Ti nisi svjestan šta pričaš.
To je ta građanska CG i građanska opozicija.
Niko da osudi sem mene.
Ajde sa četnicima i gusarima.
https://m.facebook.com/story.php?sto...DP&d=null&vh=e
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Last edited by mneonly; 29-08-20 at 14:27.
Love, peace and respect.
Ahhahahahahha.. Džaba sve desetke na faxu kad ti čovjek crta razliku između politike i nacionalne pripadnosti..
Pokojni đed mi je davno rekao - nema budale do školovane budale.. Tama, ti u SPD, našla krpa zakrpu..
Ps. moji su lovili chetnike kao zečeve, eto da znaš.. Sviđa mi se opcija gusari, to može.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Valjda je to stvar kućnog vaspitanja, a i zavisi dal glasaš u školi ili na trafici. Ne preporučujem bermude, ni dekolte, ni gola leđa, natpise na majicama, a nije teško jer ne traje dugo.
Bijela majica, crne bermude ili kontra, ja se evo lomim između crne ili bijele haljine. Odlučiću već u trenutku![]()
Dim sum.
Kljik...
Samo use i u svoje kljuse...
Sto li?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-08-20 at 15:05.
@Maja Ko zna, zna!
Mislim da je doslo vrijeme da forum slavi. Sto cu braco po prvi put sam optimista.
Ama, dosadilo je više da se krijemo i klimamo glavom kada duboko osjećamo da nešto nije u redu.
Nije nam potrebno još tabora i frakcija, kada je situacija u društvu prilično neizvjesna.
Potrebno nam je više hrabrosti, ranjivosti i saosjećanja. Potrebno nam je da probamo da se razumijemo čak i kad smo uplašeni, ili kad smo toliko emotivno upleteni da bi najradije vrištali.
Dim sum.
aleksa111111, Dejan, goozica, kimmi, Maja, PrijekiLijek, Viscount, Zedd, ^izzy^
Zato bih da ovim nasim momcima iskreno izjavim divljenje za kontrolisanje izbora.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-08-20 at 15:17.
no hard filings monci, to je samo moje misljenje i ne mora biti da je ispravno...mada je vodja bio u prvim borbenim redovima prije a sad je malo otputov'o, čuš mene utek'oIzvini Gando, ali napuštio si brod u najgorem mogućem trenutku....a mogao si da budeš vođa revolucije
Bez šale, ne vidim razloga da se dizu tenzije na temi, zaobidjite ove postove koji forsiraju podjele bilo koje vrste....Kakvi smo god svi možemo da živimo pod ovim nebom, najplavijim i najljepšim, kao građani Crne Gore...a o ovim olovkama pisi brisi i špijunskim paranojama nema sto polemisati! Izadjite glasajte, ko hoće, onako kako osjećate, bez straha.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Aooo, klasicna SDP prica.. idemo dalje...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
.a o ovim olovkama pisi brisi i špijunskim paranojama nema sto polemisati!
Dobro ljudi sto se navrzli toliko na moj post,prosljedio sam poruku koju sam dobio preko vajbera,komentariso nisam nista...Jesam li sto pogrjesio,prekrsio kakvo pravilo?
Ako jesam,evo izvinjavam se auditorijumu na,ne znam sta,sirenju panike valjda,evo necu vise!?... :-)
nije problem sto si je podijelio no ako vjerujes u nju![]()
Moja stvar,vjerujem li ili ne,ja se nisam izjasnjavao niti bilo sta komentarisao po tom pitanju...Mislio sam da moze koristiti a da ne skodi toliko!?... :-)
Proliv od teksta. Ne morate te gluposti kaciti sto puta...
Nego, sta je ovo?
https://www.facebook.com/1554335905/...3183683571137/
Ne bježim od toga da se moji stavovi 100 % slazu sa stavovima SDP-a ali isto tako moram reći da sam svjesna njihove male, ili minorne moći, još svjesnija činjenice da je nosilac liste (zbilja kako se kaze u zenskom rodu?!) udata za VDT-a uzdanicu vlasti i da time gubi na kredibilitetu...mada, moram reci da ce prije ona Ivicu povuc u SDP no Ivica nju put DPS-a ne sumnjam u žensku moć nikad, tako da ovo nije SDP priča, nego moja priča, ono što ja iskreno mislim...ako ti imaš problem da prihvatiš da neko iskreno misli tako ne zato sto bilo koja partija nesto propagira onda je to ipak samo tvoj problem....Ja nikad niejsam bježalla od toga da sam bila glasač zajedničkog DPS-a i da sam u vriejme raskola ostala uz DPS a protiv Momirove politike, isto kao što nikad nijesam sporila da se kao glasač stidim svih lopovluka i nepočinstava koji su se dogodila pod patronatom onih kojima sam dala legitimitet i da sam se iskreno stidjela takve politike i svih loših poteza i da sam stoga već duzi niz godina apstinent ili eventualno glasač od kojega nema koristi niko, tako da jesam za promjene, jesam za novu Crnu Goru koja će se doveti u red....to ej duznost svakoga patriote a ja jesam patriota i volim svoju zemlju! MNOGO!
Zvone, pošto si tu. Daj briši ovaj ovoliki post. Koji je inače već bio.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Ima li ko da je banuje ?
Taj sdp isto nosi svoj ne bas mali dio odgovornosti sto se drzava predaje crkvi u ruke. Njihova zajednicka nezasitost je dovela do urusavanja sistema, davno sam napisao da za mandicevu kliku radi vrijeme jer boljeziveca koalicija produkuje gladne ljude. Risto ih je samo nazvao litijasima i izveo ih na ulicu i sad su pred pobjedom, nadam se da su mastoviti jer su osvetoljubivi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks