Đe glasaš đe listiće skupljaš
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja se nadam da će prva odluka nove Vlade biti da se dozvole bermude u javnim ustanovama. Čemu robovanje konvencijama ako ćemo već da mijenjamo stvari?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Vlast(DPS sa SD i manjinama) sjutra osvaja 1 do 2 mandata vise nego na prethodnim izborima.
SDP i URA su cas unutra, cas napolju, na ivici cenzusa.
Sto se tice lokalnih u Kotoru i Budvi, vrlo je tijesno, s tim da vlast vjerovatno osvaja Kotor, a opozicija Budvu.
To bi bilo to.
Euforija je i znam da ce me nazvati botom, pa necu nista pisati nista bar do preksjutra, kad euforija malo splasne.
Ne priznajemo ništa dok Lucke ne dođe.
Last edited by Viscount; 29-08-20 at 18:25.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ako je p cutnja zar nije zabranjeno iskakanje sa yt
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Rekao bih da pojedini preozbiljno shvate "infromacije" koje služe samo za podizanje morala u DPS-u, pa ovako povremeno nalete sa "stanjem sa terena".
Ako ura ne bude presla cenzus,ja ću na iduce izbore glasat dps,može li...a bježi tamo,pa i sdp će ga preci a Ura tek,glupe li priče...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne primajte se na ove botine. Danas im aktivisti nešto pokunjeni, nema ozarenosti na licima ka ranije pred izbore, sigurno je da im je veoma gusto ovog puta. Pored sve podrške koju imaju iz okruženja. Da je sve čisto, dps ne bi imao 20%
Draginja gazi...iskače iz listića za kladionicu
Славко Перовић поручио Црногорцима: Тако вам Ловћена над вама, обурвајте га у неђељу и гласајте опозицију. ВАКАТ ЈЕ!
https://www.in4s.net/slavko-perovic-...ciju-vakat-je/
Iako smo totalno na suprotnim stranama,nikad nisam sumnjao u cestitost ovog covjeka !!!... :-)
Još jedan albanski chetnik
Sent from my Motorola 8400
ljudi fake, nalog juče napravljen. Nema potrebe za tim
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Није баш тако, за разлику од антене м то је популаран медиј у хрватској, уз вечерњи лист најчитанија штампа.
Али хрвати који на србе гледају кроз призму олује и рата 91-95 нама не могу ништа рећи, јер они не знају стање у црној гори, нити познају црногорце и србе и остале у црној гори.
Нити је спц у цг као крајишки срби пред олују, нити иједан народ у цг такав неће бити. Овдје живи један народ подијељен вјером и политиком, неће бити олуја, нити буковица, нити калуђерског лаза више, сви су овдје наши, и нико није непријатељ црне горе.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Славко Перовић поручио Црногорцима: Тако вам Ловћена над вама, обурвајте га у неђељу и гласајте опозицију. ВАКАТ ЈЕ!
Stvarno ako je fake,nemam rjeci,stvarno ste upravu da je ovaj in4s izgleda totalno smece,ne treba im to,samo rade protiv sebe (ako im ga nije neko podvalio...)
Last edited by Nk beer; 29-08-20 at 19:23.
Nema šta ako je, nego jeste. Otvori Twitter i vidjećeš. Ne znam šta će im ovo. Samo sebi uskaču u stomak.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Ima opcija i da je baš Slavkov.. Propaganda ili ne, svejedno je sad
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa i vi puno očekujete od tabloida in4s
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo pozivaju moju familiju da glasamo Sd(ljudi nama bliski,oni kojima je neko blizu vrha stranke,da ne imenujem sad)...a dje nas nađje rek’o,cijela porodica glasa opoziciju,još odvratni SD...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks