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks