Ja mislim da će SD nažalost imati dobar rezulatat zbog zapošljavanja. Ne bi me čudilo ni 7% da uzmu
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Nezvanično sam čuo da iz dps-a ne mirišu ministra obrazovanja, jer pazi čuda, ne može se niko zaposliti bez članske SD-a
ahahhahahahahaaaaa
No i treba tako, stvorili su ih da očupaju dio tijela i budu vještačka prevaga po potrebi, samo što je glad ovih iz sd-a ogromna
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
URA tas na vagi.
DPS veli Abazovicu - dajemo ti podrsku da sastavis ekspertsku vladu, kao sto ste javno sugestirali. Dritan premijer - ostalo kako kazete. Ko vam valja iz DPS-a vam je na raspolaganju. Dogovoricemo se svakako.
Alabanac musliman premijer jedne "hriscanske" zemlje. Evropa odusevljena - Milo kralju! Crna Gora napravila istorijski iskorak i jeste jojmjesto u Evropi, u EU. SPC, radikalni Srbi na aparatima.
Moguce?
Last edited by avet; 29-08-20 at 19:36.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo ja ih poznajem i tvrdim da su radikalniji u odnosu na hrvatske Srbe. Clanak je 100% tacan i ovi izbori su bukvalno odlucujuci za CG. Ako dobije opozicija (citaj Srbi + nesto malo Crnogoraca i muslimana u Uri) to im daje vjetar u ledja i za popis koji je blizu. A samo sa 20% ili manje Srba u CG odje mozemo imati mir, moramo ih mirnim putem i edukacijom nauciti da su to Crnogorci i da ne mogu biti nista drugo do to. A ako nam omladinu bude edukovala SPC i Gojko Perovic kojem su puna usta srpstva ima da nas bude sve manje, zato su ovi izbori vazni da se konacno implementira zakon o slobodi vjeroispovijesti i stane na put Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi.
Last edited by SERIUS.MNE; 29-08-20 at 19:52.
https://www.euronews.com/2020/08/29/...oid-disaster-v
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Dritan se neće prodati !!!
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
U drzavi dje prema pojedinima nista ne valja cemu onda lazne vijesti, lazni profili, lazni mimovi, cerekanja, izmisljanja i sveopsti gadluk? Taj dio nikako da ukapiram a svako sugerisanje i ispravljanje neistina vam je udbaska rabota, botovanje i slicno bulaznjenje...
Dvije trecine navoda koje ovdje izbacuju nazovi opozicinari je nista drugo do neistina, najblaze receno. Cemu? Ponovo i ponovo, ovo je forum, vise i nema neki uticaj. Eto vam FB, instagrami, tviteri... Jel moguce da nemate kapaciteta za istinite i normalne rasprave?
a cujes ovu pricu? jel ti stvarno toliko ispran mozak ili si samo bot pa pises ovo?
presudni izbori da se zaokruzi nezavistnost? jel to ta prica ili mi se cini?
glasao sam za CG i ne bih se pomjerio nikom pedalj da mu je Crna Gora preca i milija nego mene...al od ove price mi se povraca vise, da budem iskren.
prvi bih sjutra isao da branim Crnu Goru do zadnje kaplje krvi, ako bi doslo do toga, al batalite ovo prose$avanje da vas zamolim... "samo jos ovaj put".
nije ni cudo da su ovi na vlasti 30 godina dok god je ovakvih.
Dadoh like greskom ovoj botini
Ne tripuj se
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Evo mi kuma,dobraaaaaa
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
lagano napisa lik koji nikad nista nije napisao osim losih posalica, ponizavanju ljudi koji ne misle kao on, i apsulutno nijedno slovo sa nekim misljenjem, osim "ne znam cemu se nadate", nije napisao.
obozavam ljude koji misle da su intelektualne gromade, jer im je ispod casti da se raspravljaju sa po njima inteletualnim amebama, a u stvari su g... ko k.....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
a sta ako ih ne naucite mirnim putem.
traktorijada, a?
za nekoga ko prica o nasilnoj asimilaciji crnogoraca na svaki cosak, malo ti prica o "preobracanju naroda" malo fasisticki djeluje.
rekoh ja davno. nema boljeg cetnika od dps cetnika
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Evo jedan razgovor iz šume... Dritanga
Sent from my Motorola 8400
Идемоооо...
A ove vakcine, jesi li svaku ispitala koju si primila do sad ili? I sto veli Trump hoce li nas cipovat? Oli i to provjerit da ne moramo mi? Jesi li kupila laptop bez kamere ili pametni telefon bez prednje kamere? Ovo za otisak prsta na telefonu ne koristis vjerovatno, a facebook, mozda instagram, a kamere na svakom cosku?
Izvinite na offu, ali volim da cujem od osobe koja sve provjeri prije no sto upotrijebi sta misli o gore navedenim stvarima.
Mozda kad smo vec pod pandemijom, da li su maske stetne za nase zdravlje da ih nosimo po 8 sati bez skidanja dok smo na poslu i onda jos po par sati dok se vrtimo po gradu? Mislim Trump je protiv njih bio jedno vrijeme i nije je nosio, moze bit da su mu se sad svidjele?
Moze i na pm odgovor slobodno, bas sam radoznao.![]()
Noc prije izbora sam i ja odlucio za koga glasati.
Iz partizanske sam porodice, znaju neki, pisao sam vec ko mi je ginuo kroz ratove za Crnu Goru.
Ali neka mi preci oproste sjutra sam Albanski cettnik
Glasam ga zbog muda ..zato sto donosi povjetarac slobode i demokratije.
Ne damo svetinje i ne damo ni Crnu Goru vise. Da Bog i Sveti Vasilije pomognu da se ovo zavrsi mirno. Zivjeli!
dakle CdM forum je uz Dritana
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks