Jbga, neko se pametno sjetio da politički pokret predstavi kao nacionalni, identitetski.. Ostalo je istorija
Jbga, neko se pametno sjetio da politički pokret predstavi kao nacionalni, identitetski.. Ostalo je istorija
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mene je najvise strah scenarija u kom opozicija cisto pobijedi i SDP samo ukliza pod rašu DPS-u i opet Jovo nanovo. Onda ne znam ni protiv koga da se protestuje, sta da se radi.. Reci ce nije bila kradja, ali je DPS pokazao koalicioni kapacitet, ko vam je kriv sto niste jedinstveni, bla, bla...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Brat je mio ma koje vjere bio... samo da nije dps duša prodana.
Meni je žao ove što prodaju lk jer su siromašni, žao mi je indoktrinirane jer su ograničenog intelekta, ali ove što za sitan interes se prodaju a vide kuda ovaj brod plovi, e te prezirem.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 29-08-20 at 12:05.
Istina je da su 2 pojma,ali daj makar ovdje dje smo vecina u nekim godinama dje ne treba da se generalizuje nishta da odrzimo taj nivo i to bash sad kad nam je najvishe potrebna svaka vrsta tolerancije.
Ja ih zezam vazda,mada najiskrenije zabolje me odavno kako se ko osjeca i pishe,a na kraju krajeva najljepshe veli @kimmi-svi smo mi isti,samo sa takvim stavom-chipom u mozgu mozemo naprijed,sve ostalo...preodvratno i za pomislit a ne da se josh pishe o tome.
...
Znaci nemaju pojma kakvo ce biti vrijeme sjutra... Kao i mjesecima - fulaju u prognozama jer se sa vremenskim prilikama ne pitaju... Hm..
Sto se tice izbora... mislim da ce biti najtransparentniji na svijetu do sad...Zasto to mislim... Poklapaju se kockice.
Hvala Lepo
Ti znas kako se kod nas resavaju ti problemi sa jednim-dva poslanika/odbornika manjka. Jao, ja ne znam koja bi adekvatna kazna bila za nekog sad aktuelnog Draga Djurovica, Darka Pajovica, Dzakovica... Taj spavac, iz koje god partije da je, kad bi sjebao izbornu volju prelijetanjem za DPS, pa ja ne znam sta da mu se radi.
Svi cemo glasati za koga mislimo da treba.
Molim sve da ostanu pribrani i da se ne glupiraju na sutrasnji dan, neka sve prodje glatko i lako, neka pobjedi bolji ili bolje receno spretniji.
Naravno. Svako normalan ima takav pristup. Mislim da je Dritan nevjerovatan balans donio u svoj ovoj tužnoj priči. Ovo što su ga nazivali četnikom i plaćenikom srpskih službi je euro autogolčina ove vlasti i dobro je došla da se shvati kojim glupostima su trovali ljude...Mada realno opozicija u CG je pretrpjela žestoko šikaniranje i zato ih poštujem što god mislili o njima
To su indoktrinirani kojih imaš svuda u svim nacionaonim zajednicama. Na sreću većina smo mi koji ne gledaju vjeru i naciju već vrednujemo ljudske i stručne kvalitete.
Kad provedri više Crne Gore nakon padavina sjutra i osvježenja, kad se oslobode mediji, indoktrinirani će se osvijestiti u velikom broju, jesu slabijeg kapaciteta ali doprijeće i do njih kad prestane trovanje.
ja se iskreno, ali iskreno nadam da do toga nece doci. rece neko zadnja nada umire.
ali zamisli samo da se to napravi. situacija je ionako naelektrisana, uveliko se prica da ce doci do blokade internet servisa i zabrane medjugradskog saobracaja, sto je samo po sebi moguci problem.
e zamisli da neko odluci da "podrzi DPS".
pa mislim da bi samo takav haos izbio
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nece da se desi. Pricam jer znam. SDP su dokle bio jedinstven cinili ljudi koji su sebe voljeli da vide kao opoziciju u poziciji. Dakle, kombo guzica plus bunt. Kada su se posvadili sa DPS svi su otisli. Guzica rules. Izjava da ce posle izbora sa DPSom je pokusaj da vrate te ljude nazad u SDP. Volim da vjerujem a i ranije sam to negdje rekao da ce SDP zakucati poslednji ekser u kovceg DPSa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
g, Dritan je pokazao da je normalan nosilac suverenosti CG (Ustav CG), nesto sto je normalnost.
A,iako ne znam bas predstavnicku CG pol. scenu, sjecam se gestova..
G. Mustafica sam zapamtila po ljudskom cinu pri incidentu u Platijama. To su velike karakteristike.
A, partijske igrice, zaposljavanja preko tih kanala... to ce se sve rascistiti narednih godina i to mi djeluje da ce biti jako brzo i korektno.
Kao suverenista i patriota Cg, cijenim ljudske vrline, a kako ce ko sebe nazivati, koje religije postovati... to je njihova slobodna volja.
Sloboda za sve u CG.
Montenegro first.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-08-20 at 12:20.
O kako bih volio da si u pravu.
Ja se isto sjetim onog Ranjinog da će on biti taj koji će mu pružiti ruku kad ga svi napuste.
Opet, zbog tih svih nedoumica, najbolje da se ne pitaju, jer kako sad stvari stoje URA će biti tas a ne SDP (Draginja je na Ivici, to je najveći zajeb za SDP)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks